Nordiska avdelningen f.d. Arabiska partiet förklarar Sverige krig om SD får makten

Den var under lördagen Nordiska Avdelningen, tidigare Arabiska partiet publicerade en video om att de förklarar Sverige krig om Sverigedemokraterna får makten i Sverige; huruvida man syftar ‘ingår i regeringssamarbete’ eller når 50 % av mandaten specificeras ej. Enligt deras talesperson, Krar Al-hamede, ska man bedriva väpnad kamp om SD får makten. Man säger också att det finnas personer över hela landet som redan mobiliserat, dvs. man kommer ta till vapen om ett maktskifte skulle ske i Sveriges riksdag.

Enligt Al-hamede som är ansiktet utåt samt sekreterare, är alla övriga medlemmar osynliga. Skulle Sverigedemokraterna få makten kommer Nordiska avdelningen förklara valet odemokratiskt, varav man kommer inleda inbördeskrig. Enligt partiet har man all nödvändig utrustning för att snabbt ta över makten i Sverige.

Enligt talespersonen legitimerar man handlingen genom att man anser att SD är odemokratiskt samt förtrycker minoriteter i Sverige, samt att man sprider hat och har splittrat landet.

Att man införde slöjförbud i skolan i Skurup beskrivs som “sista skottet”, varav Al-hamede sedan uppmanar rasister i Skåne, inom polisen och bland ordningsvakter att “passa sig”. Han menar också att domare och nämndemän som är Sverigedemokrater ska passa sig, eftersom deras (Nordiska avdelningen. reds. anm.) rörelse för eller senare kommer ta makten. Får man makten är man tydlig med att man kommer ställa domare, nämndemän och läkare inför rätta, de kommer inte kompromissa och dessa kommer inte undan från (deras) “vårt grepp”.

Sekreterare Al-hamede hyllar även Socialdemokraterna, och är villig att förhandla med “sossarna”. Han understryker också att detta meddelande ska tas på allvar, och att man kommer förklara krig samma sekund SD får makten.

Den var under lördagen Nordiska Avdelningen, tidigare Arabiska partiet publicerade en video om att de förklarar Sverige krig om Sverigedemokraterna får makten i Sverige; huruvida man syftar ‘ingår i regeringssamarbete’ eller når 50 % av mandaten specificeras ej. Enligt deras talesperson, Krar Al-hamede, ska man bedriva väpnad kamp om SD får makten. Man säger också…

3 kommentarer

  1. Det mest tragiska är ju vilka som sett till att de här krafterna slagit rot här. Partier som egentligen står för något helt annat. Jag tror det är något sexuellt som gör att feminister gillar mustiga män som står för något otämjt djuriskt imbicillt. Det är den enda förklaringen jag kan komma på som håller hela vägen för det saknar all logik. Tack Macron som sätter ord på vad inte svenska politiker kan sätta ord på. Bra att Moderaterna bekräftat (Nov 2020) att de ämnar följa Macrons linje med att gemensamt i EU stoppa politisk Islam. Det vrids om nycklar mu och även om man inte kan vänta sig att V och MP, S ledamöter ska buga djupt och erkänna misstag måste vi ha tilltro nu till att mycket arbete från många olika håll snart kommer bära frukt. En Europeisk inneboende brutalitet de nyinflyttade häcklar oss för att vi inte besitter kommer de få nerkörda i svalget.. De kommer försöka låtsas som att de varit på vår sida hela tiden. Tyska bilar på kredit och taffliga adidas trackpants kommer plötsligt inte anses muslimskt eller som Tishko tyckte det var att ha sin flickväns huvud i garderoben: “Thug life” (på uppställd skylt framför väskan). Kom ihåg att rättsskipning innan franska revolutionen var som Foucault beskriver i inledningen till “Vetandets arkeologi”. Det handlade till 100% om att tillfoga den åtalade utdragen smärta och ångest, till exempel medelst isärdragning med fyra hästar + hjälp av karvande kille med svärd (självklart inför publik) och att därefter bli kastad på bål levande. Säger inte det var bra, jag säger kom ihåg brutaliteten. Kom ihåg vilka vi är. Kom även ihåg att Frankrike och England är fulla av nordbors ättlingar (Normandie – Nor mand…). Kom ihåg att så sent som på 1970-talet riskerade lösdrivare (arbetslösa!) i Sverige tvångssterilisering. Allmän rösträtt infördes så sent som 1986 i Sverige och de sista att få rösta (långt efter bemedlade kvinnor), var “menlösa” av båda kön. Det är även lätt att glömma och svårt att förstå hur kort tid 275 år är. Det är den enda lilla tidsrymd som förflutit i Sveriges 10.000 åriga hisoria/förhistoria. För 275 år sedan terroriserade vi våra grannländer i TRETTIO ÅR!! tills tyska barn hörde en vaggvisa om svensken som kunde komma om de inte var snälla. Andra världskrigets brutalitet håller på att glömmas bort men det finns bättre litteratur nu än någonsin i ämnet. Detta lilla lilla land som gjort stort intryck i världen främst genom uppfinningar (kylskåp, propeller och dynamit say no more..), har en enorm potential och vi ska tillåtas ha framtidstro nu. Muslimska fascister med övermänniskoideal från Hitler fast de inte ens vet det själva kan dra åt .. sina hembygder. Precis detta sade en gång Dalai Lama på frågan om vad flyktingar ska göra i sina nya länder “I think they shall go home and rebuild their own countries” sade han (källa: Youtube).

Kommentera utan Facebook