Vad har vi för hovrätt som sänker straffet på oskuldskontroll? Att ge pedofiler gräddfil!

Vi får de politiker vi röstar på, det är inte svårare än så. Röstar vi fram en regering som är progressiv och tänker i offermentalitet kring de minoritetsgrupper de delat in samhället i så kommer de utse domare med samma värde(av)grund; det är inte svårare än så. Gör man det kända anktestet faller polletten ner, om det ser ut som en anka, simmar som en anka och kvackar som en anka så är det förmodligen en anka. Röstar vi på politiker som inte vågar säga ifrån, där ord inte betyder handlingskraft utan politiskt spel; kommer vi också få en domarkår som håller samma kvalité. En hovrätt som sänker straffen på män som gör oskuldskontroll på sina döttrar är inte en hovrätt som står upp för offret, avskyvärda brott som rimligen borde betraktas som både pedofili och incest samt minst sagt synnerligen grov kränkning.

Vi pratar så ofta om att vi ska sätta stopp för hederskultur, men när man får chansen sviker alltid det svenska samhället. När insamlingssäljare/rekryterare står på våra gator och berättar om att man måste stoppa barnäktenskap i utlandet med en viss slant i månaden, och man upplyser dessa om att det är fullt lagligt i Sverige och Socialstyrelsen t.o.m. ger ut en broschyr med tips vad man ska tänka på; så förstår man hur svagt och ohederligt det svenska samhället är. Ingen vågar nämligen säga ifrån och sätta nr foten att den man som gifter sig med ett barn är en pedofil. På samma sätt gullar man med de män som tvingar och spärrar upp sina döttrars kön för att se om de haft sex, så att de ur familjens s.k. “heder” är värdiga att giftas bort. Finns det någon som helst förmildrande omständighet för ett sådant övergrepp?

Detta sker alltså när världens s.k. “första feministiska regering” tittar på, men vilka är det egentligen står upp för kvinnor? Den enligt vänstern “hemska” högern som argumenterar för att det här är att likställa med pedofili och incest eller den vänsterregering som tittar på när deras myndighet Socialstyrelsen ger ut en broschyr med tips och tricks till pedofilen? Kan man kränka någons integritet mer än att tvinga ett barn att bevisa sin sexuella oskuld? Det finns bara ett sätt att stoppa dagens utveckling, det är att straffa de som utsätter sina barn för tvångsäktenskap eller oskuldskontroller; är det en helt orimlig tanke att det ska kosta minst 10 år i fängelse?

Vill man bo i Sverige så handlar det inte om att man “bör” utan SKA underkasta sig svensk lagstiftning. Väljer man att bo här innebär det att man ska tvingas finna sig att barnen får välja vilken partner man vill, oavsett om denne är kristen, gay, gul och blå eller festprisse; annars får man välja ett land där man kan fortsätta leva i klankultur. I Sverige ska svenska och inga andra värderingar styra, därför behöver vi domstolar som straffar de som sätter sig över de friheter vi under 1000 år skaffat oss i det här landet; istället för progressiva vänsterdomare som sänker straffen för män som gräver i sina döttrars underliv med tång. Den sortens pedofiler är inte bättre än infödda som förgriper sig på sina barn, det är precis samma äckliga sörja man kan hitta under sina skor en slaskig höstdag när vädret är som sämst; skillnaden är att dessa tror att de är rättfärdiga. De är de inte, och därför måste lagen visa vägen hur vi lever i Sverige; och straffa de som passerar alla gränser hur en man med heder behandlar sin dotter. Dessa förstår nämligen inte innebörden av ordet heder, hade de gjort det hade de inte begått sexuella övergrepp på sina barn; de hade skyddat dem.

Vi får de politiker vi röstar på, det är inte svårare än så. Röstar vi fram en regering som är progressiv och tänker i offermentalitet kring de minoritetsgrupper de delat in samhället i så kommer de utse domare med samma värde(av)grund; det är inte svårare än så. Gör man det kända anktestet faller polletten ner,…

Kommentera utan Facebook