onsdag, januari 26, 2022

Monas tatuering…

Senaste artiklar

Ska döda svenskars pengar gå till etniska eller religiösa extremister?

För de allra flesta som inte röstar vänster har det blivit uppenbart...

Friserar regeringen migrationsiffrorna genom Samhall?

Om det är något man vet när det kommer till socialdemokratiskt regeringsinnehav...

Höga elpriser kan snabbt leda till en fastighetskris

Jag har i ett flertal artiklar under många år diskuterat att nästa...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Första gången jag opponerar på en god väns artikel, Dante och jag var bästa vänner som barn.
Mona har tydligen tatuerat in ”Mänsklig värme, snälla kom närmre”. Vissa tycker säkert Monas tatuering är helt fantastisk, och jag instämmer också att texten är fin.

Men vi behöver se en ledare på denna post, inte någon som går och tatuerar låttexter (hur fina dom än är) på sina armar.  Jag ställer mig verkligen frågan om hon är rätt person att samordna arbete nationellt mot terrorism och extremism, det här är allvarliga saker. En vecka efter ett terrorattentat i en magnitud där fem personer dött borde man ha schemat så fullt med möten att några timmar i en tatueringsstudio skulle tyckas omöjligt att klämma in. När man inte har det utan prioriterar gadden, så får det iaf mig att lyfta på ögonbrynen. Mona har säkerligen hjärtat på rätt ställe, hon har stått upp många gånger för det fria ordet och för alla människors lika värde. Men har hon någonsin åstadkommit något politiskt? En sak är att ha rätt humanitära kompass, men ord och verkan är två helt olika saker. Tycker man borde utse en person som t.ex. Mikael Odenberg som har principer och uppenbarligen inte ställer upp på vad som helst.

Läs gärna Dantes artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article21673006.ab

0
0
rösta
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

När SVT:s reporter frågar Ulf Kristersson om kollektivavtal visar man att man inte begripit någonting

Det är uppenbart att SVT:s reporter saknar ideologisk förståelse, samtidigt som många inte förstår vem som egentligen är den extreme. Det är därför mycket roligt när SVT:s journalist försöker göra en affär av att Ulf Kristersson ev. inte har kollektivavtal, Kristersson har nämligen inte det på sitt partiprogram.

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x