torsdag, oktober 5, 2023

TV4:s Talang fyller juryn med ytterligare två PK-individer efter Bard

Senaste artiklar

Självklart ska vi ha både Abba och Beethoven

Som vanligt när det kommer till kulturdebatter i public service dyker det...

Varför får just Margaux ett förlåt-mig-program i SVT?

Det är alltid intressant att se vad som händer när människor från...

Hur kan man rösta på vänstern när de bara vill höja skatten som främsta politiska idé?

Nuförtiden behöver man ingen spåkula när det kommer till svensk skattepolitik, är...
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

För alla som upplevt Talang som ett trevligt underhållningsprogram kan dessa tider nu vara förbi. Efter att Alexander Bard kritiserat Black Lives Matter-rörelsen för att de borde arbeta istället för att leva på bidrag kunde inte bloggaren Bianca Ingrosso sitta kvar i juryn om Bard fick vara kvar, vilket fick TV4 att sparka honom. Samtidigt slutade även LaGaylia Frasier.

Kvarvarande domare David Batra behöver ingen närmare presentation, han har sedan länge varit en komiker med politisk korrekta undertoner.

Nu tillkommer både Sarah Dawn Finer som gjort sig känd som en vänsterpolitisk aktivist, som trots att hon aldrig vunnit Melodifestivalen utan placerat sig 4:a respektive 6:a för att sedan bli invald i dess Hall of Fame tillsammans med b.la. ABBA. Har även blivit kritiserad i Berts Värld för att vara något av en PK-drottning.

Manusförfattaren Edvard av Sillén har likt Dawn Finer undertecknat uppropet “Vad som helst men aldrig SD”. Av hans mycket politiska twitterflöde att bedöma verkar han vara väldigt kritisk mot Donald Trump.

5 2 röster
Article Rating

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 röster
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x