fredag, september 30, 2022

TV4:s Talang fyller juryn med ytterligare två PK-individer efter Bard

Senaste artiklar

Annie Lööfs hat mot SD beror endast på mandat och matematik… inget annat! Gå inte på spelet!

Som vanligt när det kommer till politik måste man förstå att...

Varför förnekar alltid vänstern att andra socialister inte var ”riktiga” socialister? Det socialistiska kretsloppet förklarat.

Det är alltid intressant att lyssna på vänstersympatisörer när det kommer till...

Professor Lars Calmfors har tyvärr rätt kring M-förslaget om pristaket på el, så här tycker jag man borde tänka.

Även om Moderaternas förslag om pristak på el den kommande vintern både...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

För alla som upplevt Talang som ett trevligt underhållningsprogram kan dessa tider nu vara förbi. Efter att Alexander Bard kritiserat Black Lives Matter-rörelsen för att de borde arbeta istället för att leva på bidrag kunde inte bloggaren Bianca Ingrosso sitta kvar i juryn om Bard fick vara kvar, vilket fick TV4 att sparka honom. Samtidigt slutade även LaGaylia Frasier.

Kvarvarande domare David Batra behöver ingen närmare presentation, han har sedan länge varit en komiker med politisk korrekta undertoner.

Nu tillkommer både Sarah Dawn Finer som gjort sig känd som en vänsterpolitisk aktivist, som trots att hon aldrig vunnit Melodifestivalen utan placerat sig 4:a respektive 6:a för att sedan bli invald i dess Hall of Fame tillsammans med b.la. ABBA. Har även blivit kritiserad i Berts Värld för att vara något av en PK-drottning.

Manusförfattaren Edvard av Sillén har likt Dawn Finer undertecknat uppropet ”Vad som helst men aldrig SD”. Av hans mycket politiska twitterflöde att bedöma verkar han vara väldigt kritisk mot Donald Trump.

5 2 röster
Article Rating

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x