fredag, september 24, 2021

Jennifers hjälp är en konsekvens av Sveriges nonchalans av övergrepp

Senaste artiklar

När (S)ocialisterna utser ny ledare visar de tydligt hur mycket de föraktar demokrati.

Att Stefan Löfven kastar in handduken från en dag till en annan borde...

Det är inte konstigt utan logiskt att talibanerna tar över Afghanistan… Vad tidningarna inte skriver.

Som vanligt när det kommer till analyser av vad som sker i utlandet...

Recension av Förunderlig nåd av Jacob Sundberg

Förunderlig nåd är en tuff skildring av hur vårt samhälle ser ut idag...

Hamnfesten i Arvika närmar sig. Men efter många sexuella övergrepp på tidigare festivaler är det många som är oroliga. Så rapporterar tidningen Expressen. Jennifer, erbjuder sig att köra hem tjejer från hamnfesten helt gratis. Vi är många som kan instämma i att det är beundransvärt och väldigt fint av henne. En sann eldsjäl som ror om sina medmänniskor och ser till deras bästa.

Betraktar vi Jennifers samhällstjänst från sidan säger det något om orsakerna till hennes handlande. Detta är en konsekvens av att Sverige idag inte kan ge en tillräcklig trygghet hos sin befolkning, dvs. folket känner av att polisen och rättsapparaten inte längre upprätthåller lag och ordning. Tittar vi på EU-snitt är den svenska polismyndigheten ca 10 000 personer färre i Sverige. Detta är i sig inte polisens fel, problemet är att man inte svarat upp med ökande polisanställningar i samma takt som brottsligheten upplevts som ökad. Väljer man att skriva i faktiska termer om ökad brottslighet finns det säkerligen dem som kommer kommentera att statistiken är fel, då man idag från politiskt håll försöker prångla fram en bild om att den skulle vara på väg ner (säkerligen “pga.” befintlig regerings påstådda förträffliga politik… var så säker…). Vi som bor i områden utanför Södermalm kan dock se och känna denna ökade otrygghet, uppenbarligen kan också Jennifer göra det.

Från redaktionens sida vill vi säga; Bra Jennifer! Du gör en fin sak! Men egentligen ska du inte behöva bedriva gratis taxiverksamhet, det tillkommer på Dan Eliassons polismyndighet att stå för befolkningens säkerhet. Ditt agerande är en konsekvens av politik som inte bedrivs i en anda av oberoende förnuft.

0
0
rösta
Article Rating
Dela våra artikel

Kommentera utan Facebook

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Senaste ledare

Senaste replik

Fler av våra artiklar:

0 0 rösta
Article Rating
Dela våra artikel
0
Delta gärna i diskussion och kommentera nedan!x
()
x