onsdag, juli 28, 2021

Hur “liberala” är C och L om de smygfilmat kollegor som nakenbadat på efterfest?

Senaste artiklar

Recension av Förunderlig nåd av Jacob Sundberg

Förunderlig nåd är en tuff skildring av hur vårt samhälle ser ut idag...

Att Centerpartiet kallar SD fula ord beror på matematik och har inget med godhet att göra

Precis som moderater och kristdemokrater sedan länge förstått att Sverigedemokraterna består av vanliga...

Endast en nyttig idiot benämner Sveriges situation som en regeringskris

Vi befinner oss i en märklig tid där många svenska politiker idag svänger...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

I söndags spreds nyheten om minst en hög chef i SD-styrda Hörby kommun som nakenbadat på en efterfest på Örenäs slott, där någon dessutom smygfilmat vederbörande. En händelse Aftonbladet kallar “skandal”. I samma klipp tyckte företrädarna i oppositionspartierna Centerpartiet och Liberalerna att arbetsmiljön var dålig eftersom kommunalrådet Cecilia Bladh in Zito (SD) beklagat sig över att dessa kontaktat media istället för henne själv. Samtidigt som flera fackförbund (som är i ideologisk opposition mot styrande Sverigedemokraterna) nu anmäler händelsen till Arbetsmiljöverket.

En liberal hade självklart försvarat nakenbad

Att några kollegor i samförstånd nakenbadar i en pool är en stor frihetshandling, eftersom undertecknad bodde på Örenäs Slott några veckor innan kan man också tillägga att poolen ligger helt skyddad från allmänheten, även om man från några hotellfönster kan se den. Det enda man som liberal kan klaga på är att poolen är stängd nattetid (något den här redaktionen respekterade), och att somliga ändå tog sig friheten att ta ett dopp.

Fackförbunden behöver kontrollera att alla inblandade mår bra…

Funderar man på vad fackförbunden faktiskt säger menar dom alltså att vissa medarbetare kan ha blivit så chockade att några i skydd av mörkret badade nakna 150 meter från själva slottet, dvs. att man behöver hjälp för detta trauma. När man hör dessa ord tåls det att fråga hur radikal man blivit, blir verkligen människor idag traumatiserade om någon badar naken; något som för 10 år sedan var fullt normalt över könsgränserna? Om man nu mår så otroligt dåligt av att några nakenbadar, varför väljer man då att stanna kvar vid denna isolerade pool eller t.o.m. ta upp sin kamera? Varför inte gå tillbaka till slottet? Kanske är det så att de som mår dåligt över denna händelse har större problem själva, än några kollegor som i skydd av natten diskret och i frihet kastar kläderna för ett svalkande dopp?

Hörby accepterar ursäkt och anser ärendet vara utagerat

När kommundirektören accepterat ursäkten från de som nakenbadat och därmed ansett att saken är utagerad, tåls det att fråga om det är en orimlig hållning? Är det mer rimligt att någon som i övrigt sköter sitt jobb ska straffas med avsked för att man blir smygfilmad, kritiserad och uthängd i pressen av “liberala” kollegor? Vill vi verkligen ha det samhället de s.k. “liberala” politikerna i C och L efterfrågar där vi likt Stasi i Östtyskland filmar kollegor för att sedermera kunna utpressa eller förnedra? Eller är SD:s syn kring förlåtelse och fortsatt förtroende mer rimligt i sammanhanget? Vad anser du, kommentera gärna nedan.

I ett civiliserat samhälle måste vi kunna acceptera att människor känner sig fria att i skydd av mörkret kunna ta ett nattdopp, även om man inte har badbyxor med sig. Att kalla sig “liberal” och sedan försöka bygga en skandal kring händelsen visar endast att man inte förstår vad liberalism handlar om, man är endast intresserad av makt; en sann liberal hade nämligen först kastat sina egna kläder. När fackförbunden Vision, Lärarförbundet, Akademikerförbundet SSR och Vårdförbundet och SACO samt ett skyddsombud på Lärarnas Riksförbund anmäler hädelsen till Arbetsmiljöverket tåls det att fråga om man som medlem ska vara kvar i dessa organisationer? Vem vill leva i ett så pass östtyskt politiskt korrekt och övervakningssamhälle som de “liberala” C, L samt de socialistiska fackförbunden tycks vilja efterfråga? Vill du? Eller är det mer rimligt att “förlåta” en uppskattad chef som nakenbadat efter arbetstid? (Kommentera gärna nedan).

5 1 rösta
Article Rating
Dela våra artikel

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jostar
Jostar
9 months ago

Nakenheten är det mest naturliga tillståndet för allt levande inkl. människan. Endast dem med “smutsiga tankar” förfasar sig över detta.

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x