Våga var respektlös och utmana på allvar den politiska korrektheten i Sverige!

För två år sedan släppte vi en artikel som hette “I det politiskt korrekta samhället existerar ingen humor” eftersom vi såg att det var tydligt att identitetspolitikens faktorer dödar både det fria ordet och rätten till humor. Det är tydligt att den politiskt korrekta eran är på väg att rämna och att fler och fler utmanar den. Det viktigaste knepet i en debatt med någon som är politiskt korrekt är att känna till dessa individers svagheter, och att utnyttja dem till sin egen fördel. Alla som agerar på det politiskt korrekta området har svalt lögner byggda på generaliseringar, många ljuger och skarvar och övertolkar således uttalanden för att få saker att stämma med sin världsbild. Genom att studera och läsa på olika ämnen, samt verifiera citat kan man därför se igenom dessa lögner eftersom en politiskt korrekt individ alltid kommer att skarva; dvs. istället för att påstå att någon har fel så belyser man sakligt med fakta de punkter där dessa far med ohederlighet. Fakta vinner alltid över lögnen, även om personen som marknadsför en lögn höjer rösten. Den viktigaste lärdomen är att inte falla ner i samma träsk utan hålla kritiken saklig och hederlig, och som Ben Shapiro i klippet säger använda fakta som sin sköld. Oberoende Förnuft är byggt på dessa värderingar, när andra skrikit ut en massa slagord har vi ifrågasatt dem med kunskap.

Använd din yttrandefrihet
Vi befinner oss just nu i en tid av förändring, vi kommer se det nu i valet och det känns i luften. Därför ska vi alla redaktion som läsare på allvar gå in i varenda debatt med politiskt korrekta individer och använda den kunskap vi har för att få dem att skämmas, för vi lever i en tid i förändring och det är uppenbart att den världsbild vi levt i håller på att krackelera. Däremot ska vi göra det med värdighet och ödmjukhet, dvs. inte klistra epitet på dem som de gjort på oss som varit i opposition mot den radikala genus politiska korrekta post modernismen. Tvärtom vi ska med hjälp av demokratiska idéer och yttrandefriheten som vår ledstjärna bilda opinion för våra idéer. Vi ska heller inte backa från att använda tydliga ord i vår vokabulär som tar strid mot politisk korrekthet, utan istället ska vi nyttja yttrandefriheten som den är skriven; dvs. vill du kalla Sverige för en “Bananrepublik” gör det men motivera hur du tänker.Vill du kalla Sverige för ett radikalt land och feminism för något katten släpat in, gör det men motivera hur du tänker. Vill du dissa HBTQ-rörelsen för att du ogillar identitetspolitik gör det, men tumma inte på värdet att det är okej att vara homosexuell eftersom vi lever i ett fritt land. Vill du vägra använda radikal vänsterretorik som “hen” gör det, och påtala för de som tycker du tänker fel att du har rätt att använda vilka ord du vill enligt grundlagen.

Utmana och var respektlös men tumma aldrig på din saklighet
Alla människor förtjänar inte respekt, det är en felaktig tanke; varför ska du gå runt och respektera alla människor? Respektera istället de människor som är värda din respekt, eftersom de visar dig respekt. Man kan inte vara vän med alla, men man kan vara saklig mot alla. Styrkan ligger således i att aldrig tumma på sin saklighet, utan att i alla lägen debattera med hedern i behåll. Det betyder inte att man måste visa sin politiska motståndare respekt, det går alldeles utmärkt att dra ner byxorna retoriskt på en motståndare om de sprider uppfattningar om exemeplvis offermentalitet; men gör det sakligt och gärna med humor. Människor som sprider hat bör aldrig bemötas med respekt, hat är inte respektingivande eller -förtjänande utan istället bör dessa exponeras för vad det är; mörkrets krafter. Är dessa inte tillräckligt begåvade att föra ett civiliserat samtal eller saknar förmågan lyssna på människor som tycker annorlunda, vad tjänar man då på att föra dialog med dem? Varför ska människor som inte erkänner andras motargument utan istället stryper debatten (nu orkar inte jag prata mer med dig utan gå… kan du respektera det jag säger… jag vill inte prata hallå… osv.) få sista ordet? Erkänn inte dessa människors offerstatus, utan påtala att det knappast är andras fel att dessa inte förverkligat de drömmar man haft; och ta dig framförallt rätten att framföra din åsikt. Du har yttrandefriheten på din sida, och yttrandefriheten står ovanför människor som inte visar dig respekt. Tumma därför aldrig på din rätt när åsikts- och språkpoliserna är framme, utan var ytterst saklig men våga vara respektlös; eftersom respektlösheten är det som i den situationen räddar världen från åsiktsdiktatur.

Investera tjugo minuter och titta och skratta gott åt komikern Ben Shapiro när han fullständigt sågar dessa politiskt korrekta individer, och lyssna noga på vad han säger. Finns väldigt mycket lärdomar att dra om tankefällor medierna gör gällande; inte minst kring attentatet i Sandy Hook där dagisbarn sköts på sitt dagis och amerikanernas rätt enligt det andra tillägget (second amendment) i konstitutionen att bära vapen. Amerika är byggt på andra värderingar än Sverige, lyssna därför på hur de resonerar; det betyder inte att vi måste införa samma lagar här (ännu en tankefälla). Lägg förövrigt märke till hans kippa, och passa på att slå ett slag mot den djupt ovärdiga och växande antisemitismen i Sverige och dela gärna artikeln så kanske vi kan påverka både antisemiter och politiskt korrekta individer att tänka om och åter bli demokrater.

För två år sedan släppte vi en artikel som hette “I det politiskt korrekta samhället existerar ingen humor” eftersom vi såg att det var tydligt att identitetspolitikens faktorer dödar både det fria ordet och rätten till humor. Det är tydligt att den politiskt korrekta eran är på väg att rämna och att fler och fler…

2 kommentarer

Kommentera utan Facebook