fredag, september 30, 2022

Medierna bör vara mer “fair” mot Prinsessan Madeleine

Senaste artiklar

Annie Lööfs hat mot SD beror endast på mandat och matematik… inget annat! Gå inte på spelet!

Som vanligt när det kommer till politik måste man förstå att...

Varför förnekar alltid vänstern att andra socialister inte var ”riktiga” socialister? Det socialistiska kretsloppet förklarat.

Det är alltid intressant att lyssna på vänstersympatisörer när det kommer till...

Professor Lars Calmfors har tyvärr rätt kring M-förslaget om pristaket på el, så här tycker jag man borde tänka.

Även om Moderaternas förslag om pristak på el den kommande vintern både...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

Fornuft_ingress1Under helgen kunde vi läsa i Aftonbladets intervju med Drottningen att medierna behöver vara mer fair mot Madeleine. Från Oberoende Förnufts sida instämmer vi i detta, hade det handlat om någon icke-kunglig hade man nog kunna kalla det vuxenmobbing. Man kan dessutom fråga sig hur hederligt det är att ge sig på någon som inte försvarar sig… Kan medias s.k. rapportering ha något att göra med att hon idag valt att bo i London? Det kan knappast ha undgått någon att medierna gått på henne hårt, inte minst maken Christopher O’Niell har fått utstå flera gatlopp i pressen. Man har arbetat hårt för att få honom att framstå som både skuldsatt och skattesmitare dvs. ohederligt intryck. Kanske skulle vi istället vara glada för hans framgång då han uppenbarligen är en mycket lyckad affärsman. Dessutom har han valt att inte bli prins, och ingår således varken i det kungliga huset eller familjen och bör således bli bemött som vilken privatperson som helst. Någonstans är något fel i medias rapportering när det svenska nationaldagsfirandet tycks stå och falla med O’Niells medverkan? Man kan dessutom tycka att det är ett oskick att ge sig på någon som arbetar med välgörenhet för sjuka och fattiga barn på det personliga istället för det sakliga planet (dvs. roll som prinsessa av Sverige).
Drottningen har således många poänger i sitt diskreta påpekande

 

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23022396.ab

 

0
0
rösta
Article Rating

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x