S valfläskar familjeledighet när landet brinner & folk dör i cancerköer hur *** prioriterar man?

Allt talar för att Sverige är på väg mot en lågkonjunktur av sällan skådat slag, EU-avgiften kommer att öka kraftigt, vi har en brottslighet som är enormt utbredd, kronan är superlåg, polisen är underbemannad, människor dör som flugor i cancerköer, kvinnor föder barn i bilar, våldet har tagit över, tillväxten är låg; och då ska Socialdemokratin betala för ledighet för barnfamiljer mitt i brinnande valrörelse?  Man blir äcklad när man läser om en sådan prioritering, man tar skattepengar och kastar dem på barnfamiljer i ett sista desperat försök att bli omvalda; har man någon som helst skam i kroppen? 

Sverige behöver ett ledarskap

Hur vore det om man tog dessa 5,4 miljarder i skattepengar (Svenskt näringsliv menar på att siffran för den samhällsmässiga förlusten är hela 32 miljarder) och började upphandla läkare för att kraftigt korta vårdköerna för att rädda liv, när så många människor dör för att de inte får vård i tid? Läkare som kör operation dygnet runt i syfte att komma ikapp, istället för att ge barnfamiljer mer ledighet? Sverige behöver en statsminister som börjar lösa problem efter problem, inte människor som gör allt för makten; den sortens parasiter har vi nog av i det här landet. Vi behöver därför avskaffa partibidragen eller åtminstone sänka dem så att fler partier drivs av idealister istället för karriärister som gör vad som helst för pengar, något som Astrid Lindgrens luffare varnade den unge Rasmus för; Sverige är där och dessa individer har tagit makten över landet.

Maktapparaten Socialdemokraterna

När man så tydligt hör på tonfallet att statsminister Stefan Löfven inte riktigt gillar eller tror på vad han själv argumenterar för i detta fall, ger det en fingervisning hur partiet fungerar. När Stefan Löfven många gånger inte vet vad han ska svara, utan ska återkomma i olika frågor faller pusselbitarna på plats. Stefan Löfven är inte ledare för Socialdemokraterna, han är deras galjonsfigur, talesperson och affischnamn; det operativa ledarskapet ligger hos någon annan. Kanske var det dessa maktokrater Håkan Juholt utmanade när han stuvade om sin ledning, och då råkade ytterst illa ut? Kanske är det så enkelt att anledningen till att Löfven framstår som så svag beror på att en annan part är så stark? Hur som helst är det nog mest synd om galjonsfiguren Löfven som tvingas föra fram idéer han inte tror på, för det är svårt att tro att detta förslag kommer från statsministern; han är inte tillräckligt slipad. 

Marxismen som inspiration / Foto: Frankie Fouganthin Wikimedia Commons

Socialdemokratin är död!

Den moderne identitetsförespråkaren
Foto: Jonatan Svensson Glad / Wikimedia Commons

Socialdemokratin har förlorat sitt existensberättigande bland vanligt folk. Vi är nog många som är tacksamma över de friheter Palme och Erlander gett det svenska folket i form av semesterveckor och barnbidrag; det har sannerligen utvecklat landet på många sätt. Partiet har under de senaste åren i bristen på vettiga reformer lyft in marxismen och identitetspolitiken i jakten på nya väljargrupper, vilket kan ge vissa förklaringar till varför många inom arbetarrörelsen b.la. sökt sig till Sverigedemokraterna eller Moderaterna. Däremot är det tydligt att socialdemokratin övergått till att vara ett parti för bidragstagande migranter, istället för en arbetarklass som det en gång var. Man är därför mån att släppa in människor i hög grad eftersom dessa utgör den nya väljargruppen, men vilket pris har inte svenska folket fått betala för att socialdemokratin ska kunna sitta kvar vid makten? När partiet ger ut rena lögner på arabiska till migranter som inte talar svenska är det nog inte någon som är förvånad, även om partiet säger att det inte är en strategi. Tittar vi historiskt var man tidigare för en restriktiv gränspolitik för att man värnade svenska jobb, nu tycks man tycka tvärtom; kan det ha något att göra med att de svenska arbetarna (förutom de bokstavstroende som aldrig tänkt en kritisk tanke i sitt liv) lämnat Socialdemokraterna för länge sedan och man behöver fylla på med nya? 

Sverige behöver för det första beröva människor rösträtten som inte kan svenska, eftersom det är tydligt att det är en väljargrupp som har taktiska förtecken på resten av politiken; det här görs enklast genom att ställa krav på svenskakunskaper för att få både permanent uppehållstillstånd samt medborgarskap. 

Är det verkligen Socialdemokratin man ska rösta på om man vill ha ett stabilt och tryggt land, ett parti vars företrädare gör vad som helst för pengar och makten? När Socialdemokratin tar skattepengar och ger till folket för att bli omvalda när problemen är så påtagliga är ordet desperat en underdrift, det är både patetiskt och ett enormt hyckleri; och förtjänar alla intellektuella krafters förakt. Vi behöver människor som börjar lösa våra problem, inte lägger statliga pengar på lyxkonsumtion (semester) för att vinna väljare. De här politikerna har ingen som helst skam i kroppen.

Shame on them!

Allt talar för att Sverige är på väg mot en lågkonjunktur av sällan skådat slag, EU-avgiften kommer att öka kraftigt, vi har en brottslighet som är enormt utbredd, kronan är superlåg, polisen är underbemannad, människor dör som flugor i cancerköer, kvinnor föder barn i bilar, våldet har tagit över, tillväxten är låg; och då ska…

4 kommentarer

  1. Riksdagspartiernas partistöd borde betalas till riksdagsgrupperna. Det kunde göra om den nuvarande ordningen där rksdagsledamöterna betjänar partiorganisationerna så att partiorganisationeran betjänar riksdagsledamöterna.

Kommentera utan Facebook