Anser SVT att alla svarta Amerikaner ska rösta vänster?

Precis som Joe Biden sa i valrörelsen, att man inte är svart om man inte röstar på honom eller att det svarta USA inte är en rörelse med olika åsikter som latinamerikanerna; tycks nu SVT vara inne på samma spår. I deras kulturnyheter, påstår man att rapparen 50 cent befinner sig i en “identitetspolitisk kris”; och ställer sig frågan “ska han rösta som en rik amerikan eller som en svart amerikan”? Resonemang som är djupt rasistiska eftersom man kopplar samman någons hudfärg med hur de ska rösta på ett visst sätt, som om argumenten inte spelar någon roll utan endast hudfärg? Kan det bli mer rasistiskt än så? Dessutom tåls det att fråga vad det är för kommunist-resonemang att påstå att bara för att man är rik så röstar man på Republikanerna?

Uppenbart har SVT aldrig hört talas om Candace Owens

I USA pågår just nu en rörelse som kallas Blexit som uppmuntrar svarta amerikaner att våga lämna det Demokratiska partiet, för att istället satsa på det parti som en gång i tiden räddade dem från slaveriet; nämligen The Grand Old Party (GOP) mer kända som Republikanerna. Du läste rätt, det var högern som befriade slavarna genom Abraham Lincoln, inte vänstern. Blexitrörelsens poäng handlar nämligen om att istället för att bli låsta i bidrag så vill man ha riktiga jobb, dessutom tycker man det är tilltalande att bli betraktade som “amerikaner” snarare än “svarta amerikaner” vilket är fallet hos Demokraterna som använder identitetspolitik i nästan alla resonemang. Candace Owens är en mycket skärpt retoriker, titta själv på klippet nedan; hon leder även The Candace Owen Show på PragerU.

SVT:s Kulturnyheter handlar inte om kultur

Sedan aktivister tagit plats runt om i våra institutioner är kultur numera något som används för att styra människors åsikter, kulturjournalister är nämligen vår tids politiska kommissarier. Därför har det också varit bråk i Sölvesborg kring vilken konst man köper in sedan SD tagit makten, kultur är idag makt. Dessa kulturjournalister är de som lyfter fram “konst” för att kulturutövaren har rätt värdegrund, hudfärg eller kön; att resultatet befinner sig långt från den kvalité Michelangelo eftersträvade spelar ingen roll. Det är inte kvalité utan uttryck och känslor som premieras. I deras ögon är inte 50 cent en erkänd musiker, han är ännu en svart rappare som ska underordna sig vänstern. Därför hamnar ett inslag som alltså handlar om en svart man som röstar höger i kulturnyheterna, det är politikisk propaganda men man får det att framstå som att det handlar om hans musik genom att spela några takter; men det man vill åstadkomma är att visa på något av en “rasförädare” som röstar med “kapitalet” istället för sin hudfärg.

De bästa konservativa debattörerna är idag inte medelålders gråhåriga män utan många gånger svarta som lämnat identitetspolitikens vänster. De har förstått vilken lögn vänstern driver genom att behandla dem som röstboskap, därför är de också väldigt skarpa; de vet vad de talar om. Martin Luther King (vars hela familj idag stödjer Republikanerna) sa att han drömde om en tid när hans barn inte blev betraktade av sin hudfärg utan deras karaktär, där befinner sig högern idag. Dessa betraktar nämligen människor helt utifrån deras värderingar och inte hudfärg, vilket skiljer sig från SVT och Joe Biden som uppenbart tycker att man som svart är skyldig att rösta vänster; sedan kallar man andra för rasister? Kan man bli mer rasist än att man tillskriver människor åsikter utifrån hudfärg?

Titta på detta klipp och reflektera över hans argument:

Precis som Joe Biden sa i valrörelsen, att man inte är svart om man inte röstar på honom eller att det svarta USA inte är en rörelse med olika åsikter som latinamerikanerna; tycks nu SVT vara inne på samma spår. I deras kulturnyheter, påstår man att rapparen 50 cent befinner sig i en “identitetspolitisk kris”;…

4 kommentarer

Kommentera utan Facebook