Politiker FLYGER iväg med “eliten” för fest, vad hände med “klimatförändringarna”?

Micael “Bindan” Bindefeldt är säkert en fantastisk människa, en man som vet hur man underhåller sina gäster; från redaktionen vill vi självklart skicka våra varmaste gratulationer till hans 60-års kalas. På senaste tiden har vi kunnat se bilder spridas i sociala medier med frimurare i riksdagen, där demokratin påstås vara hotad; dessa har uppenbart helt missat bollen. Inte ens frimurarna klarar att flyga iväg borgerlighetens alla partiledare (Lööf tackade förvisso nej… om hon nu kan klassas som borgerlig), plus Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt och diverse kändisar; vi kan alltså konstatera med facit i hand att utifrån konspirationsteoretikernas idéer är allas vår Bindan ett större “hot” mot demokratin än den mest hemliga av ordnar.

Att vara eller inte vara mutad

Tittar man på dagens nyheter finns det uppenbart en och annan politiker eller jurist vars våta dröm hade varit en inbjudan på Bindans fest, således har man lyft frågan huruvida våra partiledare gjort sig skyldiga till mutbrott. Dagens problem handlar inte om att Bindan varit generös och flugit ner alla till Israel för några dagars semester, en födelsedagsfest är trots allt en födelsedagsfest. Lika mycket som vi önskar Bindan en trevlig och oförglömlig födelsedagsfest bör vi önska alla hans vänner till politiker och kändisar detsamma. Njut!

Etablissemanget har aldrig varit tydligare

Det faktum att det s.k. etablissemanget håller ihop har varit tydligt, kändisar och politiker som delar samma värdegrund och sjunger kumbaja tillsammans. Att ett stort antal politiska ledare umgås så tätt med kändissverige som många gånger agerar politiska galjonsfigurer är anmärkningsvärt; eftersom det kan bli svårt att genomföra viktig politik om kändisvännerna sitter på höga hästar. Att få Jonas Gardell som ideologisk motpol och kritiker i en fråga kan idag säkert kosta dig som partiledare jobbet, inget ont om Gardell som är en duktig dramatiker; men det är så det ser ut. Därför tåls det att fråga hur bra det är att man är beroende av en klick kändisar, eftersom handlingsutrymmet som politiker minskar när personer som inte behöver ta ansvar för politiken är tongivande i debatten.

Visa mig dina vänner så ska jag säga mig vem du är!

När alla borgerliga partiledare plus fru Sahlin och Herr Reinfeldt slåss om Bindans gunst säger det sig själv att en sådan persons umgängeskrets blir viktig; hade Shakespeare levt kanske han hade skrivit att vara eller inte vara vän med Bindan – det är frågan! Istället för att appellera till hela folket som en politisk ledare för att vinna majoritet FLYGER MAN (i “klimatkrisens” tider) man på kändisfester, att som oppositionsledare befinna sig på Bindans fest säger tyvärr en del om vem man är. Det är nämligen svårt att tro att Kristersson umgås med Bindan som andra umgås med sina bästa vänner, utan istället är det här Tuffe Uffes första möjlighet att komma ut och se världen och stråla sig med den s.k. “eliten”.

När kommun efter kommun brinner och landets problem aldrig varit så stora i modern tid tåls det att fråga hur man resonerar om man i ena sekunden står och skriker sig hes om klimatet; och i andra andetaget flyger iväg för en fest i fyra dagar med kändiseliten. Hur många av dessa kändisar och politiker hyllar Greta Thunberg? Man tar ställning för Greta och säger sig “vilja rädda klimatet”, men är Bindan kapten så boardar man mer än gärna. Vad säger det om dessa individers trovärdighet? Deras dubbelmoral? Är de här de vi vill ska styra vårt land? Pinsamt är förnamnet!

Micael “Bindan” Bindefeldt är säkert en fantastisk människa, en man som vet hur man underhåller sina gäster; från redaktionen vill vi självklart skicka våra varmaste gratulationer till hans 60-års kalas. På senaste tiden har vi kunnat se bilder spridas i sociala medier med frimurare i riksdagen, där demokratin påstås vara hotad; dessa har uppenbart helt…

Kommentera utan Facebook