Att inte kunna utvisa någon måste leda till tillsvidare förvaring

När vi sedan många år hört om människor som fått lära sig kasta sina pass, samtidigt som vänstern sedan länge spridit påståendet om att man inte hinner leta fram det när bomberna faller från skyn; befinner vi oss nu i en situation där vi inte kan utvisa de som inte har rätt att stanna i landet. Uppenbart tjänar man alltså på att bränna sina identitetshandlingar, en utveckling som är helt oacceptabel. Därför måste man sätta press på dessa personer, det måste ligga i deras intresse att återigen bevisa vilka de är; för att kunna återvända.

Sverige behöver ett eller flera Detension center

I och med att man dömts till utvisning är det en orimlig tanke att man ska kunna vandra omkring fritt i samhället, därför behöver man förvaras på ett centrum där man är inlåst men ändå fri att röra sig inom murarna. I de fall man inte kan utvisa behöver svenska myndigheter arbeta tillsammans med utländska ambassader för att dessa ska ta hand om sina medborgare, alt. hitta nya länder där dessa kan få en nystart. Det viktiga är att de som sitter där hamnar i en situation där man inser att om man inte själv börjar berätta vem man är, så kommer endast tiden att ticka. Det måste alltså löna sig att erkänna vem man är.

Att inte göra något kommer endast innebära att vår utvisningslagstiftning är tandlös, det kan inte vara så att den som bränner sitt pass vid den svenska gränsen är garanterad livstids bidragsförsörjning; tvärtom ska man då låsas in. Det måste förövrigt anses mycket försvårande om man saknar identitetshandlingar att få stanna i landet, eftersom vi inte ens vet vilka de är. Tvärtom bör personer som inte kan bevisa sin identitet också placeras inom dessa detension centers, för att där tillsammans med utländska myndigheter försöka klarlägga deras identitet.

När vi sedan många år hört om människor som fått lära sig kasta sina pass, samtidigt som vänstern sedan länge spridit påståendet om att man inte hinner leta fram det när bomberna faller från skyn; befinner vi oss nu i en situation där vi inte kan utvisa de som inte har rätt att stanna i…

Kommentera utan Facebook