Tittar man på klippet ovan är det tydligt att det slår fullständigt slint när en färgad man hyllar Trump. Detta går i strid med Demokraterna vars toppkandidater påstår att USA grundats på tankar om Vit överhöghet “White supremeacy” för att vinna färgade väljare. Man förnekar helt att det är “We the people” och “All men are created equal”. Tanken kring demokrati handlar om att den som argumenterar bäst vinner debatten, inte den som skriker högst; ej heller den som tävlar i att likna Gollum från Härskarringen för att sticka ut.

Den splittring som sker när socialister driver sin agenda om skuldbeläggning, dvs. allt är någon annans fel skapar destruktiva människor. Tittar man på kvinnan är det tydligt att hon är så indoktrinerad i sin kamp, att hon gråter när hon läser “Make america great again”; medans MAGA-hattens ägare helt sonika bemöter hennes påstående lugnt och sansat. Det är uppenbart att hennes radikala politiska tankar lever i symbios med destruktivitet, hon är omöjligt en lycklig människa. Att vara stolt över sitt land, och vilja göra landet fantastiskt översätter hon som rasistiskt; vilket säger en del om hennes välmående. Det är ungefär samma sak som när människor säger att det inte finns någon svensk kultur, och att den typen av uttryck är rasism; det här fallet (i dubbel bemärkelse) har endast slagit mycket värre. Titta därför på videon och fråga om du håller på henne (demokrat-sympatisören, feministen som pratar s.k. jämställdhet samt hur hon definierar den) eller mannen som står för yttrandefrihet, nationell stolthet och individens frihet?

Av Ian Fernheden

Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

Kommentera utan Facebook