Varför ljuger vänstern om murbyggande när vi behöver dem mer än någonsin?

Man brukar säga att historien går igen, och kampen om vad som är sanning har aldrig varit större än nu. När det kommer till murbyggande finns det inga som är så duktiga som socialister, dessa regimer har alltid låst in sina medborgare eftersom mycket få människor väljer att låta sig fängslas frivilligt vare sig ekonomiskt eller fysiskt. Vänstern behöver nämligen arbetskraften, och i ett fullständigt jämställt samhälle där alla tjänar mycket utgör alla en kvantitativ (och inte kvalitativ) resurs. När människor med livsgnista då bosätter sig någon annanstans, för att kunna förverkliga sina drömmar; är detta ett problem eftersom individens drömmar sällan överensstämmer med kollektivet. Det är därför man flyttat. När vi nu börjar höra vänsterdebattörer i sociala medier påstå att Berlinmuren byggdes i syfte att skydda östtyskar från väst-arbetskraft, då är det tydligt att många vänsterretoriker lever i fullständig livslögn! Det var precis tvärtom, arbetsföra i öst minskade eftersom människor efterfrågade kapitalism (dvs. “hemskt” “förtrykande” & “egoistiskt” vilja förverkliga sina egna idéer med bra hus, egen bil och mat på bordet); och Östtyskland var tvungen att låsa in sin befolkning för att inte göra konkurs.

Att hålla människor inne eller ute, det är frågan

Numera anser vänsterretoriker att är man för ett murbyggande, är man rasist, sexist, islamofob och alla andra epitet och ismer dessa kokat ihop; där Donald Trump utgör jordens mest hatiska människa. Ändå har dessa människor häckar runt sina fastigheter, dörrar till sina hem och garageportar till sina bilar. När dessa samtidigt ljuger om att de är solidariska (det är kapitalister och företag som är välfärdsbyggare), är det ingen som frågar om dom ser sig som rasister om de låser dörren på natten? Ytterdörren är nämligen ett uttryck för suveränitet, det här är min egendom och den vill jag ha fredad; ingen vettig människa anser att det är trevligt när objudna människor kommer in i ens lägenhet när man ligger och sover. Syftet är alltså att hålla människor ute, det är därför inget fängelse som har till uppgift att hålla människor inne. Socialister idag försöker förändra historien att Berlinmuren användes för att skydda östtyskarna för att västerlänningar skulle flytta dit, man vill få det att framstå som den var en symbol för suveränitet; alla som dock öppnat en historiebok vet att det var ett fängelse. Peter Fechter, den unga mannen som försökte fly socialismens paradis slaktades av östtyska gränsvakter för att han försökte klättra till ett liv i frihet; ett fängelses murar blir inte påtagligare än så.

Liberaler är inte längre liberaler – den ekonomiska suveräniteten

Förr i tiden när liberaler var liberaler handlade liberalism om att flytta makten så nära folket som möjligt, pressfrihet, tryckfrihet, upplysning, jämlikhet är alla idéer sprungna ur liberalismen (jämställdhet dvs. jämna ut skillnader är socialism). Därför var dessa oerhört måna om statens suveränitet, man skulle till och med kunna gå så långt som att kalla dem “nationalister light”; eftersom nationalstaten var garanten för de liberala värdena. Kontrollerar man inte staten, utan är underställd utländsk makt; då är det väldigt lätt att samhällets liberala värden ovan hotas. Det som skett är att liberaler idag röstar för att inskränka grundlagar i att skriva om migration, de är för öppna gränser, de vill flytta mer makt till FN, Nato och EU; det vill säga att i saklig mening är de högersocialister som gillar fria marknader. Syftet med att vara för öppna gränser är att införa låglönejobb och således krossa fackföreningsrörelsen en gång för alla, medans FN, Nato och EU-positionerna handlar om att man blivit globalister; och ser positivt på en världsregering. Liberaler har också drivit igenom en massa frihandelsavtal, dvs. där tullar plockas väck mellan länder med olika ekonomiska förutsättningar; vilket gjort att produktion flyttat till låglöneländer och deras varor kan importeras skattefritt. Konsumenterna har således kunnat köpa billiga saker, men jobben har försvunnit. Det här har skadat många länder, eftersom arbetarklassens arbeten flyttat när fabriker lagt ner; men handeln har onekligen ökat… men till vilket pris? Trump som värnat nationalstaten har därför omförhandlat en rad handelsavtal för att produktion i USA och egen producerat stål ska kunna konkurrera, eftersom det är en fråga om egen suveränitet samt att man haft ett enormt handelsunderskott. Det faktum att USA går som en klocka gör att människor vill flytta dit.

Trumps mur vid den södra gränsen

I USA har det här blivit tydligt, demokrater som tidigare varit för att värna nationalstaten (som Chuck Schumer, den kanske mäktigaste senatorn f.ö. från N.Y.) och som tidigare velat kontrollera gränsen; har nu svängt och beskyller Trump för problemen. Istället har man fått en katt och råtta lek, där allt Trump är för är Demokraterna emot; gränspolitiken har blivit en personfråga för det demokratiska partiet. Det faktum att USA:s låneklocka ständigt tickar upp och man ständigt stiftar lagar om att skjuta lånetaket framför sig, gör att man får “goverment shutdowns” varje gång det sker och man inte flyttat fram lånetaket. I årets omgång av Svarte-Petter försökte Demokraterna först att få Trump att inte bygga muren (för att misslyckas med sitt viktigaste vallöfte och få mer väljare eftersom migranter alltid röstar demokratiskt), och hotade med shutdown; vilket inte bekymrade Trump som sa att då bygger han den med hjälp av militären. Då ändrade demokraterna taktik och enades om en budget, för att sedan mycket fräckt lägga fram att Trump med sitt veto håller staten stängd pga. personlig prestige; partiet och mediekåren vrider alltså motiven och verkligheten beroende på vad man vill åstadkomma. Ena sekunden vill man själv stänga staten för att uppnå sina mål, när man inte sitter med överhand beskyller man då sin motståndare för att göra det man själv gjort; hyckleriet har inga gränser.

Trump vill ha suveränitet genom en organiserad migration genom riktiga ytterdörrar
Chuck Schumer och Nancy Pelosi beskyller nu Trump för att vilja orsaka nedstängningen

När en tysk studie visar att invandrare som väntar utvisning är mer benägna att begå brott, samtidigt som Socialdemokratin med Helene Fritzon undertecknar avtalet “Global Compact” där dessa brott ska avskrivas om de inte överstiger 6 månaders fängelse i straffvärde; förstår nog alla sansade människor vilka risker Socialdemokratin tar med våra liv. Sverige, USA och Europa behöver murar, inte för att låsa in våra medborgare utan för att värna vår kultur ledande socialdemokrater påstår inte finns (vårt sätt att leva), vår suveränitet, vår arbetsmarknad; rätten att själva kunna bestämma över våra liv – det vi kallar frihet. Har man ingen suveränitet har man inget land, och man är inte fri; därför behöver länder ytterdörrar som människor på ett ordnat sätt kan passera igenom. Människor som arbetsmarknaden efterfrågar, människor som kan generera välfärd; istället för att kraftigt belasta den och t.o.m. beröva oss den när vi behöver den mer än någonsin.

När vänstern utmålar murar som fängelser, eller där man ändrar historien om Berlinmuren så ljuger man; det är fel väg att gå. Tvärtom behöver vi sätta hårt mot hårt mot kriminella, värna liberala friheter och upprätthålla det som gör att Sverige är Sverige; lögnerna måste upphöra. Sverige behöver återigen ta kontroll över sin gräns, och kontrollera vad som kommer in eller förs ut; det är ett hån mot alla brottsoffer när gränspersonalen inte ingriper mot vad som uppenbart är stöldgods för att de kan missa färjan. Med lag kommer ordning och med suveränitet kommer harmoni, när man tagit bort dessa har man Sverige 2018; det är dags att tänka om!

Man brukar säga att historien går igen, och kampen om vad som är sanning har aldrig varit större än nu. När det kommer till murbyggande finns det inga som är så duktiga som socialister, dessa regimer har alltid låst in sina medborgare eftersom mycket få människor väljer att låta sig fängslas frivilligt vare sig ekonomiskt…

Kommentera utan Facebook