lördag, april 1, 2023

Nya filmer kring George Floyds död ger fler perspektiv, som visar på vikten av just det egna ansvaret!

Senaste artiklar

Varför får just Margaux ett förlåt-mig-program i SVT?

Det är alltid intressant att se vad som händer när människor från...

Hur kan man rösta på vänstern när de bara vill höja skatten som främsta politiska idé?

Nuförtiden behöver man ingen spåkula när det kommer till svensk skattepolitik, är...

Svänger C kommer S att svänga om SD, siffrorna talar sitt tydliga språk!

För alla som tycker det är intressant att följa den politiska utvecklingen...
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

Efter att hela världen brunnit, statyer välts, poliser skjutits och städer ockuperats när vänstern ”protesterat” mot polisvåldet, efter att media visat upp en mycket nedklippt och ensidig bild av George Floyds sista tid i livet kommer här två nya filmer som sätter händelsen i ett bredare perspektiv. För alla som sett klippet är det tydligt att polisen kommer till en butik där en man försökt betala med en förfalskad sedel, mannen grips och redan från första sekund så vägrar han lyda polisens order. Det är också väldigt tydligt att allt polisen vill är att han ska sätta sig i bilen, något han vägrar och lyckats förhindra eftersom mannen är stor som ett hus. Tittar man på filmen är det tydligt att fyra personer inte klarar av att hålla honom i bilen, vilket säger en del om Floyds egna ansvar.

När problemet verkligen blir ett problem

George Floyd är den som har kontrollen över sitt eget handlade från det att han verkligen blir arresterad, blir placerad sittandes mot en husvägg, leds bort till polisernas bil, vägrar sätta sig i polisbilen, sätter sig i polisbilen och försöker hoppa ut från dörren på andra sidan tills det att han landar på gatan. Det är en mycket lång tid i sammanhanget, eftersom poliserna ber honom hur många gånger som helst att endast sätta sig i bilen. Tittar man igenom klippet finns det inte något rasistiskt, utan ingripandet handlar från sekund ett om någon som försökt utföra ett bedrägeri i en butik. Menar BLM-supportrarna att polisen inte skulle ha ingripit, eller vad skulle dom eller du gjort om du var polis i samma situation? George Floyds problem uppstår den sekund han landar på marken.

George Floyds hälsostatus

När man ser hur polisen trycker sitt knä mot Floyds hals bör man ha några saker i åtanke, det första är att tillvägagångssättet tidigare varit förekommande utan att någon dött. För det andra bör man veta om att de senare obduktionerna visade på att Floyd hade droger i sin kropp samtidigt som han hade haft covid-19, det är därför troligt att hans hälsostatus spelade in eftersom utgången blev så pass allvarlig.

Medias vinkling av politiska skäl

I de första klippen som publicerades fick vi bara se den sista delen där Floyd ligger på gatan och skriker att han inte kan andas. Att han säger så innan han hamnar på marken och redan i bilen är märkligt nog bortklippt, att polisen således inte tar honom på allvar blir uppenbart ett Peter-och-vargen-syndrom där polisen inte tror på honom; genom sitt motstånd är det därför troligt att han sätter sig själv i den dödliga situation som uppstår när polisen inte litar på honom. Det är dessutom så att vänstermedierna arbetat stenhårt för att få det här att framstå som vita polisers övermakt mot en svart man, ser vi på dagens filmer är det tydligt att det narrativet är något helt annat. Kan det vara så att det finns människor som spelat på Floyds död av politiska skäl, för att få fler människor att svänga vänster och intaga en offerstatus pga. hudfärg? Vilka tjänar politiskt på att man får en hudfärgskonflikt? Varför sker en sådan vinkling under ett valår?

På samma sätt som det är otrevligt att motionera under alkoholberusning, är det säkert mycket obehagligt ur ett fysiskt perspektiv att bli ertappad för sina brott och arresterad om man är narkotikapåverkad med sannolikt nedsatt lungkapacitet pga. sjukdom. När pulsen går upp är det därför troligt att han som en astmatiker känner att han inte får luft, foten mot huvudet gör det helt säkert inte bättre. Men att då landa att det är ett rasistiskt övervåld som sker, det är fullständigt fel eftersom det är tydligt att det här handlar inte om rasism. Det handlar om att man gör våldsamt motstånd, när man dessutom inte är i det bästa fysiska skick. För polisen uppstår en situation där Floyds handlingar gör att ett av få alternativ som förmodligen räddat hans liv vore att släppa honom fri för att få ner hans ångest, något som inte finns på kartan eftersom han faktiskt begått bedrägeri där han tagits på bar gärning.

Situationen blir därför väldigt diabolisk för alla inblandade, poliserna är inte medvetna om hans hälsostatus och tar honom därför inte på allvar pga. hans storlek och tidigare uppförande. Är det rimligt att Joe Biden, Nancy Pelosi m.fl. höga demokrater knäböjer, och att vederbörande får en begravning värdig en konung; när mycket av ansvaret för den uppkomna situationen faktiskt vilar på hans egna axlar och kriminalitet? Hade han inte tagit droger, försökt begå bedrägeri, gjort motstånd utan satt sig lugnt i bilen; är det då troligt att utgången blivit densamma? Resan utför på den här historien börjar inte med ett knä på en nacke, den börjar långt tidigare och ansvaret ligger absolut inte ensidigt hos polisen. Den ligger till mycket stor del på George Floyd själv, även om polisen uppenbart gör fel när han förvärrar situationen genom sitt knä.


Polisman I och bakgrund
Polisman II

0 0 röster
Article Rating

26 KOMMENTARER

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
zelma
3 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UIKI2R

zelma
3 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

zelma
3 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

zelma
3 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://bit.ly/3UKFVxa

zelma
2 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://is.gd/dBsd60

zelma
2 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://is.gd/dBsd60

zelma
2 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! https://cutt.ly/R9omJXa

zelma
2 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

zelma
2 months ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

zelma
1 month ago

Waiting patiently for you to come home and fuck me! http://bitly.ws/znHX

This Is Your New Start

Here Is Everything You Need For A $503.34 Daily In Passive Income – https://bit.ly/3xm5knE

The ultimate solution to generate massive TikTok traffic and leads!

Make Up To $1,000 Every Day with GPTOK – https://bit.ly/3XKeRzB

esther
1 month ago

Yeah… I got fucked on that fence right after this https://is.gd/dBsd60

augusta
1 month ago

When we fuck, you’re not allowed to pull out https://is.gd/dBsd60

pearl
1 month ago

Thick and full of cum. Who needs a morning fuck? https://is.gd/dBsd60

clarice
29 days ago

Would you like me to wrap my boobs around your big hard cock? https://is.gd/dBsd60

paulette
26 days ago

Eat it, fuck it or sleep on it? https://is.gd/dBsd60

betsy
23 days ago

All I want is to get my teen tits sucked for the first time https://snip.ly/6327oi

antoinette
21 days ago

Feel free to join me on a naked nature walk. http://tiny.cc/gz35vz

tricia
18 days ago

When I think about you I touch myself http://tiny.cc/gz35vz

lilian
15 days ago

A red lip makes me feel sexy 🙂 http://prephe.ro/y6sn

kay
kay
13 days ago

I have something for you http://prephe.ro/Bdsn

melva
10 days ago

Three fingers in my ass and your dick in my pussy, please http://prephe.ro/Bdsn

leticia
7 days ago

Join me for coffee! http://prephe.ro/Bdsn

stefanie
4 days ago

Wishing for a new cock to have some fun with http://prephe.ro/Bdsn

cristina
1 day ago

Waiting for you climb in to bed with me… http://prephe.ro/Bdsn

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 röster
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x