Organiserade sexbrott emot hundar avslöjat i Norge

Tio personer har hittills arresterats i Norge, anklagade för delaktighet i ett nätverk som ägnat sig åt att våldta hundar – rapporterar tv2.

De två huvudansvariga för nätverket driver en egen kennel, de ska enligt polisens redogörelse ha rest runt i Norge för att förse andra med möjligheten att förgripa sig på hundar. Anklagelser som bland annat styrks via chattloggar. Minst 24 hundar ska ha viktimiserats. De två arrangörerna har själva erkänt i förhör att de legat med djur. Något som de hävdar pågått i 15-25 år.

Flera involverade i nätverket uppges ha producerat eller innehaft pornografiskt material vilket skildrar övergrepp av djur. Enligt polisen ska det hela ha handlat om systematiskt arrangerade sexualbrott. Där hundar förgripits i princip varje vecka. Brotten uppges vara av en allvarlig art, det har förekommit penetration av djuren samt införande av objekt i hundarnas kroppar.

Tio personer har hittills arresterats i Norge, anklagade för delaktighet i ett nätverk som ägnat sig åt att våldta hundar – rapporterar tv2. De två huvudansvariga för nätverket driver en egen kennel, de ska enligt polisens redogörelse ha rest runt i Norge för att förse andra med möjligheten att förgripa sig på hundar. Anklagelser som…

14 kommentarer

  1. Pingback: nagaqq
  2. Pingback: slot
  3. Pingback: superkaya88
  4. Pingback: bonanza178
  5. Pingback: Discover More
  6. Pingback: เกมไพ่

Kommentera utan Facebook