SD-ledningen måste vara överlycklig…

Spread our love
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Folkstormen kring Sverigedemokraten Rickard Wall har blivit lite av ett medialt fenomen senaste dagarna. Många kvinnor har reagerat att de aldrig blivit så kränkta som när de hört honom tala om än det ena än det andra. Wall uttryckte bland annat för några dagar sedan i Stockholms kommunalfullmäktige att många av de ”tjusiga” tiggarkvinnorna borde hitta svenska män. Hemsk kvinnosyn säger många, och säkerligen har dom rätt i det. För min egen del har jag sedan första klippet konstaterat att karln verkar vara helt tappad och jag sitter mest och funderar vilken form av groda som blir nästa sak att ploppa upp. Jag fick alltid lära mig som barn att låta dumma människor vara dumma, och jag måste säga att jag har svårt att ta honom seriöst utan sitter mest och flinar åt hans stolligheter. Kanske borde alla lättkränkta personer avfärda honom på samma sätt. Tyvärr håller han sig inom nolltoleransens ramar och således kan inte SD utesluta honom. Men jag är rätt övertygad om att partiledningen knappast är överlycklig åt att Wall nyttjar sina medborgerliga rättigheter viralt…

Vi andra borde dock vara det, då han säkerligen är en bra valarbetare för alla oss som inte röstar på Sverigedemokraterna.

För diskussionen framåt med Facebook:

Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör och ansvarig utgivare för tidskriften Oberoende Förnuft. Ian har studerat internationell ekonomi och brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren.


Spread our love
 • 11
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Gilla oss gärna på Facebook:

Stötta gärna Oberoende Förnuft ekonomiskt