lördag, juli 31, 2021

TV4:s Talang fyller juryn med ytterligare två PK-individer efter Bard

Senaste artiklar

Recension av Förunderlig nåd av Jacob Sundberg

Förunderlig nåd är en tuff skildring av hur vårt samhälle ser ut idag...

Att Centerpartiet kallar SD fula ord beror på matematik och har inget med godhet att göra

Precis som moderater och kristdemokrater sedan länge förstått att Sverigedemokraterna består av vanliga...

Endast en nyttig idiot benämner Sveriges situation som en regeringskris

Vi befinner oss i en märklig tid där många svenska politiker idag svänger...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

För alla som upplevt Talang som ett trevligt underhållningsprogram kan dessa tider nu vara förbi. Efter att Alexander Bard kritiserat Black Lives Matter-rörelsen för att de borde arbeta istället för att leva på bidrag kunde inte bloggaren Bianca Ingrosso sitta kvar i juryn om Bard fick vara kvar, vilket fick TV4 att sparka honom. Samtidigt slutade även LaGaylia Frasier.

Kvarvarande domare David Batra behöver ingen närmare presentation, han har sedan länge varit en komiker med politisk korrekta undertoner.

Nu tillkommer både Sarah Dawn Finer som gjort sig känd som en vänsterpolitisk aktivist, som trots att hon aldrig vunnit Melodifestivalen utan placerat sig 4:a respektive 6:a för att sedan bli invald i dess Hall of Fame tillsammans med b.la. ABBA. Har även blivit kritiserad i Berts Värld för att vara något av en PK-drottning.

Manusförfattaren Edvard av Sillén har likt Dawn Finer undertecknat uppropet “Vad som helst men aldrig SD”. Av hans mycket politiska twitterflöde att bedöma verkar han vara väldigt kritisk mot Donald Trump.

5 2 röster
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x