Pär Holmgren SVT/SMHI:s meteorolog kommer ut som Miljöpartist- en ulv i fårakläder

Om vi inte väljer Pär Holmgren, mångårig väderpresentatör i public service till Bryssel kommer jorden att gå under; eftersom det utifrån Holmgrens siarord är sista mandatperioden vi kan påverka.
– Ur ett EU-perspektiv så är det här sista mandatperioden vi har på oss, säger Pär Holmgren.

Vi kan alltså tolka meteorologens profetior som att han själv utgör mänsklighetens sista hopp, en verklighetens Luke Skywalker; en hjälte av dignitet. Problemet med personer som Holmgren är att de som tjänar pengar, uppmärksamhet, och berömmelse på sina lögner gjort det så pass länge att de tappat bort sig i vad som är verklighet respektive lögner. Vad har Holmgren uträttat för våra skattepengar, och hur ska han rädda världen om olyckan är framme att människor röstar in honom i Sveriges högsta parlament; nämligen Europaparlamentet?

Mänsklighetens sista hopp Holmgren blir EU-parlamentariker

Från redaktionen är vi uppriktigt ledsna att behöva meddela både allas vår hjälte Holmgren samt resten av mänskligheten på vår planet att det redan är kört, slaget om livet på jorden är över innan det började. Vår “högt älskade vördade kamrat” f.d. public service-genosse Holmström kan nämligen inte lägga egna förslag i det parlament han vill rädda världen i, EU-parlamentariker har inte motionsrätt vilket svenska riksdagsmän har. Istället ligger makten hos den “onda” kommissionen, ett gäng personer som är ovalda och som i praktiken kan göra vad som helst utan att bli av med jobbet eller stå till svars för den skada man uträttar.

Sveriges representant till EU-imperiets kommission, demokratins Mecka, är Cecilia Malmström med ca 4% representation i Sveriges riksdag. Med Miljöpartistisk retorik har vi alltså någon 96% inte röstat på, som representant i Bryssel; …demokratins Mecka. Vår hjälte och protagonist Holmgren, detta mänsklighetens sista hopp, kan endast rösta ja eller nej till det förslag kommissionen lägger; med en välbetald lön på 82 000 kr plus ytterligare 42 000 han inte behöver redovisa + ca 3000 kr per dag i traktamente. Precis som andra före honom, kommer han säkert att upphöja sitt arbete (som ytterst välbetald knapptryckare) som att om det inte vore för honom; skulle jorden ha gått under.

Mycket bra information om EU:s funktion

I vetenskapsregimens namn vill vi tacka genosse Holmgren för hans insatser

Som chef för SVT:s väderredaktion från 90-talet till 2007 har han gjort sig känd för hela svenska folket. Han har även varit sommarvärd i P1. Från slutet på 90-talet började han diskutera klimat och gav där populärvetenskapliga föreläsningar, han tog ofta även upp klimatförändringar i SVT och fick under 2000-talet en egen programserie kallad Meteorologi – mer än bara väder. Han har även gjort “ovärderliga” insatser genom att bygga en sektion om klimatförändringar på SVT:s hemsida samt en rad andra produktioner; det finns nog ingen som talat så mycket om klimatförändringar som vår “hjälte” i denna artikel; Pär Holmgren. Man kan konstatera att desto mer negativt han beskrivit världsläget, desto mer böcker har han sålt med sin klimatångest och desto mer pengar har han tjänat. Han har dessutom fått en rad medaljer för sina berättelser och han har suttit som expert hos myndigheten SMHI (den myndighet som Sverigedemokraterna velat minska budgeten till och fått kritik för att de “hotar Sveriges krisberedskap” av Miljöpartiet samma parti Holmgren nu några månader senare är toppkandidat hos.)


“För att komma tillrätta med en förestående klimatkatastrof krävs total omläggning av det ekonomiska systemet, .”


Pär Holmgren i tidningen fackföreningens tidning SEKO 2 dagar före valet 2018

Public service bör gå in och skriva en fotnot i alla artiklar under de senaste åren där han uttalat sig att han är Miljöpartist, exempelvis Pär Holmgren (MP). Vi talar om någon som haft klippkort i bild och skrift att som oberoende “vetenskapsman” ogenerat kunnat lägga fram klimatalarm i SVT; eller hos vår expertmyndighet SMHI. Där man dessutom gett ut publikationer på samma ämne, med egna ekonomiska intressen. Om det är någon gång vi ska tillsätta en kommission med oberoende vetenskapsmän (med personer som också ifrågasätter klimatförändringar) som får granska om det kan vara att Holmgren kan ha infört politik i sina uttalanden i Public Service eller inte, är det nu.

Innan valet var Holmgren flitig debattör och undertecknade med sin tidigare SVT-titel i Augusti om “oron för väderrekorden”. Under hela 2018 fram till valet finns det mängder av tidningar som intervjuat honom, och han figurerade ofta i Public Service. Det är mycket allvarligt att någon går från Public Service till en myndighet som SMHI och sedermera kommer ut som Miljöpartist; den sortens politiska infiltrationer är allvarliga.
Hur hade vi reagerat om han istället kommit ut som sympatisör med Nordiska motståndsrörelsen och tidigare arbetat på SVT:s samhällsredaktion och sedan tagit anställning hos MSB?

Om vi inte väljer Pär Holmgren, mångårig väderpresentatör i public service till Bryssel kommer jorden att gå under; eftersom det utifrån Holmgrens siarord är sista mandatperioden vi kan påverka. – Ur ett EU-perspektiv så är det här sista mandatperioden vi har på oss, säger Pär Holmgren. Vi kan alltså tolka meteorologens profetior som att han…

Kommentera utan Facebook