När migranter har 8 olika identiteter krävs DNA-register av nyanlända, samt att man utvisar bedragare

Säkerligen finns det någon naiv dåre som anser att det här var ett enstaka fall istället för en indikator att något är väldigt fel. När Uppdrag Granskning gjorde sitt reportage om våldtäkter bland nyanlända “barn” utspelade sig samma mönster där många hade olika identiteter i olika länder, med olika åldrar. I vissa fall handlar det säkert om att personer som fått avslag dyker upp igen som en ny asylant med ännu en “bra” historia, i andra fall kan det handla om att man lyfter bidrag för flera identiteter; kanske också i olika länder. Då vi numera hamnat i ett läge där många vänsterorienterade individer inkl. media förminskar betydelsen av brott från denna kategori människor, är det därför viktigt att vi faktiskt ser till vad dessa gör sig skyldiga till i sak; då vi alla är lika inför lagen (även om man är migrant). 

Att komma med ny identitet och ställa sig i kön

Om vi bortser från vänstersynen där alla är offer utan istället ser människor som fria individer som gör egna val, handlar det om att människor trotsar våra myndigheters beslut. Idag spelar ingen roll att myndigheter landar i slutsatser som att det är tillräckligt säkert för att utvisa, vänsterindivider tycker sig alltid veta bättre ändå. Enligt Fatemeh Khavari så utvisade man folk in i döden, något som sen handlade om att dessa dog inombords när man ifrågasatte hennes påståenden.  Det kan aldrig vara okej att genom urkundsförfalskning sätta sig över lagen, och trotsa myndighetsbeslut; utan själva poängen med överklagan är att värna rättssäkerheten. När man genom slapp lagstiftning ger människor från tredje världen möjlighet att komma med en ny identitet är det fel; Sverige behöver därför skärpa förfarandet. Självklart bör ett utslag om uppehållstillstånd ske i en domstol där man blir omhändertagen om utfallet är negativt; när tusentals gått under jorden behöver vi tänka om.

Att plocka ut bidrag som olika personer

I en tid när miljoner människor befinner sig på flykt väljer dessa människor att genom urkundsförfalskning och bedrägeri ta biståndspengar från andra flyktingar för att sko sig själva. Dessa människor ska absolut inte betraktas som offer, utan de är kriminella element vars process bör bli så kortvarig som möjlig. En person som bedragit Sverige eller EU bör automatiskt diskvalificera sig för fortsatt vistelse i landet, vi erbjöd skydd och de valde att bedraga oss; det är fel. En sådan person ska självklart utvisas omgående, personens tillhörigheter bör beslagtas av svenska staten och säljas på exekutiv auktion; det måste få konsekvenser att begå den typen av brott. När man nu genom FN:s avtal vill straffbefria brott upp till 6 månader för människor som fått avslag, innebär det i praktiken att man inför laglöshet för exempelvis stöld för människor som fått utvisningsbeslut; man bör göra precis tvärtom. 

DNA/Bio- och fingeravtryck behöver implementeras

Somliga sanningar är jobbiga att ta in, i de fallen är det extra viktigt att man får rätt fakta på bordet för att kunna fatta rätt beslut. Om vi återgår till Titanic, detta fartyg som vimlar av intressanta paralleller med nutiden kan man fråga sig vem som tjänat på om fartygskonstruktören Thomas Andrews vägrat gå ner under däck för att undersöka fartygskroppens skador? Liknelsen påminner på många sätt om ledarskapet i Sverige, inte nog med att man vägrar gå ner under däck; man förnekar själva isberget och går så pass långt så man demoniserar människor som isberg-o-fober när de vittnar att de “minsann” såg ett isberg. Därför behöver vi få till ett register där man självklart också testar och ser om anhöriga verkligen är anhöriga, det är knappast en rimlig tanke att man genom lögner tillskansar sig både uppehållstillstånd och kanske medborgarskap; eller att dessa verksamheter går att tjäna pengar på. 

När det dessutom visat sig att människor aktivt tränar migranter för att ljuga om sina historier (se video nedan som är rykande dagsfärsk), är det än mer viktigt att vi faktiskt har kritiska ögon på de berättelser människor gör gällande. När vi dessutom har mycket träffsäkra vetenskapliga metoder att fastställa släktskap (vissa politiker blir exempelvis 1024-dels indianer för att ikläda sig en offerroll) behöver vi därför tillämpa dessa metoder. Det viktigaste av allt handlar dock om att fastställa att vi inte premierar människor som begår brott, utan att vi tvärtom visar att lögner eller bedrägerier leder till avslag. Flyr man inte för sitt liv, utan kommer som ekonomisk turist så har inte svenska staten möjlighet att hjälpa till; även om vi hade velat. Vi är bara 10 miljoner medborgare och lite större än staden New York City, vi kan inte försörja jordens befolkning; så mycket skattepengar har vi inte. När personer visar sig ha 8 identiteter är det därför dags att slå på stora trumman, det här är inte acceptabelt; regeringen Löfven och övriga oppositionspartier behöver agera och det är nu.

Säkerligen finns det någon naiv dåre som anser att det här var ett enstaka fall istället för en indikator att något är väldigt fel. När Uppdrag Granskning gjorde sitt reportage om våldtäkter bland nyanlända “barn” utspelade sig samma mönster där många hade olika identiteter i olika länder, med olika åldrar. I vissa fall handlar det…

3 kommentarer

Kommentera utan Facebook