söndag, maj 31, 2020

En flyktingsmugglande socialist borde inte förvåna någon som förstår socialism

Senaste artiklar

Trump skyddar yttrandefriheten på Sociala medier genom executive order

Sedan några år har det blivit tydligt att konservativa röster tystas i...

Staten bör sälja andelen i SAS, helt fel att ta skattepengar till icke lönsamma bolag!

När vi gång på gång läser att SAS har problem måste vi...

Talar den nya Italien-ambassadören Jan Björklund (L) italienska?

Nuförtiden när vi lever i en tid där partibok betyder allt istället...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

En socialist är någon som lever i en livslögn, lögnen att chefen förtryckt arbetaren och att någon annan är ansvarig för att man inte kommit längre i livet. Människor som spelar på att individen aldrig har ett eget ansvar, man är ett offer för olika omständigheter som yrke, läggning, etnicitet, religion; eller annan grupp socialister gör gällande. När dessa får makten ska alla alltid ha det lika dåligt (jämställdhet), istället för att minska skatten hos de som tjänar sämst (jämlikhet). När alla fått det lika dåligt försvinner morötterna i samhället att anstränga sig, det skapar enorma köer och ineffektiviteter; vilket till slut skapar varubrister eftersom det inte är lönsamt att arbeta hårdare när kundnöjdheten spelat ut sin roll. Därför uppstår alltid svarta marknader, det är nämligen enda möjligheten för människor i socialistiska länder att tjäna pengar. Det kanske största hyckleriet är att svarta marknader är helt drivna av både marknadsekonomi och kapitalism, därför bör man se socialister likt Janus med ett ansikte fram respektive bak; man säger en sak och gör något annat.

Att ha en reglerad politik

Lyssnar man på socialister pratar dom ofta om ordnad migrationspolitik, medans dom själva bor i fina områden eller i herrgårdar. Därför är det inte konstigt att Socialdemokraterna är för en hyfsat öppen migrationspolitik, när man kan tjäna 20 – 30 000 kr / person på att bedriva människosmuggling. Det är ett klassiskt fall av en svart marknad som uppstått pga. socialism, där man säger en sak till sina väljare men något annat när man inte tror att kamerorna är på.

Att välkomna “alla” till en förening

Socialisternas problem i Sverige beror i hög grad på att LO-kollektivet idag röstar med Sverigedemokraterna, och att de nya väljargrupperna finns i våra segregerade områden. Det har gjort att man tvingats flytta gränserna och vara helt accepterande “inkluderande” när partikamraterna vill “krossa sionismen” under första maj, man är helt beroende av dessa väljare och därför driver Sveriges regering en mycket hatisk politik mot Mellanösterns enda demokrati Israel. Skulle man inte göra det skulle man förlora de väljargrupper man idag pumpar med bidrag för att fortsätta vara relevanta i svensk politik. Därför kommer Socialdemokraterna i mycket hög grad släta över egna partivänner som skapat en svart marknad kring flyktingsmuggling, det är nödvändigt för att inte reta upp dessa väljargrupper.

Socialism leder alltid till korruption

Det faktum att migrationspolitiken i Sverige fullständigt havererat har skapat enorma svarta marknader; där människor tjänar pengar på allt ifrån stölder, bidragsfusk till att man säljer pass. Att tro de som vill öppna gränserna inte har egna ekonomiska intressen till den politik de lobbar för är mycket naivt, eftersom historien visar mycket tydligt att desto mer socialistiskt ett land är (dvs. staten bestämmer istället för individerna); ju större är korruptionen bland de som bestämmer.

Den här flyktingsmugglande socialisten är därför inte unik, han gör det socialister alltid gjort; dvs. utnyttja systemet för att själv tjäna sig en hacka utifrån kapitalistiska ideal. Är det inte bidragsfusk är det annan korruption. Det här är precis samma mekanism och hyckleri som gjorde att familjen Freivalds röstade för att ombilda sin hyresrätt till bostadsrätt, trots att partiets politik var helt motsatt; möjligheten att tjäna sig en hacka utifrån den aktuella spelplanen blev helt enkelt för stor. Laila och hennes partikamrat som nu blivit rikskänd flyktingsmugglare är inte olika; tvärtom uppvisar de precis samma typ av moral – en när kamerorna är på och en annan när man tror de är avstängda.

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of

Senaste ledare

Trump skyddar yttrandefriheten på Sociala medier genom executive order

Sedan några år har det blivit tydligt att konservativa röster tystas i...

Talar den nya Italien-ambassadören Jan Björklund (L) italienska?

Nuförtiden när vi lever i en tid där partibok betyder allt istället för erfarenhet och när den...

Är det rimligt att regeringen idiotförklarar landets tandläkare och låser in äldre människor?

Häromdagen presenterade Folktandvården Skåne att man stoppar alla behandlingar av äldre människor, vilket gör att människor som...

Melodi- blir Genusfestivalen då låtarna måste ha mixade låtskrivare? Totalt haveri!

Sverige är världens mest extrema land, ett land där människors genus betyder mer än kvalitén på konstverket...

Paolo blir av med och Moderaten Hans får miljoner för att ha köpt sex? Är det rimligt?

När vi nu har två fall inom mycket kort tid med kända män som köpt sex och...

Senaste replik

Danmark “diskriminerar” inte Sverige, de räddar sina liv genom att hålla gränsen stängd!

Som vanligt när det kommer till svenska vänsterns företrädares argumentation utgår man...

Fler av våra artiklar: