Vem är nästa kvinna att avrättas Morgan Johansson?

Knappt hade stoftet efter läkaren i Malmö hunnit kallna innan det var dags igen. Vi kan konstatera att Morgan Johanssons utspel om “odjur” eller att dessa var “fega”, inte skrämde någon; inatt mördades nästa kvinna. Precis som Postkodmiljonären eller Dressman drabbar den ena orten efter den andra var det igår Vällingbys “otur” att få den vidriga upplevelsen om ännu en mördad kvinna. Samtidigt ser vi regeringen tillsätta mer utredningar istället för att lägga tuffa förslag och visa sig handlingskraftiga, befolkningen i Sverige hålls som gisslan och våldskarusellen fortsätter.

Att vara eller inte vara en del av problemet?

Politiker i beslutande position som inte agerar och sätter stop för våldet är en del av problemet, eftersom man inte sätter hårt mot hårt. När Centerpartiet och “Liberalerna” aktivt stödjer fortsatt regeringsinnehav för Stefan Löfven, och denna regering inte löser folkets problem; är man en del av problemet. När Annie Lööfs inställning är att vi ska ta emot 30 miljoner invandrare (ingen dementi har någonsin inkommit), och 10 % röstar på henne; så är det uppenbart att så länge dess fortsätter stoppa huvudet i sanden kommer vi inte få en bättre regering.

Ta därför debatt med vänner och bekanta som röstat fram sittande regering och fråga hur de tycker regeringens arbete fungerar, håll dem ansvariga för mördandet. Enda möjligheten att få till en ny regering som tar kriminaliteten på allvar istället för att försätta Sverige i ännu mer byråkrati är ett regeringsskifte. För att det ska vara möjligt behöver vänster och mittenväljare inse fördelarna med konservatism, kapitalism och skärpta straff. Att tro att socialism innebär att man “bryr sig om sina medmänniskor”, “en fin tanke att hjälpa fattiga”; det är att leva i en fantasivärld. Det behöver socialister höra. Socialism handlar om att staten tar kontrollen över företagen och produktionsmedlen, och bestämmer vem som ska få vad. Det betyder att istället för drivna företagare med uppfinningar som Steve Jobs eller Ingvar Kamprad, får vi istället Stefan Löfven och Jonas Sjöstedt som nya företagsledare; att tro att dessa skulle kunna driva företagen bättre än en entreprenör (när man ofta själv aldrig ens haft ett arbete utan ser en kostnad (läs “satsning”) som en intäkt)… det är att förstöra de få intäktsmöjligheter vårt lilla land har. Social(demokraterna)isterna är inte mindre socialister bara för att de röstar om sin socialism, deras mål är likt Vänsterpartiet att ta kontrollen över företagen; även om det inte är lika uttalat. Löntagarfond Löntagarfond Löntagarfond…

“Löntagarfonder är ett jävla skit,
men nu har vi baxat dem ända hit.
Sen ska de fyllas med varenda pamp,
som stött oss så starkt i våran kamp.
Nu behöver vi inte gå flera ronder,
förrän hela Sverige är fullt av fonder.”

– Kjell-Olof Feldt

Knappt hade stoftet efter läkaren i Malmö hunnit kallna innan det var dags igen. Vi kan konstatera att Morgan Johanssons utspel om “odjur” eller att dessa var “fega”, inte skrämde någon; inatt mördades nästa kvinna. Precis som Postkodmiljonären eller Dressman drabbar den ena orten efter den andra var det igår Vällingbys “otur” att få den…

2 kommentarer

  1. (S)staten har fulla och odemokratiska rotter och deras “klasskamp” fungerar inte i en global konkurrens utsatt varld?

Kommentera utan Facebook