När det islamiska partiet Nyans äter upp sossarna når SD regeringstaburetterna

Det är tydligt att många människor oroar sig mycket kring det islamiska partiet Nyans framväxt, men de som borde oroa sig mest är de etablerade partier som idag går till val med islamistiska förslag. Inom centern har man förespråkat särlagstiftning, man har haft shariadomare, Socialdemokraterna har föreslagit en muslimsk helgdag inför ett val (och på Socialdemokratiskt manér backat när röstboskapen gjort sitt på valdagen) och deras medlemmar skriker idag antisemitiska budskap som att sionismen ska “krossas”. När Socialdemokraternas starkaste fästen är i de utsatta områdena, säger det sig självt att ett islamiskt parti hade kunnat dra ut proppen ur dessa uppblåsta partier att någonsin nå regeringsmakten igen.

Marxister blir Nymarxister

När många tidigare arbetarväljare gått till Moderaterna och Sverigedemokraterna och socialister inte längre kan agitera arbetarna i lögnen att de är förtryckta av sina arbetsgivare, eftersom dessa tjänar och lever gott idag… Har den samlade vänstern istället tvingats spela på nymarxistiska tongångar som att man är förtryckt om man är färgad, klimatalarmism mot s.k. “klimatförnekelse”, djurrättsaktivism mot köttätare, kvinna mot man, HBTQ-mot straight, migrant mot svensk där man genom offerkulter försökt påtala att dessa är förtryckta på samma sätt som arbetaren en gång var av fabrikören. En lögn som gav S mer än 50 % av väljarna bakåt i historien, en lögn som lyckligtvis blivit genomskådad; mycket tack vare att internet krossat deras tidigare åsiktsmonpol genom gammelmedia. Det har gjort att gamla arbetare har haft svårt att känna igen sig i budskapet, och istället har man vandrat högerut.

För socialisten kommer makten först

För socialister är man beredd att göra vad som helst för makt, avskaffa den orättvisa och förtryckande värnskatten (något som borgerliga bara kunnat drömma om) eller stöpa om LAS turordningsregler. Därför har man också sett det som nödvändigt att släppa in islamism när den inhemska arbetarrörelsen i hög grad abdikerat för andra partier. När socialister tidigare nekat judar som flytt förintelsen vid gränsen, driver man idag öppna gränser med generösa bidrag för att göra dessa väljargrupper från tredje världen nöjda; då hotade judarna jobben -idag behöver man röstboskapen. Makten kommer alltid i första rummet, det är inte förslagen och sakfrågorna. Alltid person istället för sak, vilket speglar sig i att man kallar meningsmotståndare för djurplågare, rasister, klimatförnekare, att man inte står upp för mänskligheten (istället för att ta deras argument); själva har man haft mycket varma kontakter med de mest folkmordiska regimer världen skådat i modern tid… värt att fundera på!

Lämnar islamisterna sossarna finns det inte många offergrupper kvar

Om de stora invandrargrupperna röstar på Nyans kommer det endast äta upp de partier som idag vuxit till sig pga. islamism. Vi skulle alltså se en kraftig reducering av Socialdemokraterna, Centerpartiet, Vänsterpartiet och Miljöpartiet; vilket skulle bli bestående. Arbetarrörelsen kommer inte tillbaka till Socialdemokratin, de kommer stödja partier som står upp för svenska jobb och en skyddad arbetsmarknad; vilket grundläggande nationalism gör. Att tro att Socialdemokraterna skulle försöka locka tillbaka islamister genom att bedriva ännu starkare islamistisk politik är mycket naivt, istället är det troligt att dessa partier allvarligt kommer ta skada pga. de demografiska förändringar man tvingat på det svenska folket. Den som ger sig in i leken får leken tåla, eller den som gräver en grop åt andra faller själv uti; välj det ordspråk som du tycker passa bäst.

Växer Nyans sig stora kommer det att bli omöjligt att intaga Rosenbad utan Sverigedemokraternas stöd, eftersom S inte kommer kunna tillgodoräkna sig islamisternas stöd som de gjort med Vänsterpartiet; utan att behöva ta ansvar. I det läget är det troligt att vi kommer se en revolution inom Socialdemokraterna, där personer som är invandringskritiska kommer kunna få inflytande. Då händer det paradoxala, Socialdemokraterna kommer att jaga Sverigedemokraternas röster; eftersom det är enda möjligheten att nå regeringsmakten. Sverigedemokraternas utgångspunkt för ett växande Nyans kan nog bara sammanfattas som mycket goda, medans de partier som sålt ut sitt eget folk kommer få kämpa för sin politiska överlevnad. Därför är det inte otroligt att tro att Nyans är nyckeln som låser upp Sverigedemokraternas låsning på riksplan.

Dags att ta fram popcornskålen och korka upp vinet med en tillfredsställande alkoholhalt, the election 2022 is going to be great fun!

Det är tydligt att många människor oroar sig mycket kring det islamiska partiet Nyans framväxt, men de som borde oroa sig mest är de etablerade partier som idag går till val med islamistiska förslag. Inom centern har man förespråkat särlagstiftning, man har haft shariadomare, Socialdemokraterna har föreslagit en muslimsk helgdag inför ett val (och på…

Kommentera utan Facebook