När klimatalarmisterna vill lägga farmor på grillen visar de hur galen rörelsen är!

När en massa medier verkar tycka att det är fantastiskt att vi ska bli kannibaler för att rädda planeten, förstår man inte att man skadar Sveriges anseende internationellt; nyligen fångade exempelvis amerikanska Breitbart upp nyheten. Att äta sina döda är något som blivit känt genom hedningar i historien, vildar som aldrig levt i ett civiliserat samhälle. Det är skillnaden mellan kristendomen och de civilisationer som funnits innan dess. Det är också händelser som skett under krig eller andra situationer som exempelvis förlisningen av valfångstfartyget Essex 1820; där det varit svält. När miljörörelsen varit kritisk till att mata boskap med sina egna döda (alla minns vi galna ko-sjukan), tycker man uppenbart det är bättre att göra det med människor där farmor nu ska ersätta oxfilén i kampen för att rädda jorden från en “säker undergång”. Vissa går till och med så långt där man menar att det redan är kört, den ena mer galen än den andra.

Klimatalarmister är att betrakta som fundamentalister

Faran med att lägga fram idéer om att äta döda människor är att klimatrörelsen idag är så pass extrem att vissa till och med uttrycker att de är villiga att döda de som äter kött. För de som inte sett hur radikala dessa är går det utmärkt att göra en fältstudie på tidningen ETC:s Facebookkanal, där man i någon köttkritisk artikel (det finns många att välja på) uttrycker att man älskar angus eller att man inte kan leva utan Findus frysta köttbullar; motivera gärna köttätande med att du tycker “kött är gott” för att din studie ska få extra fart. Sedan startar man tidtagaruret och ser hur lång tid det tar innan någon stolle hoppas man ska dö, det går nämligen inte att diskutera med dessa människor; de är så pass radikaliserade. Det spelar ingen roll vilka argument man för fram, dessa blockeras helt eftersom man blivit bokstavstroende; där varje solig dag är ett tecken på jordens undergång. Kanske skulle man även forska på utskrivning av psykofarmaka i korrelation till de som tror på klimatalarmism, det är inte otroligt att det finns ett samband. Att därför uppmuntra klimatalarmister att bli kannibaler är farligt, för dessa individer är så pass bokstavstroende att man saknar kritiskt tänkande.

Allt vad ni vill att människorna skall göra för er, det skall ni också göra för dem. Det är vad lagen och profeterna säger. Matteus 7:12

Är du inte själv villig att äta farmor, tvinga inte andra att göra det!

I alla religioner finns det något som kallas “Den gyllene regeln” som kort säger att man inte ska utsätta andra för saker man inte är beredd att göra själv. I bibeln är det evangelisten Matteus som förmedlar denna vishet, i koranen har man landat i samma slutsats i Haidith 13; den finns i alla läror. När många klimatalarmister inte själva äter kött eller umgås med människor som föredrar råbiff, är det mycket troligt att man i sann “solidarisk” anda är för att köttätare ska äta människor; solidaritet handlar alltid om att andra ska göra uppoffringar istället för sig själv. Det beror på att skillnaden mellan vänster och höger även innefattar att styra över andras liv, vänstern ska alltid bestämma över andra medans högern utgår från sig själv och skiter i andra. När det i en ekonomi råder valfrihet kommer människor som äter kött alltid välja kossan Mamma Mu framför någon död människa, enda möjligheten att göra kannibalism gällande är därför genom socialism; dvs. att staten bestämmer vad du ska äta.

Kannibaler hör hemma i madrasserade rum

Att vara villig att äta döda släktingar eller andras döda släktingar är galenskap, det är sånt beteende som bör leda till att man får en vit tröja med ärmarna på ryggen och blir placerad i ett madrasserat rum. Jeffrey Dahmer var en känd massmördare och kannibal, det var inte en missförstådd klimatkämpe. Lyfter man på locket för dessa tankar, kommer galningar likt Dahmer att börja äta döda; kanske kommer även denna grupp att kräva offerstatus? När alfabetet av olika offergrupper tycks växa är det inte en helt otrolig tanke att vi på sikt kan få HBTQIK där K står för kannibal? Vad är det som säger att kannibaler inte har rätt att få deltaga i exempelvis pride-rörelsen på samma sätt som sadomasochister? Kanske finns det någon som tycker man är förtryckt när man inte får äta mänsklig lårbenshals i lunchmatsalen?

Det råder inte konsensus huruvida vi har en klimatkris, eller hur allvarlig den i så fall är. Däremot är det tydligt att SVT och flera andra tidningar pumpar ut alarmism mot sina läsare, där människor exempelvis trodde att fjolårets varma sommar var ett tecken på jordens undergång istället för att tänka carpe diem. Faktum är att historiskt finns det ingen 100%-ig korrelation mellan CO2-nivå och temperatur, även om man kan se att mycket höga svängningar av atmosfärisk CO2 kan påverka temperaturen; vilket exempelvis framgår vid i tiden innan dinosaurierna (som kommer vid Tria, Jura och Kreta). Sätter man grafen ovan i relation till att människor tror på jordens undergång, och att svaret ligger i att börja äta upp varandra; säger det sig självt att problemet sitter i mänskligheten och inte i klimatet. Margot Wallström har rätt i att världen går i auktoritär riktning vilket hon sa imorse, men det är idag politiska vänsterpartier som inte accepterar att det finns andra åsikter. Sverige behöver mångfald i åsikter, det är dags att klimatalarmisterna börjar svara på frågor från oss som inte vill bli kannibaler eller tror att harmagedon är nära förestående; att de kallar oss “förnekare” är f.ö. avslöjande hur dessa ser på demokrati.

När en massa medier verkar tycka att det är fantastiskt att vi ska bli kannibaler för att rädda planeten, förstår man inte att man skadar Sveriges anseende internationellt; nyligen fångade exempelvis amerikanska Breitbart upp nyheten. Att äta sina döda är något som blivit känt genom hedningar i historien, vildar som aldrig levt i ett civiliserat…

2 kommentarer

Kommentera utan Facebook