måndag, december 6, 2021

Så här trevligt och fint är det att semestra i Afghanistan dessa dagar

Senaste artiklar

Är någon förvånad att Vänsterpartiet ska rädda klimatet genom att införa socialism?

Det är alltid intressant att titta på vilka förslag olika partier lägger för...

Hur kan man ha förtroende för någon som bara ägnar sig åt epitet dvs, mobbing?

När jag var liten fick jag höra att människor som mobbade andra var...

Är Miljöpartiet på 3 % orsaken till att klimatet blir ämnet på SVT:s partiledardebatt?

Idag går det knappast att öppna en tidning utan att minsta väderfenomen kopplas...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

När vi i Sveriges fylls av vänsterpropaganda om hur farligt det är att vara i Afghanistan och varför de som inte klarat skolan och blivit nekade asyl i flera instanser ska få stanna, finns det uppenbart människor som åker till detta land på semester. Inte bara en gång utan två, där han också i flera filmer visar upp exempelvis Kabul som i videon nedan. Även om det finns talibaner i landet, är det tydligt att åtminstone Kabul verkar vara en trevlig, säker och inte minst kulturrik stad att besöka. Därför är det viktigt att exempelvis Annika Hirvonen Falks (MP) världsbild, där hon pratar med höjda tonlägen eller gråt i rösten; samtidigt som hon själv enligt läckta uppgifter hyser en ung afghan som befinner sig i landet olagligen inte står oemotsagd, utan att vi också ser att Kabul är en intressant stad värd att besöka.

I klippet får vi se vad man äter och dricker, hur fräscha frukterna är, samt hur gästvänliga det afghanska folket är i Kabul; runt 10 minuter in diskuteras också det aktuella säkerhetsläget (1 månad tillbaka). Uppenbart finns det hopp för Afghanistan, även om dom som Sverige har problem med vissa områden eller städer. Tryck gärna följ på Drew Binskys kanal då han besökt och utforskat många länder i området, det är nämligen alltid bättre att gå till källan än att titta på hur journalister som aldrig lämnat Södermalm beskriver verkligheten.

5 5 röster
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x