fredag, januari 17, 2020

En flyktingsmugglande socialist borde inte förvåna någon som förstår socialism

Senaste artiklar

Bernie Sanders personal hyllar Gulag, vill placera rika i läger, bränna Milwaukee och attackera polis

Som de flesta socialister kan man gå mycket långt för att både...

Greta Thunbergs pappa Svante visar sig publicera Gretas inlägg efter Facebookbugg

Det var i torsdags som Facebook under några timmar till fredagen fick...

Två forskare ger Bali (M) rätt i sak mot (S)trandhäll om skillnader mellan kvinnor och män

Expressen har rapporterat om ett bråk mellan Hanif Bali (M) och Annika...
Ian Fernheden
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Läs mer här

En socialist är någon som lever i en livslögn, lögnen att chefen förtryckt arbetaren och att någon annan är ansvarig för att man inte kommit längre i livet. Människor som spelar på att individen aldrig har ett eget ansvar, man är ett offer för olika omständigheter som yrke, läggning, etnicitet, religion; eller annan grupp socialister gör gällande. När dessa får makten ska alla alltid ha det lika dåligt (jämställdhet), istället för att minska skatten hos de som tjänar sämst (jämlikhet). När alla fått det lika dåligt försvinner morötterna i samhället att anstränga sig, det skapar enorma köer och ineffektiviteter; vilket till slut skapar varubrister eftersom det inte är lönsamt att arbeta hårdare när kundnöjdheten spelat ut sin roll. Därför uppstår alltid svarta marknader, det är nämligen enda möjligheten för människor i socialistiska länder att tjäna pengar. Det kanske största hyckleriet är att svarta marknader är helt drivna av både marknadsekonomi och kapitalism, därför bör man se socialister likt Janus med ett ansikte fram respektive bak; man säger en sak och gör något annat.

Att ha en reglerad politik

Lyssnar man på socialister pratar dom ofta om ordnad migrationspolitik, medans dom själva bor i fina områden eller i herrgårdar. Därför är det inte konstigt att Socialdemokraterna är för en hyfsat öppen migrationspolitik, när man kan tjäna 20 – 30 000 kr / person på att bedriva människosmuggling. Det är ett klassiskt fall av en svart marknad som uppstått pga. socialism, där man säger en sak till sina väljare men något annat när man inte tror att kamerorna är på.

Att välkomna “alla” till en förening

Socialisternas problem i Sverige beror i hög grad på att LO-kollektivet idag röstar med Sverigedemokraterna, och att de nya väljargrupperna finns i våra segregerade områden. Det har gjort att man tvingats flytta gränserna och vara helt accepterande “inkluderande” när partikamraterna vill “krossa sionismen” under första maj, man är helt beroende av dessa väljare och därför driver Sveriges regering en mycket hatisk politik mot Mellanösterns enda demokrati Israel. Skulle man inte göra det skulle man förlora de väljargrupper man idag pumpar med bidrag för att fortsätta vara relevanta i svensk politik. Därför kommer Socialdemokraterna i mycket hög grad släta över egna partivänner som skapat en svart marknad kring flyktingsmuggling, det är nödvändigt för att inte reta upp dessa väljargrupper.

Socialism leder alltid till korruption

Det faktum att migrationspolitiken i Sverige fullständigt havererat har skapat enorma svarta marknader; där människor tjänar pengar på allt ifrån stölder, bidragsfusk till att man säljer pass. Att tro de som vill öppna gränserna inte har egna ekonomiska intressen till den politik de lobbar för är mycket naivt, eftersom historien visar mycket tydligt att desto mer socialistiskt ett land är (dvs. staten bestämmer istället för individerna); ju större är korruptionen bland de som bestämmer.

Den här flyktingsmugglande socialisten är därför inte unik, han gör det socialister alltid gjort; dvs. utnyttja systemet för att själv tjäna sig en hacka utifrån kapitalistiska ideal. Är det inte bidragsfusk är det annan korruption. Det här är precis samma mekanism och hyckleri som gjorde att familjen Freivalds röstade för att ombilda sin hyresrätt till bostadsrätt, trots att partiets politik var helt motsatt; möjligheten att tjäna sig en hacka utifrån den aktuella spelplanen blev helt enkelt för stor. Laila och hennes partikamrat som nu blivit rikskänd flyktingsmugglare är inte olika; tvärtom uppvisar de precis samma typ av moral – en när kamerorna är på och en annan när man tror de är avstängda.

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of

Senaste ledare

Bernie Sanders personal hyllar Gulag, vill placera rika i läger, bränna Milwaukee och attackera polis

Som de flesta socialister kan man gå mycket långt för att både...

Regeringen saknar förtroende eftersom den saknar demokratisk förankring!

Demokrati som samhällssystem bygger på att människor väljer företrädare som ska driva deras idéer, och att man...

Att rösta för höjda bränsleskatter är att rösta för sin egen inlåsning

Som vanligt när det kommer till socialister finns det ingen kritik mot den egna rörelsen, ledningen kan...

Varför är socialism svaret för alla "miljömedvetna"?

Idag blev det klart att det konservativa partiet Österrikiska folkpartiet bildar ett regeringssamarbete med deras miljöparti, en...

Är det ens rimligt att Kristersson utfärdar löften innan val som bakbinder regeringskoalitioner?

Till att börja med måste man säga all respekt till Hédi Fried och hennes fruktansvärda upplevelser som...

Senaste replik

Som borgerlig politiker bör Ebba Busch Thor stå och rättfärdiga att hon vill avskaffa värnskatten!

På senaste tiden har vi kunnat se den ena borgerliga politikern efter...

Fler av våra artiklar: