fredag, september 30, 2022

Krar Al-Hamede kandiderar till partiledare för Socialdemokraterna

Senaste artiklar

Annie Lööfs hat mot SD beror endast på mandat och matematik… inget annat! Gå inte på spelet!

Som vanligt när det kommer till politik måste man förstå att...

Varför förnekar alltid vänstern att andra socialister inte var ”riktiga” socialister? Det socialistiska kretsloppet förklarat.

Det är alltid intressant att lyssna på vänstersympatisörer när det kommer till...

Professor Lars Calmfors har tyvärr rätt kring M-förslaget om pristaket på el, så här tycker jag man borde tänka.

Även om Moderaternas förslag om pristak på el den kommande vintern både...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Efter en rad utspel i sociala medier om inbördeskrig om SD vinner valet, mobiliserade styrkor osv. valde Krar Al-Hamede backa på sina uttalanden men fortsätta göra olika utspel. Krar har tidigare gjort sig känd för att han hoppas Lars Vilks är nästa offer och att dennes huvud ska ställas ut, samt hyllningar av terrordåd i Frankrike tillsammans med olika antisemitiska uttalanden (som han också tagit tillbaka i sin tidigare dementi). Idag kommer Krar Al-Hamede ut som mångårig socialdemokrat och kandiderar för att både bli partiledare och statsminister där han tror sig kunna föra partiet till 60 %.

Enligt uppgift har han varit med på många möten samt varit engagerad i olika studiecirklar, där han nu säger att Nordiska avdelningen endast var en studie. Enligt Al-Hamede har Arabiska partiet och Nordiska avdelningen varit en test för att se hur vindarna blåser.

Al-Hamede säger även att han är glad över att ha landat i Sverige eftersom vi har fina lagar. Han påstår också i sitt nya klipp att mycket av den kritik om att Socialdemokraterna varit nazister och rasbiologer (vilket Sverigedemokraterna lyft) varit sann, men att Olof Palme reformerade partiet från dessa tankar. Krar uppger att han varit engagerad i partiet länge, och att hans första tankar om att bli medlem uppstod redan som 16-åring.

Enligt honom ska Socialdemokraterna driva att den starke ska ta ansvar samt skapa rättvisa och fred, för att b.la. skydda minoriteter. Här tycker Al-Hamede att Stefan Löfven misslyckats, även om han uttrycker tacksamhet och respekt för statsministern. Han tycker dock det är ett problem att Löfven backar i debatter, eftersom det får Socialdemokraterna att tryckas tillbaka; vilket enligt honom är ”skrämmande”.

På den plattformen känner sig Al-Hamede redo att kandidera till ny partiledare (och statsminister) för att ställa saker rätt och ta ansvar samt leda landet. Han tror också att han kan locka tillbaka och återvinna förtroendet för många socialdemokrater som lämnat partiet; och ser 60 % väljarstöd som ett realistiskt stöd.

Oberoende Förnuft har sökt Socialdemokraterna, men de har inte återkommit med en kommentar hur de ställer sig till Krars kandidatur till ny partiordförande eller dennes (ev.) medlemskap.

5 1 rösta
Article Rating

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Peter Michael schwarz.
Peter Michael schwarz.
1 year ago

Personen är en fara för rikets säkerhet och dess ursprungsbefolkning och bör utvisas varhelst.

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x