Sverige behöver riktiga poliser och jour-domstolar istället för s.k. ”dialogpoliser”

Under gårdagen cirkulerades ett klipp på nätet där en invandrare står och kallar polisen för “fitta” och “lilla horunge”, samtidigt som han hotar polisen att om han gör sitt jobb kommer han komma hem och “peppra” hans hem. Polisens svar är att han ska lugna sig, där den uppenbart kriminelle migranten ges sista ordet som att han skrämt polisen till tystnad. För gangsters är det nämligen så här det ska se ut, det är en teknisk knockout där polisen visar den kriminelle i fråga ”respekt”. Poliser som agerar så här, dvs. viker ner sig för kriminella är inte bara en skam för sin kår; man är också direkt kontraproduktiv eftersom man visar att brottslighet lönar sig. Det är inte bättre än att sätta sig framför en mob gråtandes och låta sig fotograferas som att man stödjer deras sak.

En gangster som hotar att peppra en polismans hem hör hemma i fängelse

Vad som skulle ha hänt efter att den kriminelle hotade att peppra polismannens hem är så klart att han skulle blivit arresterad, ett sådant uttalande särskilt när man har så utmärkt bevismaterial; borde leda till att det smäller direkt. I klartext att den kriminelle åker ner i gatan, får på sig handfängsel och omhändertas. Om det innebär att han börjar svinga bör det snarare leda till att polisen ökar sitt våldskapital och drar sitt tjänstevapen alt. batong, observera att polismannen i klippet har handen på sitt tjänstevapen. Att istället vika ner sig och prata om att han ska lugna sig, det är ett enormt svek mot samhället och inte minst mot alla laglydiga invandrare; för det är nämligen såna som mannen i kepsen som ger dem dåligt rykte.

Sverige behöver jour-domstolar

I fall när man har allt svart på vitt behöver vi inte utdragna rättsprocesser, utan här borde man kunna låsa in vederbörande för att lagföra personen inom något dygn. Har polisen kameror där bevisningen är så nära fullständig den kan bli, finns det inga skäl att behöva förlänga byråkratin utan då handlar det om att flytta en farlig person från gatan till en bur så kvickt som möjligt. Sverige måste i alla fall man kan visa att brottslighet inte lönar sig, vi behöver domstolar som får bort kriminella från gatan genom att i de fall det är möjligt utvisas eller i det sämre fallet fängslas. Har en sån här figur asylstatus och inte medborgarskap borde processen kunna hanteras mycket kvickt, en enkel till hemlandet innan man hinner passera gå. Att ge sig på polisen genom att uttala dödshot eller att ens förolämpa denne med könsord eller “horunge” bör vara brott som leder till omedelbar lagföring, där man som kriminell börjar betala tillbaka dagarna efter. Polismannen representerar staten, och staten ska inte tolerera hans språkbråk oavsett om han så är en s.k. “klimatflykting”.

3-5 år i fängelse efter diverse rabatter är inte orimligt

Att med kort varsel flytta någon från gatan till fängelse kommer mycket kvickt skapa rättning i leden, eftersom ingen vettig människa kommer utfärda dödshot mot polisen om man vet att det leder till att man får en enkel biljett till en bunker under några år. Det här är inte raketforskning, ökar man straffen kraftigt kommer det ge resultat; men istället för att ge rabatter ska man snarare visa att brott inte lönar sig. Det är inte heller rimligt att man genom media låter kriminella mysa i tv-soffor, eftersom man romantiserar livsstilen att vara gangster. Snarare ska man visa att det är ett mycket tråkigt liv där kronofogden tar ens prylar, och att det kostar år av bortkastat liv att ge sig på polisen.

När S och V tror att det här handlar om klass, MP- tror att världen består av klimatflyktingar, KD gör analysen att han blir lugn om han får återförenas med sin övriga familj i Sverige, L tror att lösningen är att dessa ska bli egna företagare och M påstår att man är integrerad bara man har ett jobb, samtidigt som Centern vrålar rasist på alla som sätter hårt mot hårt; har vi ett politiskt problem. Alla partier utom Sverigedemokraterna använder nämligen den havererade migrationspolitiken för att bygga argumentation för sin egen politik. Vilket är lika dumt som när någon socialdemokrat uttryckte att bilbränder uppstod pga. att posten lagts ner och apoteket blivit privatiserat. Sverige behöver politiker som ser problemen i vitögat och sätter hårt mot hårt, vi behöver inte fler dialogpoliser utan vi behöver fler fängelser och en rättsapparat som gör gatorna säkra igen. Samhället ska inte genom dialog kompromissa med kriminella, utan samhället ska ställa krav. Det är inte en slump att Sverige toppar Europa med skjutningar, det beror på att samhället genom vänsterflum i alla lägen ställt sig på de kriminellas sida på bekostnad på alla tusentals brottsoffer.

Under gårdagen cirkulerades ett klipp på nätet där en invandrare står och kallar polisen för “fitta” och “lilla horunge”, samtidigt som han hotar polisen att om han gör sitt jobb kommer han komma hem och “peppra” hans hem. Polisens svar är att han ska lugna sig, där den uppenbart kriminelle migranten ges sista ordet som…

5 kommentarer

  1. Hej!
    Har själv hamnat i liknande situationer flertalet gånger. Oftast är vi endast en patrull, alltså två stycken poliser på plats. Vi är allt som oftast i underläge och om jag hade agerat i ett sådant läge hade det troligtvis gått åt helvete för mig och min kollega då gängen kan ibland kan vara 10-20 talet individer.
    Med ett helvete menar jag att vi hade kunnat blivit övermannade och skadats allvarligt. Så ser verkligheten ut för oss.
    Vi har då inget annat val än att backa och släppa den verbala fighten. (I detta fall hotet) Oklart vad som hände sedan. Klippet är taget ur sin kontext.
    Finns många situationer då jag önskar jag hade kunnat agera men då vi är i underläge.

  2. Tack för möjligheten att kommentera och tack för en fantastisk blogg. Följt dig/er under många år.

Kommentera utan Facebook