söndag, juli 3, 2022

Sverige behöver omgående bygga ett gendarmeri, dvs. en militär poliskår!

Senaste artiklar

Den kommande finanskrisen kommer slå mycket hårt mot Sverige, brace for impact!

Vi lever i en tid där mycket pekar på att vi kommer...

När Vänsterpartiet ska stävja våldet med fler socialsekreterare, är man en del av problemet.

Sveriges kanske mest allvarliga problem är att vi har en massa politiker...

Sverige ska inte ha några parallellsamhällen sa Magdalena (S), men vad ska hon göra åt saken?

Om det är något som kännetecknar svensk politik är det ansvarsfrihet, vem...
Profilbild
Ian Fernhedenhttps://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Frihetliga Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor, salsadansare och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan februari 2021 är Ian också politisk sekreterare för Sverigedemokraterna i Region Skåne och Kristianstad. Läs mer här

I Sverige ser vi sedan länge ett krig om vad som är verklighet eller inte, något vi diskuterat i praktiskt taget varje artikel på Oberoende Förnuft där vi jämfört vad politikerna säger och hur samhället ser ut. När social- och alternativ media lyfter fram de enorma upploppen som sker, ger public service istället en bild av ansvarsfyllda medborgare i utsatta områden som städar upp; samtidigt som public service sprider en helt oemotsagd bild om att felet ligger hos de som bränner koranen. Public service driver alltså stenhård pr-kampanj att yttrandefriheten ska inskränkas om man förolämpar islam, eftersom de enda de tycks intervjua är individer som anser att den sortens yttringar provocerar dessa gäng att legitimt bryta mot olika lagar; som om det vore rätt att ta till våld i vissa sammanhang?!?

Vi är många som sörjer när polisen backar

I samma takt som polisen blivit vänsterpolitiserad är det tydligt att dialogpoliser, pizza-möten och fikor blivit vardag för kriminella. Ju mer politisk korrekt man är, desto vanligare lyfter man fram vikten av ”förebyggande åtgärder”; ord som idag liknar ett mantra. Man förstår nämligen inte att när polisen backar för de kriminella idag, så kommer man inte hindra morgondagens rekrytering till kriminella gäng. Yngre män ser nämligen upp till deras äldre bröder som till och med får polisen att backa, det är status i deras värld. Den enda lösningen som kommer få stopp på kriminaliteten handlar om att klippa av ormens huvud, dvs. slå ner hårt och skoningslöst mot dagens kriminella. Bura in och lås med det stora låset. Samtidigt hör vi rikspolischef Anders Thornberg stå och säga att häktena är fulla och att man inte har resurser att punktmarkera alla, dvs. polisen klarar inte att upprätthålla lag och ordning; det är vad han faktiskt säger.

Sverige behöver omgående bygga ett gendarmeri

I flera länder som inte lider av ”Ådalen 1931” är det vanligt att militären och polisen samarbetar, något som alltså är kontroversiellt i Sverige eftersom ett antal strejkande arbetare sköts ner för ca 100 år sedan. Det Sverige behöver är nämligen en militärpoliskår som kan sättas in och understödja polisen på alla de platser där polisen inte kan upprätthålla ordning. Att således upprätta ett flertal gendarmeri-regementen runt om i landet där man plockar de bästa och mest vältränade från olika vapenslag, för att på så vis snabbt kunna påbygga befintlig militärkompetens med polisiär kunskap; borde vara det absolut snabbaste och billigaste sättet att få fram förband att upprätthålla lag och ordning där polisen inte längre är förmögen. Vi kan inte vänta flera år på att polishögskolorna ska rekrytera, Sverige brinner nu; därför måste man agera även om man är rädd att förlora de höga lönerna genom att fatta ”fel” beslut.

Bygg om migrationsboenden till häkten

På samma sätt som Sverige hade hög efterfrågan på migrationsboenden har vi idag samma situation på fängelseplatser och häkten. Att därför se över vilka tidigare fängelser som kan återstartas, eller migrantboenden som snabbt kan förses med murar och taggtråd borde vara de absolut snabbaste sätten att kvickt skapa kapacitet att börja frihetsberöva kriminella. Att som idag förbjuda en dansk partiledare att resa in i Sverige på två år eller se polisen backa kan inte vara en lösning, utan det krävs handlingskraft att pressa tillbaka kriminella. Vi kan nämligen ha en situation där polisen inte ingriper eftersom man själva är rädda för hot eller att man anser att visst våld är legitimt om man exempelvis provocerar islamister.

Att inte agera idag kommer inte förbättra problemet imorgon, det kommer endast leda till att ännu mer kriminalitet legitimeras eftersom framtida gärningsmän kommer påstås vara ”utsatta”. Där befinner sig USA idag, deras vänster legitimerar kriminella som ”offer” och vi ser samma utveckling här. Redan idag kan man höra liknande vänsterargumentation om brottsoffren är förmögna eller är vita män, det kommer inte bli bättre om man inte sätter ner foten. Sverige behöver därför bygga upp polisiär kapacitet snabbt, vi kan inte längre fortsätta som vi gör; utan kravaller måste kunna slås ner för att skapa trygghet för vanligt folk. Att kriminella nu upprättar vägspärrar, bränner ner stadsdelar eller startar upplopp kan inte längre tolereras; istället handlar det om att återta kontrollen över gatorna och låsa in de vi inte kan utvisa. Det är den bästa förebyggande åtgärd vi kan göra, bryter vi trenden idag kan vi förändra morgondagens kriminella att sätta sig i skolbänken eller ta ett hederligt arbete; därför behöver Sverige ett gendarmeri.

4.7 6 röster
Article Rating

1 KOMMENTAR

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Thomas Tvivla'r
Thomas Tvivla'r
1 year ago

Din artikel kanske kan ses som en profetia? Gendarmeri lär behövas snart eftersom fler polisstationer, kommunhus kommer brinna. Det är väl liksom först då något händer när den annars så likgiltiga och svamlande makten berörs rent fysiskt.

Det där med ombyggnad av migrationsboenden till häkten var genialt.

Lägg därtill bidragsminskning och bidragsökning vid återflytt. Parat med avsägande av medborgarskapet.

Allt det ovan samtidigt med återuppbyggnad av gränsskydd, poliskår, bland annat.

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x