lördag, oktober 16, 2021

"Demokraterna" har enorma problem, Trump går från klarhet till klarhet!

Senaste artiklar

Hur kan man ha förtroende för någon som bara ägnar sig åt epitet dvs, mobbing?

När jag var liten fick jag höra att människor som mobbade andra var...

Är Miljöpartiet på 3 % orsaken till att klimatet blir ämnet på SVT:s partiledardebatt?

Idag går det knappast att öppna en tidning utan att minsta väderfenomen kopplas...

När (S)ocialisterna utser ny ledare visar de tydligt hur mycket de föraktar demokrati.

Att Stefan Löfven kastar in handduken från en dag till en annan borde...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Efter röstfiaskot i Iowa där demokraternas val-app havererade, har det visat sig att förstahandskandidaten Joe Biden ligger långt efter i startfältet. Istället leder ”Mayor Pete”, eller Peter Buttigeig som han egentligen heter tillsammans med Bernie Sanders. Mayor Pete är som vi skrev i en artikel häromdagen den första homosexuella kandidaten, och tycks även vara en mindre hatisk kandidat än många av hans partikamrater. Under gårdagens State of the Union, det tal presidenten håller en gång per år för att berätta om tillståndet i unionen, kunde vi se ”Demokraternas” talman Nancy Pelosi riva sönder presidentens tal inför tv-kamerorna; en djupt skamfull handling som borde få även Trump-motståndare att fundera. Hur mår egentligen det ”Demokratiska” numera extrema neomarxistiska partiet som en gång var liberalt?

Alexandria Ocasio-Cortez och andra Demokrater bojkottar talet

Precis som vi aldrig ser Sverigedemokrater skrikandes på vänsterns möten eller protesttåg, har vi i många år sett motsatsen där de som skriker högst om värdegrunder (en socialistisk tanke där andra ska bestämma hur du ska tänka) är de som inte respekterar yttrandefriheten. Därför ser vi nu det vänsterradikala Demokratiska partiets ledamöter bojkotta State of the Union, eftersom man varken respekterar yttrandefriheten eller demokrati. Sedan påstår man i sin frånvaro att den som håller talet splittrar samhället (eftersom att han inte ställer upp på den offermentalitet där man från socialistisk håll försöker gruppera in människor i olika grupptillhörigheter). Den ledande ideologen och i praktiken talmannen, AOC, har precis som många andra vänstersympatisörer gjort sig känd för att blockera de som har andra uppfattningar än henne; något hon också gjorde under president Trumps tal till nationen. Den kända republikanske senatorn från South Carolina, Lindsey Graham, missade inte möjligheten utan tog fram sågen och laddade den med ironi.

Att gå till val på hat och bitterhet vinner sällan väljare

Demokraterna kommer att få det svårt eftersom dom går till val ”mot” Trump och inte ”för” vad de själva vill åstadkomma. Den sortens mentalitet lockar inte väljare, och särskilt inte när den man vill avsätta uppvisar nya positiva handelsavtal eller de bästa siffrorna USA har haft; människor ser inte de problem AOC och andra försöker göra gällande. Så går det inte att vinna val, och det är också därför Sverigedemokraterna numera försöker förändra saker och äga fråga efter fråga istället för att vara ”mot” regeringen Löfven.

Att ”Demokraterna” idag är så bittra och arga att de inte ens kan applådera för de bästa ekonomiska siffrorna landet haft eller att barnen blir bättre i skolan, eller för personer som gjort viktiga saker för landet skadar endast de själva. Fler och fler amerikaner ser hur radikala man blivit, och även många svenskar som för 3 år sedan inte förstod Trump har idag bytt sida eftersom man ser hur bra det går för USA. Man förstår att Trump inte hatar kvinnor, utan att han är en person med både mycket humor och självdistans; vars politik går ut på att sätta USA främst och få folk i arbete.

Tvärtom handlar det om att vit som svart är inte vit eller svart utan amerikan, vilket varit den republikanska filosofin sedan partiets grundande. Istället för att låsa svarta människor i bidragsberoende som röstboskap, befriade detta partiet slavarna under dess ledare Abraham Lincoln och slogs för yttrandefriheten samt hade afroamerikanska senatorer 120 år (1870 jmf. med 1993) innan Demokraterna. Istället ville det demokratiska partiet behålla slaveriet, och idag sätter man samma grupp i bidragsberoende eller försöker få dem att känna sig som offer (precis som Socialdemokraterna gör i Sverige). Republikanernas mål är att människor ska ha så lite med staten att göra som möjligt, du ska kunna leva på din lön och du ska kunna leva i frihet, sjukvården fixar ditt försäkringsbolag osv. Det kan du aldrig göra om du är beroende av att staten (handläggare, byråkrater och politiker) ska ta hand om dig; då står du i beroendeställning till dem och då är du inte fri.

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Source: “Demokraterna” har enorma problem, Trump går från klarhet till klarhet! […]

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x