När Årets Centerkvinna i Halland är en man är det svårt att hålla sig för gapskratt

I en tid som mer och mer påminner om den fiktiva satirtidningen Grönköpings veckoblad, är ingen längre förvånad när män vinner priset för årets kvinna. Vi har sedan några år börjat se fler och fler medelmåttiga män klä sig i peruk för att sedan tävla som kvinnor, där dessa slagit rekord efter rekord av kvinnliga idrottsmän; rekord som biologiska kvinnor omöjligt kommer kunna slå eftersom det finns fysiska skillnader mellan män och kvinnor. I Centerpartiet är man mycket mer ”tolerant”, män behöver inte längre raka av sig skägget och bära peruk; utan det går utmärkt att vara kvinna ändå. När ett parti inte längre kan skilja på kvinnor och män, utan där till synes maskulina (ursäkta min generalisering) män utses till kvinnor; blir det minst sagt löjeväckande. Vi borde alla skratta åt hur långt man är villig att gå för att upprätthålla sin politiskt korrekta värdegrund.

Ett kvitto på partiet

När partiet därför delar ut ett kvitto på sig själv som helt tolerant, blir det än mer bisarrt eftersom det är andra partier eller grupper som borde utfärda denna utmärkelse. Att en manlig man accepterar att bli utsedd till kvinna av politiskt korrekta skäl, genom att ’ta en för laget’ för att partiet nu ska kunna visa upp sin ’fantastiska’ värdegrund; visar hur långt från verkligheten man står. Det är nämligen inga problem för vem som helst att skänka 100 kr till Rädda barnen och sedan dela inbetalningen på Facebook och visa upp sitt kvitto på att man är en bra människa. Att man i skymundan går igång på att aga små barn, förtäljer historien lika bra som Centerpartisten tant Christofer Bergenblock som stoltserar att bli årets kvinna.

Som normalt funtad individ måste man säga stopp

Är det rimligt att kvinnor inte längre ska kunna konkurrera på lika villkor om en biologisk man med testosteronproduktion (manligt könshormon) väljer att deltaga med peruk och makeup? Är det inte mer rimligt att biologiska män tävlar mot biologiska män oavsett om de bär peruk eller makeup, eftersom testosteronet skapar konkurrensfördelar. När president Joe Biden därför väljer att låta alla transkvinnor (biologiska män) tävla mot kvinnor är det förödande för kvinnosporten, för att en medelmåttig man inom eliten kommer kunna slå den bästa kvinnan. Vill man därför ha kvinnoidrott där biologiska kvinnor ska kunna vinna, måste man förstå att vara tolerant betyder inte att man ska låta personer tävla på oschysta konkurrensvillkor bara för att någon identifierar sig som kvinna, utifrån regelverket måste man istället titta på vilken motor som sitter under huven; inte vilken färg man har på lacken.

Att vara snäll är att säga ifrån

Det säger sig själv att en förälder som säger ja varje gång man tar med sin skrikande unge förbi lösviktsgodiset gör sitt barn en stor otjänst, på samma sätt som att barn som får allt de pekar på inte lär sig pengars värde. Att därför säga ifrån är att vara snäll, på samma sätt är det en omtänksam tanke att värna kvinnliga idrottare eller för den delen kvinnliga hallänningar i centerpartiet; istället för att som nu åka med och tycka det är fantastiskt att Christofer Bergenblock vinner pris för årets kvinna. Bakom Bergenblock finns det nämligen säkert någon med två XX-kromosomer som gjort något bra, även om det tåls att säga att partiet idag blivit minst sagt extremt; en person som nu nekas ett erkännande för att vice ordförande i kommunen ska bli politiskt korrekt utnämnd till kvinna.

Stå därför upp för yttrandefriheten genom att gapskratta åt hur bisarrt Centerpartiet blivit när de utser män till kvinnor, för det här är inte ett kvitto på godhet; det är ett kvitto på ett parti som helt tappat verklighetsuppfattningen. Att män vill leva som kvinnor, eller kvinnor som män är helt okej; man har nämligen individuell rätt att få leva som man vill i Sverige. Man har också rätt att välja sin partner själv så länge båda tycker det känns bra, det är den toleransen vi ska försvara. Det skiljer sig också från att herr (C)ristofer Bergenblock låter sig koras till kvinna av politiskt korrekta skäl, det är inte så man uppvisar tolerans utan det är att exempelvis dragshowpersoner som Christer Lindarw eller Babsan eller numera Caitlyn tidigare Bruce Jenner, Jonas och Mark får leva sina liv som de vill. Det är nämligen en stor skillnad på att våga vara sig själv, och att ge ett pris till sig själv för att uppvisa någon slags godhetsfasad; precis som med Årets svensk brukar nämligen inte fasaden vara så välpolerad som den först ger intryck av när man gör en närmare inspektion.

Han blev Årets C-kvinna i Halland: ”Ett kvitto” (omni.se)

I en tid som mer och mer påminner om den fiktiva satirtidningen Grönköpings veckoblad, är ingen längre förvånad när män vinner priset för årets kvinna. Vi har sedan några år börjat se fler och fler medelmåttiga män klä sig i peruk för att sedan tävla som kvinnor, där dessa slagit rekord efter rekord av kvinnliga…

Kommentera utan Facebook