tisdag, september 21, 2021

Trump gör rätt som sätter in militären mot det extrema vänstervåld som nu fyller USA:s gator

Senaste artiklar

När (S)ocialisterna utser ny ledare visar de tydligt hur mycket de föraktar demokrati.

Att Stefan Löfven kastar in handduken från en dag till en annan borde...

Det är inte konstigt utan logiskt att talibanerna tar över Afghanistan… Vad tidningarna inte skriver.

Som vanligt när det kommer till analyser av vad som sker i utlandet...

Recension av Förunderlig nåd av Jacob Sundberg

Förunderlig nåd är en tuff skildring av hur vårt samhälle ser ut idag...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Så fort fredliga protester sker finns det alltid extrema vänsterkrafter som tar tillfället i akt att ta sig dit och slå sönder stan, man kallar sig anti-fascister och det går så långt att gemene butiksinnehavare eller näringsidkare ska rånas eller mördas. Istället för att hedra en kriminell amerikan som dött efter polisens övervåld, tar man nu tillfället i akt att förstöra så mycket av andras egendom som möjligt. Vanliga människor slås medvetslösa och stora grupper människor sparkar tills offret slutat röra sig, samtidigt ser vi kändisar gå ut och samla in pengar till de gärningsmän som gripits; kändisar som uppenbart inte har förmågan att inhämta adekvat nyhetsinformation. När delstaterna inte längre kan kontrollera den våg av grov brottslighet och skador som sveper över landet gör Donald Trump vad han svurit att göra, det är inte konstigare än så; han skyddar det laglydiga folket och demokratin.

“I do solemnly swear (or affirm) that I will faithfully execute the Office of President of the United States, and will to the best of my Ability, preserve, protect and defend the Constitution of the United States.”

Hur kan man tycka att brottsligheten ska segra?

Idag är vänstermedierna så pass extrema att Trump hade sannolikt inte kunna göra något utan att bli kritiserad, hade han valt att inte göra något som Stefan Löfven hade samma kritiker och kändisar påstått att han var passiv men när han gör något likställs han med en diktator. Så pass ohederlig är man. När medierna därför vinklar så oerhört fel och inte visar butiksinnehavares död, poliser som skjuts ner på öppen gata, utbrända bilar, äldre kvinnor som rånas och misshandlas, par som släpas ut ur sina butiker och brutalt misshandlas, butiker som rånas på alla sina varor; utan beskriver det som att Trump tystar det fria ordet hos demonstranter… arbetar dessa journalister inte längre i utan mot demokratins tecken. Man beskriver inte vad som sker på ett oberoende sätt, utan man lierar sig och sprider romantiska bilder om tungt kriminella människor som vill krossa det fria samhället.

Titta därför några minuter på detta klipp, jämför sedan med hur svensk media rapporterar och fråga dig om det du ser handlar om fredliga protester eller om du anser att Trump gör rätt som kallar in militären som exempelvis Bill Clinton också gjorde? Vad hade du förväntat dig om du hade en gatubutik? Kommentera gärna.

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x