TV4:s Talang fyller juryn med ytterligare två PK-individer efter Bard

För alla som upplevt Talang som ett trevligt underhållningsprogram kan dessa tider nu vara förbi. Efter att Alexander Bard kritiserat Black Lives Matter-rörelsen för att de borde arbeta istället för att leva på bidrag kunde inte bloggaren Bianca Ingrosso sitta kvar i juryn om Bard fick vara kvar, vilket fick TV4 att sparka honom. Samtidigt slutade även LaGaylia Frasier.

Kvarvarande domare David Batra behöver ingen närmare presentation, han har sedan länge varit en komiker med politisk korrekta undertoner.

Nu tillkommer både Sarah Dawn Finer som gjort sig känd som en vänsterpolitisk aktivist, som trots att hon aldrig vunnit Melodifestivalen utan placerat sig 4:a respektive 6:a för att sedan bli invald i dess Hall of Fame tillsammans med b.la. ABBA. Har även blivit kritiserad i Berts Värld för att vara något av en PK-drottning.

Manusförfattaren Edvard av Sillén har likt Dawn Finer undertecknat uppropet “Vad som helst men aldrig SD”. Av hans mycket politiska twitterflöde att bedöma verkar han vara väldigt kritisk mot Donald Trump.

För alla som upplevt Talang som ett trevligt underhållningsprogram kan dessa tider nu vara förbi. Efter att Alexander Bard kritiserat Black Lives Matter-rörelsen för att de borde arbeta istället för att leva på bidrag kunde inte bloggaren Bianca Ingrosso sitta kvar i juryn om Bard fick vara kvar, vilket fick TV4 att sparka honom. Samtidigt…

3 kommentarer

Kommentera utan Facebook