Foto: Politikerveckan Almedalen 2018 / Wikipedia Commons

Sverige kan inte ta emot 100 000 tals människor på flykt, utan låt oss satsa på att hjälpa så många som möjligt att bli kvar i närheten av sina hemtrakter, sa Jimmie.

-Nej, nej, nej sa Reinfeldt! Jag har med egna ögon sett från regeringsplanet att det finns mycket gott om plats här i vårt avlånga land. Sätt dom bara på tåget till Sverige så tar vi hand om dem, vi öppnar våra hjärtan!

– Men, vi har inte jobb, vi har inte bostäder, och vi har inte plats på våra sjukhus för alla som kommer, sa Jimmie.

– Jodå, jodå, jodå sa ”alla” med rätt värdegrund. ”Hälften” som kommer anställer vi inom Migrationsverket, så dom kan ta hand om den andra hälften, som varken kan läsa eller skriva, men som behöver hjälp med att få hit alla sina fruar och släktingar; sade man som man i andra andetaget talade väl att många kom i arbete redan första dagen. Sen köper vi in lite bostadsrätter, hyr hotellrum för 3000:-/dygn, och placerar de nyanlända i kommuner som håller på att avfolkas. 

– Vi måste ställa oss frågan: ”Varför är det så svårt för de här människorna att få jobb?”, jo det är för att de inte är svenskar och inte passar in i Sverige, sade Jimmie med två dagar kvar till valet

Annie gick upp i falsett, TV huset skakade och tog avstånd, kultureliten och ”hela” journalistkåren fullständigt exploderade i en hatstorm som endast överträffats när Donald blev president.

Ja men, hur skall vi kunna finansiera boende, sjukvård o pensioner till alla dessa nyanlända, undrade Jimmie.

Inga problem, sa Löfven! Vi tar från statsbudgeten under ett par år, sen får kommunerna ta hand om det, och se till att dom får pensioner, o bidrag så dom klarar sig livet ut. Kommunens invånare är kommunens ansvar, sa Ylva med eftertryck. Kommunerna får bara fixa det här! Följ gärna nu exemplet i Storuman där man lägger beslag på pensionspengarna som jobbats ihop av den förra generationen.

Ja men, hur vore det om vi i alla fall tog lite krafttag mot alla som våldtar, mördar och tar bort tryggheten som en gång fanns, undrade Jimmie.

Nu skall vi tänka på och sympatisera med dessa mördare, sa Rikspolischefen och socialdemokraten Eliasson mellan raderna. Dom kan ha haft en väldigt tuff barndom, glöm inte det. Vi måste också tänka på att domstolarna skall göra allt i sin makt för att frikänna, trots sanslösa mängder av bevis. Finns det inga högupplösta bildbevis, så satsar vi på att ge mördarna ordentliga skadestånd, skyddad identitet samt gratis körkort. Detta gäller givetvis alla återvändande IS-terrorister också. Rätt skall vara rätt.

”Svensk strävan”, sa Jimmie och citerade Moberg.

Nu jäkla tände det till i kulturelitens alla hjärnvindlingar. Sa verkligen Jimmie, SVENSK STRÄVAN??? Hur vågar han uttala sig så nationalistiskt, rena Hitler fasonerna…..precis vad vi alltid har trott. Nu är Jimmie AVSLÖJAD, och vi kan lugnt konstatera att det är Jimmies fel att allt gått snett i gamla Svedala, och inte minst viktigt, att vi andra med ”rätt” värdegrund skall ta åt oss äran för hur bra det har blivit.

Av Pilot Emeritus

Pilot Emeritus är högflygande bakom spakarna, men är ändå aldrig helt uppe i det blå.

Kommentera utan Facebook