SD bör hyra ABF:s favoritlokaler, så ABF får svårare att hitta lokal…

Man kan undra hur människorna på ABF mår? Antingen är man så pass radikal i sin socialistiska tro att en lokal blivit pestsmittad om Sverigedemokraterna hyrt den, eller lider man av narcissism att man på fullt allvar tycker att alla ska neka landets kanske största parti lokaler… utav “demokratiska” skäl. Oavsett säger ABF:s uttalande en del om deras syn på demokrati, det går bra att mjölka skattebetalarna på deras surt förvärvade pengar men respekten för annat än socialism finns inte. Därför tänker också SD rätt när man på goda grunder är villig att strypa ABF:s bidrag. Ett studieförbund som inte respekterar andra politiska uppfattningar än sin egen, bör inte få skattebetalarnas pengar; utan bör istället finansieras av sina medlemmar.

Studieförbund är en socialistisk kvarleva som skadar jobb och företagande

Utöver att studieförbunden idag kännetecknas för bedrägerier, eller där dessa skattepengar går för att finansiera extremistiska föredragshållare; så skadar man jobb och företagande. Istället för att man har en lärare i fiol som många människor betalar en liten slant för, ger studiecirkeln möjlighet att skattebetalarna står för betalningen på bekostnad av att en person kan försörja sig. En lärarledd dansstudiecirkel är därför förödande för personen som försöker driva dansskola, eftersom det är svårt att få människor att köpa en tjänst när någon annan erbjuder samma sak fast gratis. Är något gratis uppskattar människor inte heller tjänsten på samma vis som om man betalar för den, istället kommer man som man vill och kvalitén blir därför mycket sämre. En musikgrupp som spelar gratis för att de har en studiecirkel förstör för alla band som försöker ta betalt, det gör också att man i praktiken kan spela hur illa som helst eftersom man inte behöver anstränga sig för att någon ska köpa ens biljetter.

Att vara för att skattemedel inte ska läggas på studieförbund är inte extremt utan sunt

Med tanke på de ekonomiska och kulturella skador som uppstår pga. studiecirklar är det ingen extrem tanke att sluta finansiera dessa, det är istället rimligt eftersom människor själva bör finansiera sina fritidsaktiviteter i högre grad; varför ska du betala för att grannen vill lära sig spela tvärflöjt eller fördjupa sig i koranens budskap? Det får väl grannen göra själv? En lärare som tar 100 kr / timme och elev på fiol kommer dels få motiverade elever, samtidigt som läraren känner en motivation av att faktiskt kunna försörja sig på fiolen som yrke; istället för att eleven kommer och går och läraren är omotiverad (både själsligt och ekonomiskt). Varför ska vi genom studieförbund slå ut duktiga band som vill ta sig fram ekonomiskt för att vi lärt publiken att de är gratis, och därför finansiera mycket sämre band som ingen vill betala för? Är det bara för att det är fult om fiolläraren, dansskolan eller musikgruppen gör en vinst, dvs. att människor är beredda att betala för deras arbete? Hur mycket kommunister är vi? Säkert kan också viktiga organisationer för exempelvis handikappade som idag bär bidrag av ABF hitta direkt finansiering av staten; det behöver vi inte studieförbund för.

SD bör boka ABF:s favoritlokaler

I och med att socialisterna på ABF inte kan besöka lokaler som hyrts av SD bör SD därför hyra ABF:s favoritlokaler, ty inställningen är så pass dum och odemokratisk att den förtjänas att synas. Faktum är dessutom att för de allra flesta “vanliga” människor med vänstersympatier så framstår det som mer och mer ohållbart att sitta i samma båt som ABF, LO eller Socialdemokraterna eftersom den politiska korrektheten blivit så bisarr att dess gräsrötter skäms. De allra flesta människor som fortfarande är kvar i LO, eller tycker Löfven är guds gåva till Sverige har inga problem att sitta på samma tåg som en sverigedemokrat eller gå på samma restaurang; istället är det deras företrädare som en gång i tiden varit mot apartheid men som nu svängt och ser det som rimligt utifrån ett politiskt perspektiv. Sverigedemokrater ska inte vara välkomna i det offentliga Sverige, det är budskapet vi hör från Socialdemokraternas studieförbund ABF.

Socialister är inte demokrater bara för att de skriver ordet demokrati i sitt partinamn, demokrat är man endast om man står upp för andras rätt att föra fram sina åsikter. Tyvärr finns det många som idag vill avskaffa demokratin i demokratins namn, allt för att skydda samhället mot vad man kallar fascism (där alla utom socialisterna själva görs till fascister i olika grad). Som vi skrivit många gånger tidigare införs alltid diktatur med “omtanke”, man vill skydda människor från att rösta fel (dvs. ha en egen åsikt). Att därför slå vakt och stå upp för mötesfriheten, hyra de lokaler man vill, samla vilka åhörare man vill och yttra vilka åsikter man vill; det är alla hörnstenar i en demokrati. Att ABF mellan raderna säger att den som hyr ut sin lokal till SD förlorar dem som kund, är ett slag för alla som tror på frihet som den bärande samtalsidén; för vad är det som säger att det på sikt stannar där? Vill vi ha en utveckling där studieförbund som bekostad av våra skattemedel görs till en överhöghet vart olika politiska partier eller grupper får hyra lokaler eller inte; eller ska vi lägga ner denna socialistiska kvarleva som endast skadar både jobb och människors ambition utan att de förstår det?

Man kan undra hur människorna på ABF mår? Antingen är man så pass radikal i sin socialistiska tro att en lokal blivit pestsmittad om Sverigedemokraterna hyrt den, eller lider man av narcissism att man på fullt allvar tycker att alla ska neka landets kanske största parti lokaler… utav “demokratiska” skäl. Oavsett säger ABF:s uttalande en…

Kommentera utan Facebook