söndag, december 15, 2019

Socialdemokraterna påstås kämpa mot odemokratiska krafter samtidigt tystas obekväma röster med censur!

Krönikor

Akademiker/aktivister som försvarat eller förutspråkat pedofili

Pedofili är bland de absolut värsta av brott. Det förblir därför fascinerande...

Lösningen på orättvist rättsväsende är mer demokrati

Våldtäkt har en straffskala på mellan två till sex år, grov våldtäkt...

De politiska konsekvenserna av forskningskrisen

En surrealistisk rubrik återfinns i New York Times upplaga från år 1987,...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

I sitt tal i Almedalen idag gick Stefan Löfven till attack mot extremister på nätet och i det offentliga som ger sig på demokratin.

”-Oavsett om befintlig lagstiftning behöver användas bättre, eller nuvarande lag behöver skärpas, så ska min regering göra det som krävs för att vårt demokratiska samhälle ska kunna försvara sig själv. Vårt land ska aldrig låta antidemokratiska krafter utnyttja demokratin för att förgöra den – socialdemokrater, frisinnade och liberala krafter har stått upp för demokratin tidigare och kommer göra det igen.”

Det är rätt så intressant att Löfven tar upp detta med tanke på att antidemokratiska krafter är något som i allra högsta grad är närvarande i vårt samhälle, men det är inte nazisterna som är problemet utan snarare vänsterlobbyn där regeringen har flera fingrar med i spelet.

Flera händelser den senaste tiden visar på att vår demokrati och yttrandefrihet numera är starkt begränsad:

*Durmaz-gate visade sig vara iscensatt för att måla ut svenskar som rasister och skapa sympatier för invandrare.

*Debattören Thomas Gür höll igår ett föredrag i Almedalen om integration som avbröts när prästen bestämde sig för att ringa i klockorna och störa mötet.

*En tandhygienist som upptäckte att ”ensamkommande flyktingbarn” i själva verket var vuxna tipsade Migrationsverket och fick sparken – trots att regeringen år 2016 beslutat om en ny lag för att skydda visselblåsare.

*Näthatsgranskaren, som för övrigt får statligt stöd, ägnar sig helhjärtat åt att sätta dit oskyldiga människor som skrivit ”olämpliga” saker på internet och åklagarna som är dedikerade dessa fall expedierar ärenden i en rasande fart – samtidigt som våldtäktsfall och annat ”mindre” prioriterat samlas på hög.

*Både kända och okända människor med ”obekväma åsikter” samt fri media drabbas hela tiden av attacker, uthängningar och massanmälningar där de sedermera stängs av från olika medier som t.ex. Facebook och Youtube.

Det är helt klart så att vi inte längre är den fria nationen som vi en gång var och detta angiveri av åsiktspoliser som sker ständigt och jämt ger mig vibbar till perioder i historien som vi borde lämnat därhän – det är obehagligt! Därför blir det som Stefan Löfven står och säger mest löjeväckande eftersom hans egen minister Morgan Johansson varit pådrivande för att censurera och tysta människor som inte hyser ”rätt” åsikter, bland annat genom påtryckningar på Google, Twitter, Facebook och Youtube.

Tidigare idag lovade Stefan Löfvén och Magdalena Andersson att Socialdemokraterna ska höja ålderspensionsavgiften så att pensionen når upp till 70 procent av lönen, något som innebär att arbetsgivaravgiften höjs, vilket brukar innebära att det blir dyrare för arbetsgivare att anställa och därmed blir det färre jobb. Är det något som Sverige behöver just nu kan man fråga sig?

Mattias Karlsson (SD) gjorde idag ett utspel om att Sverigedemokraterna kan tänka sig att stödja en socialdemokratisk budget , troligen för att sätta press på Ulf Kristersson (M). Socialdemokraterna ser dock ingen möjlighet överhuvudtaget till att de ska ändra sin hållning till SD och i en intervju i den danska tidningen Berlingske idag med Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen Anders Ygeman, avvisar han helt ett samarbete mellan S och SD efter valet.

När vi ändå talar om S så är det noterbart att regeringens näringsminister Mikael Damberg (S), åkte till S:t Petersburg den 3 juli ”för att stötta landslaget” och notan för att näringsministern och tre medföljande tjänstemän skulle kunna se på fotboll i Ryssland slutade på över 100.000 kronor av skattebetalarnas pengar. Alla är vi bra på något brukar det heta och är det något som den rödgröna regeringen är bra på så är det att slösa med skattemedel på saker som inte kommer svenska folket till gagn. Centern å sin sida är bra på att strö pengar över migranter och afghanska män utan skyddsskäl.

Om folk i allmänhet inte vore så ointresserade av samhällsdebatten så skulle de lätt se igenom alla dimridåer och inse att inget av partierna varken i det röd-gröna blocket eller Alliansen har något att komma med förutom floskler. Om de kalkylerat med det faktum att vi hade en borgerlig regering under Moderaternas ledning i åtta år och sedan fyra år med den rödgröna sörjan, men ändå står vi kvar på samma ställe och trampar utan att komma någon vart, så hade de snabbt insett att inget av blocken kommer att genomföra de förändringar som behövs för att rädda Sverige, utan det blir ytterligare fyra långa år med rappakalja och mer islamisering.

Nu är tyvärr en stor del av befolkningen alldeles för dåligt insatta samt ovilliga att ta reda på fakta, vilket så klart både politiker och massmedia utnyttjar för att fösa dem i rätt riktning som små lamm på väg till slakt. Dessutom tänker många av de som faktiskt är insatta i det politiska spelet enbart på sig själva i första hand och inte på nästa generation, vilket är direkt skadligt för landet!

Jag är evinnerligt trött på Almedalen och det bestående minnet kommer att vara det kompakta svartmålandet av SD, onödig uppmärksamhet till NMR och politiker som svamlar utan att ha en vettig agenda för hur vi ska göra Sverige ”lagom” igen!

https://www.b.dk/globalt/jeg-ser-ingen-mulighed-overhovedet-for-at-vi-aendrer-holdning-til

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of

Senast publicerat

Är det rimligt att Aschberg som Publicistklubbens ordf. brännmärker oppositionella som troll?

Att människor inte ska hata det säger sig självt, inget i världen...

Inser alla NATO-förespråkare att vi skulle behöva dubbla våra försvarsutgifter för att ens gå med?

När man lyssnar på NATO-debatten är den intressant, väldigt många förespråkare lever i olika typer av fantasivärldar....

Jordens undergång á la Greta satt i perspektiv med dess födelse…

Historien om Jorden och människans påverkan av densamma. Om man vill få lite perspektiv på den tid...

Regeringen kommer inte avgå pga. ett okänt statsråd, dom bluffar!

Alla som spelat poker är väl införstådda i att spelet handlar om att bluffa och använda psykologi...

Vad hade Alfred Nobel tyckt om särbehandlingen av 'den hemske' Jimmie Åkesson (SD)?

Poängen med testamenten handlar om att tolka någon annans vilja, något Nobelstiftelsen påstår sig göra när alla...

Mer av våra artiklar