torsdag, oktober 28, 2021

New Yorks guvernör Cuomo (D) hotar Trump till livet om han återvänder till New York

Senaste artiklar

Är någon förvånad att Vänsterpartiet ska rädda klimatet genom att införa socialism?

Det är alltid intressant att titta på vilka förslag olika partier lägger för...

Hur kan man ha förtroende för någon som bara ägnar sig åt epitet dvs, mobbing?

När jag var liten fick jag höra att människor som mobbade andra var...

Är Miljöpartiet på 3 % orsaken till att klimatet blir ämnet på SVT:s partiledardebatt?

Idag går det knappast att öppna en tidning utan att minsta väderfenomen kopplas...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Under gårdagen valde den demokratiske guvernören Andrew Cuomo som tidigare var bostadsminister under Bill Clinton att under en presskonferens hota president Trump personligen om han återvände till sin hemstad. Enligt Cuomo behöver Trump en armé om han skulle sätta sin fot i New York. Ett våldsamt tonläge som blivit väldigt vanligt i det Demokratiska partiet de senaste åren, där det inte längre är något konstigt att öppet ventilera att presidenten borde skjutas. Bakgrunden till konflikten handlar om att Trump sagt att de stater som inte sätter stopp för den otroliga förstörelsen ANTIFA och Black Lives Matter skapar där de går fram ska få sänka federala bidrag.

Andrew Coumo hyllade i början av året Trump för all hjälp den federala regeringen satte in genom att bland annat skicka ett av deras två stora sjukhusfartyg till New York City, ett tonfall som idag ändrats där han istället beskyller Trump för att the big apple drabbats väldigt omfattande av Covid-19; allt har nu blivit Trumps fel.

Upploppen som den federala regeringen försöker stoppa sker endast i städer eller delstater som styrs av Demokraterna, där man låter det ske eftersom man vill få det att framstå som att Trump inte har kontroll. Demokraterna låter således städerna brinna eftersom man hoppas det ska skada presidentens återvalskampanj. Den federala regeringen har sedan dag ett sträckt ut en hand där man erbjuder att skicka in nationalgardet och federala trupper för att få slut på plundringen, våldet, laglösheten, bränderna, morden och vandaliseringen; något personer som guvernör Cuomo alltså vägrat.

En av de städer där man varit pragmatisk är staden Kenosha i Wisconsin som på delstatsnivå styrs av Demokraterna, där deras borgmästare tillika Demokrat, John Antaramian, till slut bad den federala regeringen under Trump att sätta in nationalgardet. Efter att de återställt ordningen och Trump rest till platsen stod 1000-tals människor längs gatorna för att tacka och visa sin respekt för presidenten. Händelser ingen större svensk tidning rapporterat om. Trumps pressekreterare Kayleigh McEnany berättar nedan:

5 4 röster
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x