Den som hyllar terrorism behöver alltså inte frukta utvisning?!?

Vad bor vi i för samhälle som släpper ut människor som hotar rikets säkerhet eftersom de inte kan utvisas? Vad har vi för statsmedia som fördömer en företagsledare som kritiserar misslyckad migration, men beskriver det som “kramkalas” när man som frisläppt radikal imam återförenas med sin församling? Vi lever i de dubbla måttstockarnas land, där vissa kan säga vad som helst utan att det får konsekvenser. De senaste dygnens händelser visar hur bisarrt Sverige är, säkerhetspolisen infiltrerar och omhändertar; medans Myndighetssverige befriar.

Lex Åke Green

Sexuella abnormiteter är en djup cancersvulst på hela samhällskroppen. Herren vet att sexuellt förvridna människor kommer att våldta djuren. Inte heller djuren går fria från människans sexuella behov och branden som är tänd i en människa. Utan till och med detta kan man ägna sig åt

Många svenskar minns säkert pingstpastorn Åke Green som beskrev “sexuella abnormiteter” (i sammanhanget b.la. homosexuella) som en cancersvulst, en person som fördömdes oerhört hårt och hamnade hela vägen upp i högsta domstolen där han till slut friades. Ska man granska Greens uttalande 16 år senare är det uppenbart att det finns poänger i att sexuellt förvridna människor kommer att våldta djuren, de senaste åren har vi sett flera fall av “umgänge” med både lamm och hästar av människor som uppenbart inte får till det på annat sätt. Sätter man pastor Greens uttalande i relation med de imamer som tagit ställning för Islamiska staten är Greens uttalande en fis i havet i jämförelse. Huruvida Pastor Green fick ett “kramkalas” när han blev friad förtäljer inte historien, ty SVT var säkerligen inte på plats hos en sådan “hatisk” person.

Gör dig omöjlig att utvisa och du får stanna

Händelserna när imamerna släpps på fri fot trots att de hotar vårt rikes säkerhet är minst sagt anmärkningsvärda, det är ett svek mot oss alla. Det betyder nämligen att det må vara olagligt att ansluta sig till en terrorsekt, men det är fritt fram att predika och hylla de som vi andra betraktar som terrorister; eftersom man som salafist är så pass radikal. Det faktum att Sverige inte vågar utvisa, utan hellre sätter radikaler på fri fot visar bara att vi skapar fristad åt extremister eftersom vårt rättssystem inte klarar av att utvisa dem. Vi skapar alltså paradoxalt nog incitament för människor att hylla IS, om de riskerar att utvisas eftersom vi då inte kan utvisa dem. Det är lite som att säga att man som kriminell inte blir placerad i fängelse så länge man fortsätter att begå brott.

Adolf Hitler på kramkalas

Varför har deras hemländer hårda lagar mot extremister?

Konstigt nog är det aldrig någon som frågar sig varför det råder dödsstraff i vissa länder att bli terrorist eller tycka självmordsbomber är förknippat med fredagsmys? Kan det vara så att dessa radikaler förvrider huvudet på deras lärjungar och att straffen är hårda eftersom de är så pass farliga? När SVT försöker visa upp imamens varma sida genom att berätta om hans kramkalas tåls det att fråga om någon blir god bara för att man går på kramkalas? Var Adolf Hitler en bra människa för att barnen såg glada ut när han kramade dem, eller ska man bedöma människor utifrån de åsikter de har? Vi pratar alltså om sympatisörer för en terrorrörelse som skurit halsen eller bränt folk i burar för att de haft en annan åsikt eller gud. Dessa sympatisörer eller de facto rekryterare placerar alltså SVT i ett feelgood-sammanhang, så politiskt korrekta har man blivit.

Det här är mycket enkelt, utvisa till hemländernas grannländer eller hemlandet om de kan få amnesti för det man sagt i Sverige. Kanske väljer man en annan karriär mitt i livet om man tvingas återvända till hemlandet där toleransen mot radikalisering är mindre, för de som vill fortsätta hylla terrorism kommer respektive stat ändå att ställa dem inför rätta för eller senare. Oavsett är det här inte Sveriges problem, de är inte våra medborgare utan det är deras hemländer som måste förhindra radikalisering. Sen bör inte Sverige utvisa människor i döden, men vi kan inte heller inte utvisa bara för att någon riskerar livet; här måste man förhandla så mottagarlandet tar emot och istället håller dem under uppsikt.

Vi kan inte få en utveckling där man har incitament att sympatisera med terrorister för att få stanna i Sverige, den sortens utveckling är totalt oacceptabel. Som så många gånger tidigare måste också SVT reformeras, det står tydligt när människor som hotar rikets säkerhet och hyllar terrorister går på “kramkalas”. Tittar man på SVT:s inslag är bilden tydlig att församlingens medlemmar dels uppskattar sin imam och dels inte resonerar kritiskt mot vad han står för; ifrågasättandet uteblir uppenbarligen helt. Det är mycket skrämmande, för det finns uppenbart ingen opposition mot dessa idéer i de församlingar där dessa verkat. Forum för levande historia bör också ge ut en ny skrift “Om detta må ni också berätta” där man visar de otroliga grymheter som utspelat sig i Mellanöstern de senaste åren; det sänder nämligen mycket oroande signaler när de som borde vara kritiska istället bjuder upp till just kramkalas.

Vad bor vi i för samhälle som släpper ut människor som hotar rikets säkerhet eftersom de inte kan utvisas? Vad har vi för statsmedia som fördömer en företagsledare som kritiserar misslyckad migration, men beskriver det som “kramkalas” när man som frisläppt radikal imam återförenas med sin församling? Vi lever i de dubbla måttstockarnas land, där…

Kommentera utan Facebook