onsdag, november 29, 2023

Så här trevligt och fint är det att semestra i Afghanistan dessa dagar

Senaste artiklar

Självklart ska vi ha både Abba och Beethoven

Som vanligt när det kommer till kulturdebatter i public service dyker det...

Varför får just Margaux ett förlåt-mig-program i SVT?

Det är alltid intressant att se vad som händer när människor från...

Hur kan man rösta på vänstern när de bara vill höja skatten som främsta politiska idé?

Nuförtiden behöver man ingen spåkula när det kommer till svensk skattepolitik, är...
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

När vi i Sveriges fylls av vänsterpropaganda om hur farligt det är att vara i Afghanistan och varför de som inte klarat skolan och blivit nekade asyl i flera instanser ska få stanna, finns det uppenbart människor som åker till detta land på semester. Inte bara en gång utan två, där han också i flera filmer visar upp exempelvis Kabul som i videon nedan. Även om det finns talibaner i landet, är det tydligt att åtminstone Kabul verkar vara en trevlig, säker och inte minst kulturrik stad att besöka. Därför är det viktigt att exempelvis Annika Hirvonen Falks (MP) världsbild, där hon pratar med höjda tonlägen eller gråt i rösten; samtidigt som hon själv enligt läckta uppgifter hyser en ung afghan som befinner sig i landet olagligen inte står oemotsagd, utan att vi också ser att Kabul är en intressant stad värd att besöka.

I klippet får vi se vad man äter och dricker, hur fräscha frukterna är, samt hur gästvänliga det afghanska folket är i Kabul; runt 10 minuter in diskuteras också det aktuella säkerhetsläget (1 månad tillbaka). Uppenbart finns det hopp för Afghanistan, även om dom som Sverige har problem med vissa områden eller städer. Tryck gärna följ på Drew Binskys kanal då han besökt och utforskat många länder i området, det är nämligen alltid bättre att gå till källan än att titta på hur journalister som aldrig lämnat Södermalm beskriver verkligheten.

5 5 röster
Article Rating

3 KOMMENTARER

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
smooth jazz
1 month ago

smooth jazz

work jazz
1 month ago

work jazz

calming music
9 days ago

calming music

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 röster
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x