fredag, juli 30, 2021

Borgmästare Rudy Giuliani redovisar hur Joe Biden lagt upp sin mångmiljon korruption

Senaste artiklar

Recension av Förunderlig nåd av Jacob Sundberg

Förunderlig nåd är en tuff skildring av hur vårt samhälle ser ut idag...

Att Centerpartiet kallar SD fula ord beror på matematik och har inget med godhet att göra

Precis som moderater och kristdemokrater sedan länge förstått att Sverigedemokraterna består av vanliga...

Endast en nyttig idiot benämner Sveriges situation som en regeringskris

Vi befinner oss i en märklig tid där många svenska politiker idag svänger...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

För de läsare som inte följt med senaste månaderna har alltså de frågetecken Trump-administrationen ställt kring varför Joe Bidens son Hunter (en person som haft tydliga drogproblem och aldrig lyckats med något) dykt upp i flera olika utländska bolagsstyrelser nu blivit logiskt. Man har nämligen fått in Hunter Bidens dator på reparation där mail om transaktioner, möten och en rad känsliga bilder hittats. Det visar sig också att Joe Biden ljugit om att han inte känt till sonens affärer, när man uppenbart haft olika möten där sonen sammanfört pappan med de företag familjen (olika familjemedlemmar har fått olika mycket) mottagit pengar från. Det framstår alltså som att Hunter tagit emot stora belopp i mångmiljonklassen för att ge tillgång till fadern som då var senator och senare USA:s vice president och nu presidentkandidat.

När pengarna kommer från högt uppsatta ryssar, kineser och ukrainare är det alltså tydligt att den som egentligen samarbetat med Ryssland är Joe Biden och inte Donald Trump som redan frikänts. Samtidigt som stora belopp betalats ut menar republikanerna att Joe Biden aldrig har eller kommer bli kritisk mot Kina eller andra intressen eftersom de köpt hans lojalitet. Beloppen förklarar också hur Biden kan ha råd med ett stor mansion, något som han knappast hade kunnat haft råd med på sin politikerlön.

5 2 röster
Article Rating
Dela våra artikel

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Source: Borgmästare Rudy Giuliani redovisar hur Joe Biden lagt upp sin mångmiljon korruption […]

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x