måndag, december 6, 2021

Joe Bidens korruption avslöjat av The New York Post, blockeras av nätjättar

Senaste artiklar

Är någon förvånad att Vänsterpartiet ska rädda klimatet genom att införa socialism?

Det är alltid intressant att titta på vilka förslag olika partier lägger för...

Hur kan man ha förtroende för någon som bara ägnar sig åt epitet dvs, mobbing?

När jag var liten fick jag höra att människor som mobbade andra var...

Är Miljöpartiet på 3 % orsaken till att klimatet blir ämnet på SVT:s partiledardebatt?

Idag går det knappast att öppna en tidning utan att minsta väderfenomen kopplas...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Igår publicerade New York Post men även Expressen i Sverige information om att den Demokratiske kandidaten Joe Bidens son för stora summor tycks ha köpslagit om faderns inflytande i utländska företag, något som nätjättarna försökt censurera. Vad som länge varit känt är att Joe Bidens son, Hunter Biden fått plats i en rad styrelser i olika länder samtidigt som hans pappa var Amerikas vice president; där de stora summorna ifrågasatts eftersom bristen på kompetens varit tydlig.

Det Trump-lägret länge hävdat har varit att Hunter lyft stora summor av dessa företag, i branscher och länder han inte haft några förkunskaper om än mindre behärskat språket. Det som hänt de sista dagarna är att en dator dykt upp fullproppad med mail mellan Hunter och dessa företag b.la. det ukrainska energibolaget Burisma, dokument som visar hur det företaget betalar sonen för att få till möten med fadern. Möten som tycks ha ägt rum. Det framstår alltså som att man berikat sig själv genom familjen Bidens politiska inflytande, något som man ofta beskyller exempelvis Vladimir Putin för. Dokumenten bekräftar alltså det Oberoende Förnuft tidigare publicerat för mer än ett år sedan.

När Trump i September 2019 ville att Ukraina skulle undersöka vad som hänt och varför stora summor betalats ut till familjen Biden via deras gasbolag svarade Demokraterna med att försöka dra Trump inför riksrätt, där t.o.m. Marcus Oscarsson gick ut och påstod att Trump brutit mot lagen.

I och med att dessa mail dykt upp bekräftar det alltså bilden av vad Trump sagt, där Joe Biden genom hot om indragit bistånd fick Ukraina att lägga ner sin utredning av upplägget genom att få åklagaren sparkad; något han skröt om i TV.

Att det här kommer ut inför ett val och att New York Post publicerar det är minst sagt förödande för Joe Biden. Samtidigt har både Twitter och Facebook censurerat nyheten vilket startat en diskussion om demokrati och yttrandefrihet i USA.

5 2 röster
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x