söndag, juli 12, 2020

Pär Holmgren SVT/SMHI:s meteorolog kommer ut som Miljöpartist- en ulv i fårakläder

Senaste artiklar

New York Times anklagas för rashatisk retorik från anställda och “hot om doxxing”

Den världsledande tidningen New York Times, i Sverige bland annat känd för...

Var studentexamen för ensamkommande afghaner som krav att få stanna ännu en politisk lögn?

Vi ser det gång på gång, partier som påstår sig ta "ledarskap"...

När NFL ska spela ”svarta nationalsången” innan den riktiga nationalsången har det spårat ut totalt

För alla som följt Black Lives Matters-rörelsen är det tydligt att splittringen...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

Om vi inte väljer Pär Holmgren, mångårig väderpresentatör i public service till Bryssel kommer jorden att gå under; eftersom det utifrån Holmgrens siarord är sista mandatperioden vi kan påverka.
– Ur ett EU-perspektiv så är det här sista mandatperioden vi har på oss, säger Pär Holmgren.

Vi kan alltså tolka meteorologens profetior som att han själv utgör mänsklighetens sista hopp, en verklighetens Luke Skywalker; en hjälte av dignitet. Problemet med personer som Holmgren är att de som tjänar pengar, uppmärksamhet, och berömmelse på sina lögner gjort det så pass länge att de tappat bort sig i vad som är verklighet respektive lögner. Vad har Holmgren uträttat för våra skattepengar, och hur ska han rädda världen om olyckan är framme att människor röstar in honom i Sveriges högsta parlament; nämligen Europaparlamentet?

Mänsklighetens sista hopp Holmgren blir EU-parlamentariker

Från redaktionen är vi uppriktigt ledsna att behöva meddela både allas vår hjälte Holmgren samt resten av mänskligheten på vår planet att det redan är kört, slaget om livet på jorden är över innan det började. Vår “högt älskade vördade kamrat” f.d. public service-genosse Holmström kan nämligen inte lägga egna förslag i det parlament han vill rädda världen i, EU-parlamentariker har inte motionsrätt vilket svenska riksdagsmän har. Istället ligger makten hos den “onda” kommissionen, ett gäng personer som är ovalda och som i praktiken kan göra vad som helst utan att bli av med jobbet eller stå till svars för den skada man uträttar.

Sveriges representant till EU-imperiets kommission, demokratins Mecka, är Cecilia Malmström med ca 4% representation i Sveriges riksdag. Med Miljöpartistisk retorik har vi alltså någon 96% inte röstat på, som representant i Bryssel; …demokratins Mecka. Vår hjälte och protagonist Holmgren, detta mänsklighetens sista hopp, kan endast rösta ja eller nej till det förslag kommissionen lägger; med en välbetald lön på 82 000 kr plus ytterligare 42 000 han inte behöver redovisa + ca 3000 kr per dag i traktamente. Precis som andra före honom, kommer han säkert att upphöja sitt arbete (som ytterst välbetald knapptryckare) som att om det inte vore för honom; skulle jorden ha gått under.

Mycket bra information om EU:s funktion

I vetenskapsregimens namn vill vi tacka genosse Holmgren för hans insatser

Som chef för SVT:s väderredaktion från 90-talet till 2007 har han gjort sig känd för hela svenska folket. Han har även varit sommarvärd i P1. Från slutet på 90-talet började han diskutera klimat och gav där populärvetenskapliga föreläsningar, han tog ofta även upp klimatförändringar i SVT och fick under 2000-talet en egen programserie kallad Meteorologi – mer än bara väder. Han har även gjort “ovärderliga” insatser genom att bygga en sektion om klimatförändringar på SVT:s hemsida samt en rad andra produktioner; det finns nog ingen som talat så mycket om klimatförändringar som vår “hjälte” i denna artikel; Pär Holmgren. Man kan konstatera att desto mer negativt han beskrivit världsläget, desto mer böcker har han sålt med sin klimatångest och desto mer pengar har han tjänat. Han har dessutom fått en rad medaljer för sina berättelser och han har suttit som expert hos myndigheten SMHI (den myndighet som Sverigedemokraterna velat minska budgeten till och fått kritik för att de “hotar Sveriges krisberedskap” av Miljöpartiet samma parti Holmgren nu några månader senare är toppkandidat hos.)


“För att komma tillrätta med en förestående klimatkatastrof krävs total omläggning av det ekonomiska systemet, .”


Pär Holmgren i tidningen fackföreningens tidning SEKO 2 dagar före valet 2018

Public service bör gå in och skriva en fotnot i alla artiklar under de senaste åren där han uttalat sig att han är Miljöpartist, exempelvis Pär Holmgren (MP). Vi talar om någon som haft klippkort i bild och skrift att som oberoende “vetenskapsman” ogenerat kunnat lägga fram klimatalarm i SVT; eller hos vår expertmyndighet SMHI. Där man dessutom gett ut publikationer på samma ämne, med egna ekonomiska intressen. Om det är någon gång vi ska tillsätta en kommission med oberoende vetenskapsmän (med personer som också ifrågasätter klimatförändringar) som får granska om det kan vara att Holmgren kan ha infört politik i sina uttalanden i Public Service eller inte, är det nu.

Innan valet var Holmgren flitig debattör och undertecknade med sin tidigare SVT-titel i Augusti om “oron för väderrekorden”. Under hela 2018 fram till valet finns det mängder av tidningar som intervjuat honom, och han figurerade ofta i Public Service. Det är mycket allvarligt att någon går från Public Service till en myndighet som SMHI och sedermera kommer ut som Miljöpartist; den sortens politiska infiltrationer är allvarliga.
Hur hade vi reagerat om han istället kommit ut som sympatisör med Nordiska motståndsrörelsen och tidigare arbetat på SVT:s samhällsredaktion och sedan tagit anställning hos MSB?

2 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] Source: Pär Holmgren SVT/SMHI:s meteorolog kommer ut som Miljöpartist- en ulv i fårakläder […]

trackback

[…] absoluta sanningar; och högeruppfattningar kritiseras utan att få möjlighet att försvara sig. När tidigare SVT-medarbetaren Pär Holmgren insinuerar att jorden går under och att nästa EU-mand… När fröken Thunberg påstår att ”hoppet är ute”, tåls det att fråga hur hon kan […]

Senaste ledare

New York Times anklagas för rashatisk retorik från anställda och “hot om doxxing”

Den världsledande tidningen New York Times, i Sverige bland annat känd för...

När NFL ska spela ”svarta nationalsången” innan den riktiga nationalsången har det spårat ut totalt

För alla som följt Black Lives Matters-rörelsen är det tydligt att splittringen i samhället blivit väldigt påfallande...

Bisarrt att lärare inte kan flytta elever utan att hamna i HD, lågaffektiv uppfostran gör apor av barn.

Även om det svenska rättssystemet landat i rätt slutsats att man som lärare ska ha rätt att...

Miljöpartiets ultimativa krav visar på hur dåligt svensk demokrati fungerar

Sedan 2014 är Sverige inte längre en demokrati, eftersom en majoritet av landets röstberättigande inte röstat fram...

När sexköpare får miljonfallskärm måste väl alla inse hur sjukt systemet är?

Hela tanken med politiska fallskärmar handlar om att den politiker som genomför kontroversiella idéer inte ska stå...

Senaste replik

Hur kan SVT göra snyftreportage om en död dömd islamistisk terrorist?

Nej SVT och reportrarna Gusten Holm och Hannes Andersson, man är inte...

Fler av våra artiklar: