måndag, februari 26, 2024

Borgmästare Rudy Giuliani redovisar hur Joe Biden lagt upp sin mångmiljon korruption

Senaste artiklar

Självklart ska vi ha både Abba och Beethoven

Som vanligt när det kommer till kulturdebatter i public service dyker det...

Varför får just Margaux ett förlåt-mig-program i SVT?

Det är alltid intressant att se vad som händer när människor från...

Hur kan man rösta på vänstern när de bara vill höja skatten som främsta politiska idé?

Nuförtiden behöver man ingen spåkula när det kommer till svensk skattepolitik, är...
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

För de läsare som inte följt med senaste månaderna har alltså de frågetecken Trump-administrationen ställt kring varför Joe Bidens son Hunter (en person som haft tydliga drogproblem och aldrig lyckats med något) dykt upp i flera olika utländska bolagsstyrelser nu blivit logiskt. Man har nämligen fått in Hunter Bidens dator på reparation där mail om transaktioner, möten och en rad känsliga bilder hittats. Det visar sig också att Joe Biden ljugit om att han inte känt till sonens affärer, när man uppenbart haft olika möten där sonen sammanfört pappan med de företag familjen (olika familjemedlemmar har fått olika mycket) mottagit pengar från. Det framstår alltså som att Hunter tagit emot stora belopp i mångmiljonklassen för att ge tillgång till fadern som då var senator och senare USA:s vice president och nu presidentkandidat.

När pengarna kommer från högt uppsatta ryssar, kineser och ukrainare är det alltså tydligt att den som egentligen samarbetat med Ryssland är Joe Biden och inte Donald Trump som redan frikänts. Samtidigt som stora belopp betalats ut menar republikanerna att Joe Biden aldrig har eller kommer bli kritisk mot Kina eller andra intressen eftersom de köpt hans lojalitet. Beloppen förklarar också hur Biden kan ha råd med ett stor mansion, något som han knappast hade kunnat haft råd med på sin politikerlön.

5 2 röster
Article Rating

3 KOMMENTARER

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Source: Borgmästare Rudy Giuliani redovisar hur Joe Biden lagt upp sin mångmiljon korruption […]

cafe jazz
4 months ago

cafe jazz

lofi vibes
4 months ago

lofi vibes

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 röster
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x