Sprid vår kärlek
 • 1.4K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Socialdemokratin har de senaste åren blivit mycket mer auktoritära och vi kan se en anpassning mot heders-relaterad argumentation. På samma sätt är det helt okej att vara socialdemokrat och samarbeta med de mest radikala krafter från utlandet, eftersom man utåt sätt i Sverige har en politiskt korrekt värdegrund att vila sig på. Socialdemokraten Sultan Kayhan har sedan länge påstått sig ”kämpa för mänskliga rättigheter”, vilket är en av de vanligaste floskler vänstern idag använder; men vad betyder den egentligen när man avpixlas? I själva verket tillhör man de som ljuger mest, man lever inte som man lär; och i det fördolda tar man genom våra myndigheter strid mot mänskliga rättigheter man påstår sig försvara.

Är det brottsligt att vara otrogen eller ligga runt?

Sverige som gjort sig kända för sin synd har länge haft en mycket liberal syn på sexualitet, eftersom Svea rikes lagbok inte är förenlig med religiösa regler. Det är därför helt okej att ha nya sexpartners flera gånger per dag om man så vill, visserligen lär människor med mer traditionell uppfattning tycka att man är promiskuös; men man bryter inte mot lagen. När Sultan skriver i antonymens skydd hur hon vill ha hjälp att utvisa en kvinna pga. att hon ligger runt, samtidigt som hon har anställning i Myndighetssverige är det synnerligen otäckt; eftersom dessa står utanför det demokratiska Sveriges kontroll. Dessutom tåls det att fråga hur jävig Sultan är, om hon bidragit att fatta beslut i fall där hon har personliga kopplingar till den hon vill få utvisad? Som tjänsteman kan man fatta vilka beslut man vill, och det värsta man kan riskera är att förlora jobbet. När man då vill upphöja religiösa lagar till svensk praxis eller lag, säger det en del om hur stora problem vi har. Det är snarare så att kvinnan som ligger runt, egentligen ligger närmare den svenska kulturen; ty den är i högre grad byggd på sexuell frihet. Således kan man fråga vilka krafter Kayhan Sultan egentligen representerar?

Vad Sultan skulle ha sagt när hon ertappats med byxorna nerdragna

Problemet med dagens politiker är att det finns så många som inte vågar stå för vad de skrivit, istället skjuter man sin trovärdighet i sank genom att ta till lögnen och skylla på frun, dottern eller att goda vänner i stil med Mållgan lånat dessa konton. Hur många vanliga människor skulle låna ut sitt Facebook-konto eller Flashback (där man skrivit en massa dumheter) till vänner, särskilt om man är politiskt engagerad; fullständigt naturligt eller hur? Det Sultan skulle gjort är att säga att -Ja jag skrev det här, utan närmare eftertanke för jag var så upprörd; eftersom jag kulturellt är ganska konservativ. I det läget hade hon ägt sin egen historia, hon hade gett en rimlig förklaring; och dessutom hade hon haft sin trovärdighet så när som intakt. Istället gör hon tvärtom, drar till med vad vi läsare uppfattar som en lögn och framställer sig själv som ännu en ohederlig politiker.

Är det skillnad på om någon från SD eller S skriver anonymt?

Så fort en Sverigedemokrat uttrycker hemskheter görs det till absolut sanning för 100 % av deras kandidater, därför får exempelvis Björn Söder stå till svars för att tre fyllehundar några år innan uttryckt hatiska kommenterar tillsammans med järnrör; medans ingen skulle få för sig att ifrågasätta socialdemokrater utifrån hederskultur. På samma sätt är man också mer förlåtande, vänstern behöver aldrig ta ansvar för något som partivänner gjort; medans Sverigedemokrater får alla anmärkningsvärda händelser uppräknade så fort dessa sätter sig i tv-sofforna. Hur många gånger får inte Åkesson sitta och diskutera dessa järnrör eller olika uttalanden som gjorts anonymt, och när hörde vi Stefan Löfven få en liknande fråga? Svaret är aldrig, eftersom medierna har både dubbla måttstockar samt inte ställer elaka frågor; eftersom man vill att dessa ska prata om sin politik. Sverigedemokrater bjuds inte in för att diskutera sin politik, utan det handlar i nio fall av tio att demonisera deras personer.

När är det dags för socialdemokratin att införa nolltolerans mot extremism? När vi gång på gång hör om olika extremister som tagit sig in i Centern, Miljöpartiet, Socialdemokratin eller Vänsterpartiet och ingen reagerar är det inte rimligt. I Sverige är det inte olagligt att vara otrogen, det är inte olagligt att ha nya sexpartners morgon som kväll; man riskerar dock könssjukdomar. Socialdemokratin har idag blivit mycket auktoritär, det är en mycket radikal syn att liberal syn på sex ska leda till utvisning. Men så här ser det ut, för socialdemokraterna har inte vågat kritisera sina egna medlemmar utifrån kulturella aspekter. Istället hyllar man mångkultur eftersom man tror att desto mer kulturella olikheter skapar ett bättre land, det här är fel eftersom vi får in personer som har mycket avvikande kulturella uppfattningar jmf. med svenskt synsätt; det handlar inte om rasism utan att människor från olika delar av världen har olika uppfattningar. Ett land som gjort sig kända för synd, den svenska synden; är inte ett land som skickar ut människor från Sverige på grund av äktenskapsbrott. Möjligen bör väl respektive göra slut, och hitta någon som är trogen.

När samme Sultan tidigare i sin medverkan i Turkiska ungdomsförbundet haft nära samarbeten med Grå vargarna (samma organisation som gjorde att Mehmet Kaplan fick avgå) tåls det att fråga varför ultra nationalism och högerextremism är okej i utländska kontexter? Hur är det rimligt att samma personer kritiserar Åkesson som är nationell i kulturell kontext (dvs. arbetar för att bevara svensk kultur), samtidigt som man själv skapar anti-kurdiska möten med ultranationalister? Som vanligt står Socialdemokratin för det största hycklerier, eftersom man inte vågar ställa de kritiska frågorna. Sultan Kayhan har ingenting i Sveriges riksdag att göra, det borde vara uppenbart för alla som efterlyser svenska värderingar. V.v. Avgå.


Sprid vår kärlek
 • 1.4K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1.4K
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a Reply

Kommentera utan Facebook

  Subscribe  
Notify of
Pia
Guest
Pia

Det heter ”utåt sett”, man ser det nämligen utifrån. Det sättet att se det på som här avses…..