lördag, september 23, 2023

Polisen ska inte knäböja framför ”Black lives matter” och påstå att ”White silence is violence”!

Senaste artiklar

Varför får just Margaux ett förlåt-mig-program i SVT?

Det är alltid intressant att se vad som händer när människor från...

Hur kan man rösta på vänstern när de bara vill höja skatten som främsta politiska idé?

Nuförtiden behöver man ingen spåkula när det kommer till svensk skattepolitik, är...

Svänger C kommer S att svänga om SD, siffrorna talar sitt tydliga språk!

För alla som tycker det är intressant att följa den politiska utvecklingen...
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

Ibland undrar man hur historielösa svenskar är? Sverige har aldrig sorterat människor efter hudfärg, tvärtom fick de första färgade människorna i Sverige fina ordnar och kungliga arbeten. Våra slavar som normalt sett kallades livegna var inte människor av annan etnicitet, det var blonda och blåögda svenskar som såg ut som vem som helst. När vi då ska se grupper som enligt vänsterdogmer utmålats som ”offer” i deras historiska lidande, samtidigt som Sverige inte har samma historia som USA; talar vi snarare om en masspsykos. Polisen som var på plats valde att gå ur bilen, hålla upp en skylt där det stod ”White silence is violence”; där innebörden alltså innebär att om man inte erkänner den falska historieskrivning som förs fram så står man för våldet. En fullständigt bisarr retorik! Att sedan utföra kommunisthälsning, dvs. utföra en nazisthälsning med knuten näve är absolut ingenting polisen ska äga sig åt; polisen ska vara politiskt neutral.

Black lives matter är en vänsterextrem och rasistisk organisation

Organisationen som grundades efter en svart man, Treyvon Martin sköts ner av en vit bostadsvakt i ett gated community och sedan friades har idag växt över världen. Idag står organisationen för att svarta ska få medborgarlöner, få sina studieskulder avskrivna och ha gratis skolgång, något ingen idag åtnjuter i USA. Man vill alltså ha särlagstiftning och raslagar, där man ska ha bättre villkor än andra grupper eftersom gammelfarfars far eller farfar var slav. Det handlar inte längre om vad man som individ kan göra, utan istället så betraktas alla svarta som offer för den vita mannen; en utveckling som är mycket farligt eftersom de flesta människor sedan slaveriets avskaffande är ytterst ansvariga för sig själva. För det andra så fungerar USA:s juridiska system, poliserna inblandade i George Floyds död står nu åklagade precis som de tidigare uppmärksammade fallen.

Svensk polisen ska inte agera aktivistiskt

När många människor idag inte anser att människor är lika inför lagen, utan lever i den masspsykos som vuxit fram kring nymarxistisk (genus, etnicitet, läggning, inkomst osv.) offermentalitet är det än mer problematiskt när polisen deltar och t.o.m. går så långt som att knäböja för dessa demonstrationer. Det är nämligen mycket problematiskt om vita laglydiga individer görs kollektivt ansvariga för att svarta begår brott, utan varje människa oavsett hudfärg är ansvarig för sitt eget liv. Hade den nu döda Floyd valt akademiska studier eller yrkesskola istället gatan, bedrägerier och narkotika, är det kanske inte en helt otrolig tanke att utgången blivit en annan? Ingen annan än Floyd själv är ansvarig för att han hamnade i polisens händer, att han sedan både bar på coronavirus (dvs. sannolikt nedsatt lungkapacitet) och utsattes för en hård fasthållning som timmar senare ledde till hans död är minst sagt hemskt och tragiskt. Men lika lite som amerikansk polis ska anställa rasister eller sadister bör svensk polis ha aktivister i sina led, varje människa måste känna att man vit som svart, man som kvinna, kristen som muslim behandlas neutralt av polisen; hur ska man annars kunna känna förtroende för ordningsmakten?

Umgås man i kriminella kretsar får man vara beredd att bli visiterad

Mycket av logiken kring den svenska utvecklingen av BLM-rörelsen handlar ofta om att man känner att polisen oftare gör kontroller, något som säkert är helt sant. Det sker sannolikt mer visitationer i Rinkeby än i Djursholm eftersom Rinkeby har högre kriminalitet, därför är det också viktigt att fler människor väljer sina vänner med omsorg. Umgås man med vänner som är yrkeskriminella, är det inte orimligt att man både kartläggs och blir visiterad. Det har ingenting med hudfärg att göra, det handlar endast om olika individers handlingar; precis på denna punkt finns alltså den giftiga tankefällan om att det skulle handla om etnicitet. Varför skulle polisen vara i invandrarområden om dessa var lika lugna som Djursholm? När tungt kriminella istället för Zlatan blir förebilden tåls det också att fråga vad som händer kulturellt i ett område som Rosengård, en frågeställning som för några år sedan blev aktuell efter Janne Josefssons reportage kring Original Gangsters ledare i Göteborg där barn hyllade dess ledare. Kanske borde mer göras på att försöka få fram positiva förebilder i miljonområdena, varför exempelvis inte flytta Zlatans staty till Rosengård där den faktiskt visar invandrarkillen som blev en av världens bästa fotbollsspelare? Är det troligt att någon MFF-supporter försökt få ner den där?

Problemet med dagens utveckling är att tungt kriminella människor enligt BLM-logik blir ”offer” för de hemska brott de utfört, ett perspektiv som vänder helt upp och ner på civiliserad rättvisa. Snarare blir laglydiga människor som blir nedslagna, rånade och urinerade på först brottsoffer i juridisk mening, sedan blir dom orsaken till problemet eftersom den dyra klockan de har på armen beror på ”orättvisor” utifrån hudfärg eller kön enligt nymarxistiska ideal (och inte offrets arbetade extratimmar); att gärningen egentligen handlar om kriminalitet blockeras därför i den vänsterpolitiska verklighetsbeskrivningen – den rådande masspsykosen. När polisen således knäböjer inför dessa, på en olaglig demonstration (de hade tillstånd för 50 personer); och man sedan får stöd av självaste inrikesminister Mikael Damberg… då är vi mycket illa ute. Polisen eller deras högsta ansvariga ska och får inte beskylla vita för våldet i samhället, Sverige är och ska inte vara ett samhälle där vi utifrån hudfärg gör skillnad på medmänniskor. Om polisen legitimerar omvänd retorisk rasism mot vita, bör man inse att man leker med mycket farliga krafter. Den sortens samhälle där hudfärg istället för brottsliga handlingar skiljer människor åt, den sortens samhälle leder till hat och vad hat kan leda till behöver man bara öppna en historiebok för att förstå vad som kan hända.

Den aktuella polisen bör entledigas (åtminstone från yttre tjänst), det är nämligen inte rimligt att polisen har aktivister i sina led; hon har däremot rätt att tycka som hon gör vilket är viktigt att påtala eftersom vi lever i demokrati. Men när hon som uniformerad våldsmonopolist hyllar och knäböjer inför andra som eftersträvar samma våldskapital, då är hon inte längre polis utan något annat; även om det sedan övergår i ett fint kramkalas. Ponera att samma polis gjort samma sak med öppen nazistisk näve för Nordiska motståndsrörelsen och sedan kramats med deras kvinnliga medlemmar, hur hade samhället reagerat då? Hade rikspolischefen kunnat sitta kvar?…

Tag gärna följande självmedicinerings kurser på 2 x 5 min och hjälp dig själv ur masspsykosen:

0 0 röster
Article Rating

51 KOMMENTARER

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
1 year ago

1vietnamese

trackback
1 year ago

free gay video chat sites https://newgaychat.com/

trackback

gay chat phone https://gaychatcams.net/

trackback
1 year ago

springfield mo gay chat room https://gaychatspots.com/

trackback
1 year ago

gay chat on webcam https://gay-live-chat.net/

trackback

snap chat gay boy dick https://chatcongays.com/

trackback
1 year ago

gay chat room carneys point https://gayphillychat.com/

trackback
1 year ago
trackback
1 year ago

free asain chat lines gay https://gaymusclechatrooms.com/

trackback

snap chat solo gay school boy https://free-gay-sex-chat.com/

trackback
1 year ago

free gay chat rooms no registration needed https://gayinteracialchat.com/

trackback
11 months ago

free gay webcam chat rooms https://gaymanchatrooms.com/

trackback

help writing my paper https://term-paper-help.org/

trackback

pay someone to write a paper for me https://sociologypapershelp.com/

trackback
11 months ago

write my paper for cheap https://paperwritinghq.com/

trackback
11 months ago

order a paper online https://writepapersformoney.com/

trackback
11 months ago

pay someone to write my paper https://write-my-paper-for-me.org/

trackback
11 months ago

help writing papers https://doyourpapersonline.com/

trackback
11 months ago

someone to write my paper https://top100custompapernapkins.com/

trackback
11 months ago

buying college papers online https://researchpaperswriting.org/

trackback
11 months ago

what is the best paper writing service https://cheapcustompaper.org/

trackback
11 months ago
trackback
11 months ago

write my paper canada https://buyessaypaperz.com/

trackback
11 months ago

pay someone to write a paper for me https://mypaperwritinghelp.com/

trackback
11 months ago

help writing a paper for college https://writemypaperquick.com/

trackback
11 months ago

paper writing company https://essaybuypaper.com/

trackback
11 months ago
trackback
11 months ago

write my paper college https://ypaywallpapers.com/

trackback
11 months ago
trackback
7 months ago

2missions

trackback
7 months ago

creative writing english coursework https://brainycoursework.com/

trackback
7 months ago

coursework planner https://courseworkninja.com/

trackback
7 months ago

coursework help uk https://writingacoursework.com/

trackback
7 months ago

coursework plagiarism https://mycourseworkhelp.net/

trackback

coursework resources https://courseworkdownloads.com/

trackback

buy coursework online https://courseworkinfotest.com/

trackback
7 months ago

coursework writing https://teachingcoursework.com/

trackback
7 months ago

creative writing coursework ideas https://buycoursework.org/

trackback
7 months ago

design technology coursework https://courseworkdomau.com/

trackback
7 months ago
trackback
7 months ago

best local dating sites https://jewish-dating-online.net/

trackback
7 months ago
trackback

dating sites free no registration https://onlinedatingsurvey.com/

trackback
trackback
7 months ago
trackback
7 months ago
trackback
7 months ago

english dating sites https://allaboutdatingsites.com/

trackback

internet dating service https://freedatinglive.com/

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 röster
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x