onsdag, augusti 17, 2022

Ingen mjölk till pensionärerna i Älmhult, har politikerna andra prioriteringar?

Senaste artiklar

Varför förnekar alltid vänstern att andra socialister inte var ”riktiga” socialister? Det socialistiska kretsloppet förklarat.

Det är alltid intressant att lyssna på vänstersympatisörer när det kommer till...

Professor Lars Calmfors har tyvärr rätt kring M-förslaget om pristaket på el, så här tycker jag man borde tänka.

Även om Moderaternas förslag om pristak på el den kommande vintern både...

Hur opartiska är konkurrerande politiker i om någon gjort upp med sin politiska historia?

Det är en märklig och inte minst ohederlig tid där politiker från...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

-Hur kan du säga att vi i Älmhults kommun prioriterar fel, de äldre måste ju också bidra solidariskt till välfärden, är det något vi politiker vet är det att välfärden kostar… Politik det handlar om att prioritera, och vi centerpartister, ja vi prioriterar närodlat!

Tyvärr vi måste vi därför lägga dessa pengar på genuspedagogik, gratis fika till alla tjänstemän och politiker, teambuilding, ledarskapsutbildningar, morgonfrukter, nya upphandlingssystem, bemanningsföretag att sköta vem vi ska anställa eftersom vi inte kan avgöra det själva, presstalesmän att hantera de av bemanningsföretag anställda som skapar problem, proportionerliga politikerlöner i samma takt som folkets stigande problem, stigande kostnader för policydokument för hållbarhet framtagna av komunalrådets bästa vän som agerar fristående konsult, dyra hbtq-certifieringar av dagis, ipads istället för katederundervisning, arvode för pr-satsningar på klimatet under parollen ”stoppa Jorden att bli nya Venus”, jämställdhetssatsningar, ”nytänkande” könskonst i skolornas matsalar, oxkött till alla som inte äter gris, körkort till is-terrorister, utvisningar av de migranter som fått bra jobb och kan försörja sig själva eftersom de fått 100 kr för lite i lön pga. försiktighet med sina kostnader, utökad byråkrati, ny hemsida till kommunen av samma konsult som skriver policys, generösare fallskärmar…

Så det måste lilla farmor förstå att någon mjölk blir det inte tal om i vår centerpartistiska och närodlade budget, utan vi måste skära ner och nu är beslutet redan fattat. Har ni några frågor hänvisar jag till vår policykonsult eller presstaleshen, själv ska jag in på ett viktigt möte. Men tack för ditt samtal, din åsikt betyder mycket för oss! Rösta gärna för ökad hållbarhet i kommande val, istället för de bruna antidemokratiska krafter som vill förstöra kommunen genom att skära ner på kärnverksamheterna… Rösta på Centerpartiet i EU-valet, så sköter vi EU som vi sköter Älmhult!

Artikeln är fullständigt ironiskt skriven på Aftonbladets artikel ”Efter besked om indragen mjölk – kommunen ändrar sig” 2019-05-14.

0 0 rösta
Article Rating

2 KOMMENTARER

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback

[…] Source: Ingen mjölk till pensionärerna i Älmhult, har politikerna andra prioriteringar? […]

SasjaL
3 years ago

… och vi centerpartister, ja vi prioriterar närodlat!

De lycksökande migranterna som ni vurmar för, är inte närodlade …

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x