Trump gör rätt som sätter in militären mot det extrema vänstervåld som nu fyller USA:s gator

Så fort fredliga protester sker finns det alltid extrema vänsterkrafter som tar tillfället i akt att ta sig dit och slå sönder stan, man kallar sig anti-fascister och det går så långt att gemene butiksinnehavare eller näringsidkare ska rånas eller mördas. Istället för att hedra en kriminell amerikan som dött efter polisens övervåld, tar man nu tillfället i akt att förstöra så mycket av andras egendom som möjligt. Vanliga människor slås medvetslösa och stora grupper människor sparkar tills offret slutat röra sig, samtidigt ser vi kändisar gå ut och samla in pengar till de gärningsmän som gripits; kändisar som uppenbart inte har förmågan att inhämta adekvat nyhetsinformation. När delstaterna inte längre kan kontrollera den våg av grov brottslighet och skador som sveper över landet gör Donald Trump vad han svurit att göra, det är inte konstigare än så; han skyddar det laglydiga folket och demokratin.

“I do solemnly swear (or affirm) that I will faithfully execute the Office of President of the United States, and will to the best of my Ability, preserve, protect and defend the Constitution of the United States.”

Hur kan man tycka att brottsligheten ska segra?

Idag är vänstermedierna så pass extrema att Trump hade sannolikt inte kunna göra något utan att bli kritiserad, hade han valt att inte göra något som Stefan Löfven hade samma kritiker och kändisar påstått att han var passiv men när han gör något likställs han med en diktator. Så pass ohederlig är man. När medierna därför vinklar så oerhört fel och inte visar butiksinnehavares död, poliser som skjuts ner på öppen gata, utbrända bilar, äldre kvinnor som rånas och misshandlas, par som släpas ut ur sina butiker och brutalt misshandlas, butiker som rånas på alla sina varor; utan beskriver det som att Trump tystar det fria ordet hos demonstranter… arbetar dessa journalister inte längre i utan mot demokratins tecken. Man beskriver inte vad som sker på ett oberoende sätt, utan man lierar sig och sprider romantiska bilder om tungt kriminella människor som vill krossa det fria samhället.

Titta därför några minuter på detta klipp, jämför sedan med hur svensk media rapporterar och fråga dig om det du ser handlar om fredliga protester eller om du anser att Trump gör rätt som kallar in militären som exempelvis Bill Clinton också gjorde? Vad hade du förväntat dig om du hade en gatubutik? Kommentera gärna.

Så fort fredliga protester sker finns det alltid extrema vänsterkrafter som tar tillfället i akt att ta sig dit och slå sönder stan, man kallar sig anti-fascister och det går så långt att gemene butiksinnehavare eller näringsidkare ska rånas eller mördas. Istället för att hedra en kriminell amerikan som dött efter polisens övervåld, tar man…

4 kommentarer

Kommentera utan Facebook