torsdag, juli 7, 2022

Monas tatuering…

Senaste artiklar

Den kommande finanskrisen kommer slå mycket hårt mot Sverige, brace for impact!

Vi lever i en tid där mycket pekar på att vi kommer...

När Vänsterpartiet ska stävja våldet med fler socialsekreterare, är man en del av problemet.

Sveriges kanske mest allvarliga problem är att vi har en massa politiker...

Sverige ska inte ha några parallellsamhällen sa Magdalena (S), men vad ska hon göra åt saken?

Om det är något som kännetecknar svensk politik är det ansvarsfrihet, vem...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Första gången jag opponerar på en god väns artikel, Dante och jag var bästa vänner som barn.
Mona har tydligen tatuerat in ”Mänsklig värme, snälla kom närmre”. Vissa tycker säkert Monas tatuering är helt fantastisk, och jag instämmer också att texten är fin.

Men vi behöver se en ledare på denna post, inte någon som går och tatuerar låttexter (hur fina dom än är) på sina armar.  Jag ställer mig verkligen frågan om hon är rätt person att samordna arbete nationellt mot terrorism och extremism, det här är allvarliga saker. En vecka efter ett terrorattentat i en magnitud där fem personer dött borde man ha schemat så fullt med möten att några timmar i en tatueringsstudio skulle tyckas omöjligt att klämma in. När man inte har det utan prioriterar gadden, så får det iaf mig att lyfta på ögonbrynen. Mona har säkerligen hjärtat på rätt ställe, hon har stått upp många gånger för det fria ordet och för alla människors lika värde. Men har hon någonsin åstadkommit något politiskt? En sak är att ha rätt humanitära kompass, men ord och verkan är två helt olika saker. Tycker man borde utse en person som t.ex. Mikael Odenberg som har principer och uppenbarligen inte ställer upp på vad som helst.

Läs gärna Dantes artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article21673006.ab

0
0
rösta
Article Rating

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x