måndag, augusti 3, 2020

Hur väl rimmar ett vinter-OS med att stödja Greta och domedagssekten?

Senaste artiklar

Bidens medarbetare AOC påstår ökad brottslighet i NYC beror på att människor stjäl bröd till sina barn

Demokraternas kanske mest radikale marxistpredikant, Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) och som är ledande...

Dessa frågor ska du fråga trångsynta och inskränkta vänner och bekanta som “hatar Trump”!

Som vanligt när det kommer till värde(av)grundsburna individer bygger inte argumentationen på...

Högerpolitik är inte ett hot mot demokrati, tvärtom! SVT propagerar som vanligt.

Lyssnar man på rapporteringen från Polen är det tydligt att många svenskar...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

Att hyckleriet i Sverige är stort bland svenska politiker, det är uppenbart för alla förutom socialister; som är den minst kritiskt tänkande kvarvarande grupperingen i vårt land. När frågan om klimatet blivit en religiös rörelse istället för en rörelse som bygger på forskning, och människor som tänker själva brännmärks som “förnekare”; då är vi tillbaka i katolska kyrkans inkvisition. Förnekar du Jesu… jag menar global uppvärmning?!? Därför är det märkligt när man med ena handen hyllar Greta som uppenbart tycker det är kört, och med andra handen ansöker om ett vinter-os i den påstådda “globala uppvärmningens” tid? När det uppmäts nya köldrekord på det södra halvklotet och isarna växer kraftigt vid Antarktis tåls det att fråga hur man ens kan prata om “global” uppvärmning?

Dagens klimatpolitik är att likna vid profetiorna i bibeln

Idag kan man utan skrupler i kroppen påstå att jorden riskerar att gå under om man inte blir vald till Europaparlamentet. Det är inte längre något konstigt att läsa om människor som på fullt allvar tror att jorden riskerar att bli ett nytt Venus, utfästelser som är lika galna som Egyptens tio plågor i bibelns Exodus eller kapitlet om jordens undergång i Uppenbarelseboken. Dessa klimatreligiösa människor finns idag på de flesta politiska poster, och på en beslutandeposition nära dig. De finns i lärarkåren som politiskt indoktrinerar våra barn i skolan, en plats där föräldrar inte har insyn; och där den som har en annan uppfattning knappast erhåller godkänt. Vem har inte fått lära sig att bensinen kommer ta slut, trots att ingenting tyder på det? Syftet handlar inte om att rädda planeten, syftet handlar om att vinna de stora massorna genom att presentera ett problem och påstå sig ha lösningen. Valde vi inte Väder-Pär (SMHI/SVT) till EU gick jorden under, en man som tidigare uttalat att han velat avskaffat demokratin för att rädda planeten; hur många diskuterade ens dessa ställningstanden i förhållande till hans kandidatur?

Kan vi genomföra ett vinter-OS om domedagssekten får rätt?

Det säger sig själv att om man nu tror att temperaturen kommer stiga brantare än en rymdrakets vinkel mot rymden, är det minst sagt märkligt hur man kan försvara ett vinter-OS? Kanske är det så enkelt att man inte vågar kritisera Greta av rädsla för att bli av med sitt arbete, eftersom kritiken socialt betraktas lika illa som om man i DDR kritiserade kommunismen? Det är därför mycket avslöjande hur man egentligen ser på risken för att jordens klimat utvecklas till Venus när man samtidigt vill genomföra världens i särklass största vintertävling i Stockholm.

Sverige är inte landet lagom, vi är världens mest radikala land där det gått så långt att en stor del av befolkningen är djupt indoktrinerade. Därför måste du och jag agera goda ambassadörer och förklara för domedagpredikanter att läran är felaktig och i strid med vetenskapen; för att istället få dessa att studera vad de riktiga forskarna säger. När människor idag hämtar sin kunskap från personer som Henrik Schyffert, Greta Thunberg, Alice Bah Kuhnke, Stefan Löfven istället för att sätta sig in i hur klimatet fysiskt och kemiskt fungerar; har vi fått ett samhälle där kunskap inte längre spelar roll utan vem som skriker högst. Därför länkar vi in Sveriges främsta klimatforskare professor Lennart Bengtsson, havsforskaren Nils Axel Mörner och Nobelpristagren i fysik Ivar Giaevers. Dela dessa klipp till de som sprider domedagsretorik, det är genom goda argument och trevlighet man kan få dessa att tänka om; inte brännmärka dem som extremister (även om deras retorik går i den riktningen).

Nobelpristagaren i Fysik Ivar Giaevers
Professor Lennart Bengtsson
Havsforskaren och Docent Nils-Axel Mörner från KTH

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of

Senaste ledare

Bidens medarbetare AOC påstår ökad brottslighet i NYC beror på att människor stjäl bröd till sina barn

Demokraternas kanske mest radikale marxistpredikant, Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) och som är ledande...

Högerpolitik är inte ett hot mot demokrati, tvärtom! SVT propagerar som vanligt.

Lyssnar man på rapporteringen från Polen är det tydligt att många svenskar anser att det polska valet...

Var studentexamen för ensamkommande afghaner som krav att få stanna ännu en politisk lögn?

Vi ser det gång på gång, partier som påstår sig ta "ledarskap" och genomföra märklig lagstiftning för...

När NFL ska spela ”svarta nationalsången” innan den riktiga nationalsången har det spårat ut totalt

För alla som följt Black Lives Matters-rörelsen är det tydligt att splittringen i samhället blivit väldigt påfallande...

Bisarrt att lärare inte kan flytta elever utan att hamna i HD, lågaffektiv uppfostran gör apor av barn.

Även om det svenska rättssystemet landat i rätt slutsats att man som lärare ska ha rätt att...

Senaste replik

Hur kan SVT göra snyftreportage om en död dömd islamistisk terrorist?

Nej SVT och reportrarna Gusten Holm och Hannes Andersson, man är inte...

Fler av våra artiklar: