fredag, april 10, 2020

Hur väl rimmar ett vinter-OS med att stödja Greta och domedagssekten?

Senaste artiklar

Regeringen införde inte diktatur, utan ökade demokratin efter kritik från oppositionen

När Socialdemokraterna ville göra sig enväldiga tillsammans med Miljöpartiet, genom att kroka...

Att socialist-regeringen vill ha total makt är inte förvånande, utan djupt oroande!

All inskränkt medborgerlig frihet som uppstår vid införande av diktatur, uppstår alltid...

Varför måste äldreboenden mass-smittas innan man inför besöksförbud?!?

Hur många måste dö innan man agerar? Fenomenet har blivit väldigt tydligt...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

Att hyckleriet i Sverige är stort bland svenska politiker, det är uppenbart för alla förutom socialister; som är den minst kritiskt tänkande kvarvarande grupperingen i vårt land. När frågan om klimatet blivit en religiös rörelse istället för en rörelse som bygger på forskning, och människor som tänker själva brännmärks som “förnekare”; då är vi tillbaka i katolska kyrkans inkvisition. Förnekar du Jesu… jag menar global uppvärmning?!? Därför är det märkligt när man med ena handen hyllar Greta som uppenbart tycker det är kört, och med andra handen ansöker om ett vinter-os i den påstådda “globala uppvärmningens” tid? När det uppmäts nya köldrekord på det södra halvklotet och isarna växer kraftigt vid Antarktis tåls det att fråga hur man ens kan prata om “global” uppvärmning?

Dagens klimatpolitik är att likna vid profetiorna i bibeln

Idag kan man utan skrupler i kroppen påstå att jorden riskerar att gå under om man inte blir vald till Europaparlamentet. Det är inte längre något konstigt att läsa om människor som på fullt allvar tror att jorden riskerar att bli ett nytt Venus, utfästelser som är lika galna som Egyptens tio plågor i bibelns Exodus eller kapitlet om jordens undergång i Uppenbarelseboken. Dessa klimatreligiösa människor finns idag på de flesta politiska poster, och på en beslutandeposition nära dig. De finns i lärarkåren som politiskt indoktrinerar våra barn i skolan, en plats där föräldrar inte har insyn; och där den som har en annan uppfattning knappast erhåller godkänt. Vem har inte fått lära sig att bensinen kommer ta slut, trots att ingenting tyder på det? Syftet handlar inte om att rädda planeten, syftet handlar om att vinna de stora massorna genom att presentera ett problem och påstå sig ha lösningen. Valde vi inte Väder-Pär (SMHI/SVT) till EU gick jorden under, en man som tidigare uttalat att han velat avskaffat demokratin för att rädda planeten; hur många diskuterade ens dessa ställningstanden i förhållande till hans kandidatur?

Kan vi genomföra ett vinter-OS om domedagssekten får rätt?

Det säger sig själv att om man nu tror att temperaturen kommer stiga brantare än en rymdrakets vinkel mot rymden, är det minst sagt märkligt hur man kan försvara ett vinter-OS? Kanske är det så enkelt att man inte vågar kritisera Greta av rädsla för att bli av med sitt arbete, eftersom kritiken socialt betraktas lika illa som om man i DDR kritiserade kommunismen? Det är därför mycket avslöjande hur man egentligen ser på risken för att jordens klimat utvecklas till Venus när man samtidigt vill genomföra världens i särklass största vintertävling i Stockholm.

Sverige är inte landet lagom, vi är världens mest radikala land där det gått så långt att en stor del av befolkningen är djupt indoktrinerade. Därför måste du och jag agera goda ambassadörer och förklara för domedagpredikanter att läran är felaktig och i strid med vetenskapen; för att istället få dessa att studera vad de riktiga forskarna säger. När människor idag hämtar sin kunskap från personer som Henrik Schyffert, Greta Thunberg, Alice Bah Kuhnke, Stefan Löfven istället för att sätta sig in i hur klimatet fysiskt och kemiskt fungerar; har vi fått ett samhälle där kunskap inte längre spelar roll utan vem som skriker högst. Därför länkar vi in Sveriges främsta klimatforskare professor Lennart Bengtsson, havsforskaren Nils Axel Mörner och Nobelpristagren i fysik Ivar Giaevers. Dela dessa klipp till de som sprider domedagsretorik, det är genom goda argument och trevlighet man kan få dessa att tänka om; inte brännmärka dem som extremister (även om deras retorik går i den riktningen).

Nobelpristagaren i Fysik Ivar Giaevers
Professor Lennart Bengtsson
Havsforskaren och Docent Nils-Axel Mörner från KTH

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of

Senaste ledare

Regeringen införde inte diktatur, utan ökade demokratin efter kritik från oppositionen

När Socialdemokraterna ville göra sig enväldiga tillsammans med Miljöpartiet, genom att kroka...

Att socialist-regeringen vill ha total makt är inte förvånande, utan djupt oroande!

All inskränkt medborgerlig frihet som uppstår vid införande av diktatur, uppstår alltid av goda skäl som låter...

Varför måste äldreboenden mass-smittas innan man inför besöksförbud?!?

Hur många måste dö innan man agerar? Fenomenet har blivit väldigt tydligt i vårt land de senaste...

Byråkraterna tar våra liv i dessa coronatider – Lägg ner landstingen!

Sveriges nya adel heter inte Gyllenkrona eller Lejonsvärd, den utgörs istället av människor som kommit upp sig...

Det är vänsterns fel att somalier smittas med Corona, när man tillåter 20 pers i samma lägenhet

Att flera somalier dött pga. coronavirus har skapat kritik mot dessa människor som grupp i sociala medier,...

Senaste replik

Det är "Liberalerna" som hotar demokratin när SD inte kan kritisera Public Service eller övrig s.k. "kultur"

Att vara kritisk till att man upplever public service som väldigt vänstervinklat...

Fler av våra artiklar: