måndag, maj 25, 2020

Den kvoterade Fridolin, positiv för jämställdheten men katastrof i sak. Är könet verkligen relevant?

Senaste artiklar

Mein Kampf går bra att sälja men inte Paolos kokbok? När radikalism och hyckleri blir ett.

Precis som på Stalins tid så bär dagens nymarxistiska samhälle tydliga tecken...

Barack Obama debuterar som nymarxist genom att börja spela raskortet i sin kritik mot Trump.

Det var en uppenbart ny Barack Obama som spelat in en hälsning...

Greta Thunberg blir Covid-19 expert hos CNN…?

Nuförtiden kan man bli expert utan studier, där den som varit mest...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

Vi lever i en marxistisk tidsålder där människor idag är så indoktrinerade av dess läror att de inte längre reagerar eller ser skillnad mot demokratiska idéer, istället har vi fått en bisarr situation där SVT som ska vara opolitiskt numera ställer partier mot väggen utifrån marxistiska perspektiv. Marx idéer idag handlar inte om kapitalet mot arbetarna, utan om den “vite mannen” mot kvinnor, hbtq, flyktingar osv. principerna är desamma klyftor ska i jämställdhetens namn raderas istället för att man accepterar olikheter (jämlikhet). Under gårdagen rapporterades det om att Miljöpartiet är de mest ojämställda eftersom 75 % är kvinnor, således måste vi konstatera att den kvoterade Fridolin är positiv i marxistisk jämställd mening, men har varit en katastrof rent sakligt som skolminister. Vad spelar det för roll vad människor har för kön?

Vi behöver bra ledare oavsett kön

Svenska folket behöver vakna upp och ställa krav på kompetens, det är vår största bristvara idag; vi har inkompetenta människor överallt. Svaga personer som “fattar beslut” de vägrar svara på, och det är tydligt oavsett om det gäller politiker, tjänstemän eller journalister. Ifrågasättande leder endast till tystnad, inget annat. Könet är fullständigt irrelevant, Miljöpartiet kan bestå av 99% kvinnor och ett manligt språkrör, är det vettigt folk som förstår konsekvenserna av sin politik; är det betydligt bättre än hälften män hälften kvinnor som bara sitter där pga. sitt kön. Finns det någon vettig människa som faktiskt tycker könet är en viktigare fråga?

Demokratiska politiker måste ta debatten om varför marxism är fel

Det duger inte längre att kalla det här genusflum, marxismens återkomst i och med genuspolitiken är ett faktum. Vi behöver politiker som är tillräckligt pålästa i ideologi att de med fakta som sin sköld och hederligheten som sitt svärd klyver dessa icke-demokratiska argument mitt itu. De flesta människor vill inte vara marxister, men de förstår inte att de är indoktrinerade av dessa tankar; de behöver därför hjälp att bli frälsta demokrater. Att därför ta debatten är det viktigaste man som demokrat kan göra, exponera marxister för vad de är; nämligen radikala sociliaster som inte värnar demokrati och alla människors rätt till frihet. 

De som argumenterar i kön, etnicitet eller läggning bör kritiseras hårt

Personer som ägnar sig åt att försöka skapa offergrupper måste ifrågasättas skarpt, för dessa flyttar saklig argumentation till person vilket är oerhört giftigt. Vad spelar det för roll kring politikens innehåll om KD eller MP har ojämn könsfördelning bland de som lägger förslaget? På vilket sätt blir dessa ett bättre parti genom att man uppnår hälften män hälften kvinnor? Det är snarare ett bevis på att partiet har mycket snäv syn på demokrati eftersom man hellre släpper fram en inkompetent person pga. sitt kön, HBTQ-faktor eller etnicitet; istället för sin kompetens. Är det rimligt att vi har partilistor som toppas av personer som pratar dålig svenska, när en politikers uppgift är att driva politik där språket är en förutsättning; hur ser en sådan prioritering ut rörande lämplighet jämfört med kvotfaktor? På vilken grund har den personen hamnat där?

Sverige har mycket stora problem i synen på demokrati, lyfter man på locket till de flesta partier luktar det väldigt unket. Därför har vi människor en viktig uppgift och det är att ifrågasätta samtliga anti-demokratiska inslag (som exempelvis normen att kvotera på kön, läggning eller etnicitet). 

Så du menar att….
…den här tavlan är vacker konst för att Kakan Hermansson har målat den, hur står den sig mot Rembrandt skulle du säga? …man är bättre på opera, teater eller kultur för att man är homosexuell eller socialist, hur står sig dessa mot Jussi Björling eller Ingmar Bergman? …att våra företag säljer fler produkter för att styrelsen har kvoterad och jämställd kön eller läggningsuppsättning, har du något exempel på att det fungerar så i världen? … vi ska respektera Kjell Bergqvist för att han är kändis, men vad vet han om ekonomi?

Kejsaren är naken, det är bara för oss att ställa frågorna; och det är en diskussion vi alla behöver ta; för att kunna vända utvecklingen till att göra Sverige till en frihetlig demokrati (igen).

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of

Senaste ledare

Mein Kampf går bra att sälja men inte Paolos kokbok? När radikalism och hyckleri blir ett.

Precis som på Stalins tid så bär dagens nymarxistiska samhälle tydliga tecken...

Greta Thunberg blir Covid-19 expert hos CNN…?

Nuförtiden kan man bli expert utan studier, där den som varit mest tongivande i "klimatfrågan" inte ens...

Brott mot griftefriden bör kunna innefatta livstids fängelse om man inte kan fastställa mord

Vi ser det gång på gång, fall där vad som ser ut att vara mord inte kan...

Självklart vill ministern ha en (dyr) Corona-kommission för att utreda sina gigantiska misstag? … Eller?

Som vanligt när det kommer till socialistiska regeringar är det bara en tidsfråga innan någon vill tillsätta...

En generaldirektör som själv saknar kompetens, påstår att felet ligger hos medarbetarna

När en blind leder en blind faller båda i gropen är ett gammalt ordspråk, men ordspråket är...

Senaste replik

Danmark “diskriminerar” inte Sverige, de räddar sina liv genom att hålla gränsen stängd!

Som vanligt när det kommer till svenska vänsterns företrädares argumentation utgår man...

Fler av våra artiklar: