lördag, september 23, 2023

Vem är nästa kvinna att avrättas Morgan Johansson?

Senaste artiklar

Varför får just Margaux ett förlåt-mig-program i SVT?

Det är alltid intressant att se vad som händer när människor från...

Hur kan man rösta på vänstern när de bara vill höja skatten som främsta politiska idé?

Nuförtiden behöver man ingen spåkula när det kommer till svensk skattepolitik, är...

Svänger C kommer S att svänga om SD, siffrorna talar sitt tydliga språk!

För alla som tycker det är intressant att följa den politiska utvecklingen...
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och vice ordförande i kommunstyrelsen och är även invald som ledamot av både fullmäktige i kommunen och regionen för Sverigedemokraterna.

Knappt hade stoftet efter läkaren i Malmö hunnit kallna innan det var dags igen. Vi kan konstatera att Morgan Johanssons utspel om ”odjur” eller att dessa var ”fega”, inte skrämde någon; inatt mördades nästa kvinna. Precis som Postkodmiljonären eller Dressman drabbar den ena orten efter den andra var det igår Vällingbys ”otur” att få den vidriga upplevelsen om ännu en mördad kvinna. Samtidigt ser vi regeringen tillsätta mer utredningar istället för att lägga tuffa förslag och visa sig handlingskraftiga, befolkningen i Sverige hålls som gisslan och våldskarusellen fortsätter.

Att vara eller inte vara en del av problemet?

Politiker i beslutande position som inte agerar och sätter stop för våldet är en del av problemet, eftersom man inte sätter hårt mot hårt. När Centerpartiet och ”Liberalerna” aktivt stödjer fortsatt regeringsinnehav för Stefan Löfven, och denna regering inte löser folkets problem; är man en del av problemet. När Annie Lööfs inställning är att vi ska ta emot 30 miljoner invandrare (ingen dementi har någonsin inkommit), och 10 % röstar på henne; så är det uppenbart att så länge dess fortsätter stoppa huvudet i sanden kommer vi inte få en bättre regering.

Ta därför debatt med vänner och bekanta som röstat fram sittande regering och fråga hur de tycker regeringens arbete fungerar, håll dem ansvariga för mördandet. Enda möjligheten att få till en ny regering som tar kriminaliteten på allvar istället för att försätta Sverige i ännu mer byråkrati är ett regeringsskifte. För att det ska vara möjligt behöver vänster och mittenväljare inse fördelarna med konservatism, kapitalism och skärpta straff. Att tro att socialism innebär att man ”bryr sig om sina medmänniskor”, ”en fin tanke att hjälpa fattiga”; det är att leva i en fantasivärld. Det behöver socialister höra. Socialism handlar om att staten tar kontrollen över företagen och produktionsmedlen, och bestämmer vem som ska få vad. Det betyder att istället för drivna företagare med uppfinningar som Steve Jobs eller Ingvar Kamprad, får vi istället Stefan Löfven och Jonas Sjöstedt som nya företagsledare; att tro att dessa skulle kunna driva företagen bättre än en entreprenör (när man ofta själv aldrig ens haft ett arbete utan ser en kostnad (läs ”satsning”) som en intäkt)… det är att förstöra de få intäktsmöjligheter vårt lilla land har. Social(demokraterna)isterna är inte mindre socialister bara för att de röstar om sin socialism, deras mål är likt Vänsterpartiet att ta kontrollen över företagen; även om det inte är lika uttalat. Löntagarfond Löntagarfond Löntagarfond…

”Löntagarfonder är ett jävla skit,
men nu har vi baxat dem ända hit.
Sen ska de fyllas med varenda pamp,
som stött oss så starkt i våran kamp.
Nu behöver vi inte gå flera ronder,
förrän hela Sverige är fullt av fonder.”

– Kjell-Olof Feldt
0 0 röster
Article Rating

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
alexander hed
alexander hed
4 years ago

(S)staten har fulla och odemokratiska rotter och deras ”klasskamp” fungerar inte i en global konkurrens utsatt varld?

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 röster
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x