Monas tatuering…

Första gången jag opponerar på en god väns artikel, Dante och jag var bästa vänner som barn.
Mona har tydligen tatuerat in ”Mänsklig värme, snälla kom närmre”. Vissa tycker säkert Monas tatuering är helt fantastisk, och jag instämmer också att texten är fin.

Men vi behöver se en ledare på denna post, inte någon som går och tatuerar låttexter (hur fina dom än är) på sina armar.  Jag ställer mig verkligen frågan om hon är rätt person att samordna arbete nationellt mot terrorism och extremism, det här är allvarliga saker. En vecka efter ett terrorattentat i en magnitud där fem personer dött borde man ha schemat så fullt med möten att några timmar i en tatueringsstudio skulle tyckas omöjligt att klämma in. När man inte har det utan prioriterar gadden, så får det iaf mig att lyfta på ögonbrynen. Mona har säkerligen hjärtat på rätt ställe, hon har stått upp många gånger för det fria ordet och för alla människors lika värde. Men har hon någonsin åstadkommit något politiskt? En sak är att ha rätt humanitära kompass, men ord och verkan är två helt olika saker. Tycker man borde utse en person som t.ex. Mikael Odenberg som har principer och uppenbarligen inte ställer upp på vad som helst.

Läs gärna Dantes artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article21673006.ab

Första gången jag opponerar på en god väns artikel, Dante och jag var bästa vänner som barn. Mona har tydligen tatuerat in ”Mänsklig värme, snälla kom närmre”. Vissa tycker säkert Monas tatuering är helt fantastisk, och jag instämmer också att texten är fin. Men vi behöver se en ledare på denna post, inte någon som går och…

Kommentera utan Facebook