torsdag, juli 7, 2022

Borgmästare Rudy Giuliani redovisar hur Joe Biden lagt upp sin mångmiljon korruption

Senaste artiklar

Den kommande finanskrisen kommer slå mycket hårt mot Sverige, brace for impact!

Vi lever i en tid där mycket pekar på att vi kommer...

När Vänsterpartiet ska stävja våldet med fler socialsekreterare, är man en del av problemet.

Sveriges kanske mest allvarliga problem är att vi har en massa politiker...

Sverige ska inte ha några parallellsamhällen sa Magdalena (S), men vad ska hon göra åt saken?

Om det är något som kännetecknar svensk politik är det ansvarsfrihet, vem...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

För de läsare som inte följt med senaste månaderna har alltså de frågetecken Trump-administrationen ställt kring varför Joe Bidens son Hunter (en person som haft tydliga drogproblem och aldrig lyckats med något) dykt upp i flera olika utländska bolagsstyrelser nu blivit logiskt. Man har nämligen fått in Hunter Bidens dator på reparation där mail om transaktioner, möten och en rad känsliga bilder hittats. Det visar sig också att Joe Biden ljugit om att han inte känt till sonens affärer, när man uppenbart haft olika möten där sonen sammanfört pappan med de företag familjen (olika familjemedlemmar har fått olika mycket) mottagit pengar från. Det framstår alltså som att Hunter tagit emot stora belopp i mångmiljonklassen för att ge tillgång till fadern som då var senator och senare USA:s vice president och nu presidentkandidat.

När pengarna kommer från högt uppsatta ryssar, kineser och ukrainare är det alltså tydligt att den som egentligen samarbetat med Ryssland är Joe Biden och inte Donald Trump som redan frikänts. Samtidigt som stora belopp betalats ut menar republikanerna att Joe Biden aldrig har eller kommer bli kritisk mot Kina eller andra intressen eftersom de köpt hans lojalitet. Beloppen förklarar också hur Biden kan ha råd med ett stor mansion, något som han knappast hade kunnat haft råd med på sin politikerlön.

5 2 röster
Article Rating

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Source: Borgmästare Rudy Giuliani redovisar hur Joe Biden lagt upp sin mångmiljon korruption […]

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x