tisdag, oktober 19, 2021

Vilken sjukdom har socialdemokratiska drograttfulla riksdagskvinnan som sjukskrivit sig?

Senaste artiklar

Hur kan man ha förtroende för någon som bara ägnar sig åt epitet dvs, mobbing?

När jag var liten fick jag höra att människor som mobbade andra var...

Är Miljöpartiet på 3 % orsaken till att klimatet blir ämnet på SVT:s partiledardebatt?

Idag går det knappast att öppna en tidning utan att minsta väderfenomen kopplas...

När (S)ocialisterna utser ny ledare visar de tydligt hur mycket de föraktar demokrati.

Att Stefan Löfven kastar in handduken från en dag till en annan borde...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Vi ser det om och om igen, politiker som sjuknar in i konstiga sjukdomar ingen hört talas om direkt efter deras snedsteg uppmärksammas, senast att insjukna i denna mystiska sjukdomen är den socialdemokratiska riksdagskvinnan Sara Heikkinen Breitholtz som nu för andra gången misstänks för drograttfylleri i år. Precis som Annie Lööf skriver artiklar om barns rättigheter kort innan centerpartiets närstående pedofilring avslöjandes, så har den misstänkte Heikkinen Breitholtz under 2019 skrivit artiklar om trafiksäkerhet kopplat till just drog- och alkoholpåverkade förare. Konstigt nog tycks ingen tycka hon ska avgå, utan man accepterar hennes sjukdom och sjukskrivning till nästa år; men hon har ju samtidigt rätt värde(av)grund.

Ännu ett fall för försäkringskassan…?

I och med riksdagskvinnans sjukdomstillstånd är hon nu ett fall för försäkringskassans sjukpenningsdepå, dvs. den pott pengar de har till människor med exempelvis cancer, covid-19, ALS, reumatism eller streptokocker där nu Heikkinen Breitholtz (S) misstänka Myglopolitikus Bordefåsparkis också ska få del av kakan. Huruvida den entledigade Fredrick Federleys (C) allvarliga sjukdomstillstånd Kärlekus Pedofilius också omfattas av försäkringskassan efter avgången från Bryssel återstår att se.

Ett medievakum breder ut sig

Som vanligt när det kommer till vänsterpolitiker som gör bort sig finns det inget intresse av att rapportera, Aftonbladets artikel tillskillnad från Expressen nämner inte ens den misstänkta politikern vid namn. SVT och public service duckar vid denna artikels publicering helt, trots att de får 8 miljarder varje år för att just berätta om den här typen av samhällsinformation; någon tyckte uppenbart inte den var relevant? Hade det varit en Sverigedemokrat hade man gått på partiledaren, man hade också kunnat läsa artiklar om ”medlemmarnas syn på droger”; samt elaka generaliseringar som bara skadat så många som möjligt. Inget sånt sker när vänstern gör bort sig, på samma sätt som ingen har intresse av att skriva om Bidens korruptionsanklagelser så läggs det mysiga locket på Sara Heikkinen Breitholtz trots att det är andra gången i år som hon misstänks köra bil drogpåverkad enligt Aftonbladet. Artiklarna släpps men döljs också lika snabbt från förstasidan, ett fenomen som knappast drabbat någon högerpolitiker.

Hur kan vi tillåta att politiker sjukskriver sig när de inte är sjuka utan endast gör bort sig? Dessutom är det inte rimligt att man är med och stiftar lagar över andra, när man inte ens kan leva upp till sina egna förslag. Det är allt annat än att vara solidarisk när man tar pengar från de som verkligen är sjuka, eftersom man inte har hedern att avgå efter att ha kört drogpåverkad (t.o.m. för andra gången). Rimligen bör Socialdemokraterna hjälpa sin företrädare till drogavvänjning, att sjukskriva någon som riskerar att köra ihjäl andra i trafiken (att köra in i en buss får tolkas som det) eftersom de sätter sig bakom ratten påverkade; är inte acceptabelt. Tvärtom behöver vi politiker som faktiskt står upp för sina brottsliga handlingar och avgår, för att sedan återkandidera (det kan ju vara så att man har återskapat förtroendet) när det blir valår; men det måste vara upp till väljarna.

4.4 5 röster
Article Rating
Dela våra artikel

2 KOMMENTARER

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonymous
Anonymous
10 months ago

Jag tror vi låter det ske därför att vi har gett upp – ingen bryr sig om vad politiker gör eller säger!

Anonymous
Anonymous
10 months ago

Alkoholism är klassat som sjukdom, så i det fallet är det nog ok att hon är sjukskriven.

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x